(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
|
Bardzo spodobał mi się sobotni wypad. Jeśli pogoda dopisze, chętnie bym to powtórzyła. Czy jest ktoś chętny?
Basia | |
| Edytowane przez Axi dnia 20-07-2010 18:48 | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Jeżeli pogoda nie ulegnie poprawie, liczyłbym jedynie na twardzieli ("finiszerów") ze Złotego Stoku.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Jeżeli pogoda nie ulegnie poprawie, liczyłbym jedynie na twardzieli ("finiszerów") ze Złotego Stoku. z tego co wiem to finiszerzy są tylko na MTBT (jednego chyba nawet znam ) Ma taką zieloną koszulkę ![]() Nie chcę Was dziewczyny martwić ale wolniej już się nie da jeździć
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Nie zapeszaj pocio ![]() Ja ten weekend w szkółce ale polecam Wam dziewczyny skoczyć do Lasku Wolskiego - może ktoś się znajdzie kto Was poprowadzi - może już nie będzie lało a poznacie fajne ścieżki w centrum miasta. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
Jeżeli pogoda nie ulegnie poprawie, liczyłbym jedynie na twardzieli ("finiszerów") ze Złotego Stoku. Ja nie jestem takim twardzielem żeby jeździć na rowerze w strugach deszczu ale bardzo mi zależy bo przez następne 2-3 tygodnie po tym weekendzie nie będę prawdopodobnie jeździć.Dodane dnia 17 maja 2010 12:25:32 Nie zapeszaj pocio Dobra propozycja, można by było pobić jakiś nowy rekord podjazdu
Basia | |
| Edytowane przez Basia dnia 17-05-2010 12:25 | |
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
Kurcze ale potop... ja powoli przerabiam rower na amfibie. Ja sobota i niedziela odpadam. Ale moge gdzies poplynac w piatek! ![]() |
|
|
| |
|
|
Dzięki pocio za przypomnienie! Przecież ja zdobyłem dwie koszulki finiszera MTBT! Zatem deklaruję swój udział!
|
|
| |
| angel | |
Witam pomysł weekendowych wypadów to bardzo fajna inicjatywa dziewczyny ![]() Z góry deklaruję swoją obecność ( w tym tygodniu niestety nie mogę) ale czekam na kolejne terminy,może aura będzie wtedy sprzyjać bardziej niż obecnie. Pozdrawiam. |
|
|
| |
|
No to kolejny weekend zamawiamy ładną pogodę Trasę wstępnie układam - na pewno będzie ciut dłuższa niż ostatnia ale dacie radę ![]() Edit: kolejny czyli nie najbliższy Ale jak będzie pogoda to jedźcie gdziekolwiek - nawet na tor kajakowy i z powrotem
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 17-05-2010 23:58 | |
|
| |
|
na najbliższą sobotę zapowiadają 20 stopni i mało opadów, oby się prognoza sprawdziła
Basia |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
No to kolejny weekend zamawiamy ładną pogodę O ile na torze kajakowym opadnie woda (zalało go po dach namiotu) to będzie tam niezłe błocko! :/ Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
No to mamy całkiem ładny piątek. Czy ktoś się jutro wybiera?
Basia |
|
|
| |
|
|
Ja, z synem.
|
|
| |
|
|
Ja jak pisałem szkółka - przyszły weekend jak najbardziej. ps. Szeroki uśmiech i na pewno kogoś namówicie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
Chętnie poznam Filipa
Basia |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Od piątku następnego dolączam do WAS
|
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
Ja ten weekend tez niestety odpadam (i bardzo zaluje), ale przyszly jak najbardziej... Wlasnie wrocilam z malej wycieczki wzdluz Serafy czyli tzw. przez miejscowych Smródki... strasznie wylala i wszedzie pelno blota. Uwazajcie jutro na siebie, zeby sie nie zakopac!! |
|
|
| |
| angel | |
przyszły weekend jak najbardziej ![]() |
|
|
| |
|
|
Versus możemy się umówić na Ruczaju, pod Centrum Handlowym tam gdzie jest Carrefour? Zaproponuj godzinę.
Basia |
|
|
| |
|
Carrefour? Ten mini, obok ronda Czerwone Maki? Jeżeli tak, to proponuję 11 00. Trasa? Coś wymyślimy spontanicznie.
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

) Ma taką zieloną koszulkę