Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość | 
|---|---|
| Marcin  Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06  | 
|
| 
Tutaj możemy się umawiać na jazdę po asfalcie. Tempo odpowiednie dla rowerów górskich/crossowych.  | 
|
| 
 | |
| hokeistamtb  Posty: 77 Dołączył: 22 kwi 07  | 
|
Ja jestem jak zwykle chetny!![]()  | 
|
| 
 | |
| gres  Posty: 46 Dołączył: 1 lis 06  | 
|
| ja też B) | |
| 
 | |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06  | 
|
| i ja też ,jeżeli nie jeżdżę w tym czasie na góralu. | |
| 
 | |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06  | 
|
| Ja też. Mimo, że rakotwórczy lubię czasem pociskać. Tyle, że ja na góralu na kole będę wisiał. | |
| 
 | |
|
no to juz - sroda planuje wokol jez.dobczyc z saintem skoczyc. Wolno nie bedzie ![]() Byle pogoda była  | 
|
| 
 | |
|
| 
Dzisiaj w piątek o godz. 16.00 lub o 17.00 jak komuś pasuje pod smokiem. Zapraszam na jazdę szosową 2-4 h, mile widziane ciche cienkie gumki.  | 
|
| 
 | |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06  | 
|
fajny wiatr dzisiaj jest   udanej przejażdżki... Pozdrawiam   | 
|
| 
 | |
| Orkiestra  Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06  | 
|
| 
no faktycznie wieje jak cholera dopiero teraz wyszedlem na zewnatrz oby byl to wiatr na poztywna zmianę pogody 
 mistrz ciętej riposty  | 
|
| 
 | |
|
| 
W niedziele 13 maja o godz 8:00 tesco (kapelanka) Zapraszam wszystkich na wspólną jazdę po asfalcie. Wybieram się z szosowcami.  | 
|
| 
 | |
|
| 
dobra to raz napisze i nie będę powtarzał. jeżdze codziennie , z reguły do południa , ale czasem po   W tygodniu jest to jazda spokojna ( może być mtb , moze byc szosa) A w weekendy na ostro - zwłaszcza w niedziele , co tydzien robimy z bikeholikami jakąś ciekawą traskę , w granicach 200km. Z tym że na te weekendowe to raczej kolarka obowiązkowa - no w sumie jeżdził z nami kiedyś góral , nawet nie zawsze zakładał cienkie oponki , a zwał się ROBERCIK ![]() zapraszam w tyg i weekendy - jutro jez rożnwskie  | 
|
| 
 | |
|
gres zapomniał napisać, że jutro w niedziele (20 maja) o 9:00 smok. Kto jedzie bronić barwy zielonych? ![]()  | 
|
| 
 | |
|
| 
Jutro o 9:00 z pod smoka gdzie sie wybierac przejechac? Mozna sie zabrac?  | 
|
| 
 | |
| saint  Posty: 32 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 gru 06  | 
|
| 
szczegóły (powiedzmy, że to są szczegóły) są tu link zabrać sie może każdy, zapraszamy.  | 
|
| 
 | |
|
| 
Przepraszam Saint,czyli jutro 20 maja jest jakis wypadzik? Jesli tak to w jakim miejscu sie zbieramy i o ktorej? Pozdrawiam  | 
|
| 
 | |
| Ojtet  Posty: 2 Dołączył: 12 maj 07  | 
|
| 
Zapraszamy o godz.9.00 pod wawelskiego smoka(tego co zionie ogniem) Nie czytajcie Gresa bo wcale nie bedzie ostro ![]() ![]() ![]()  | 
|
| 
 | |
|
Ja napewno bede jutro o 9:00 pod wawelskim smoczkiem![]() A gdzie sie wogole wybieramy?  | 
|
| 
 | |
| Ojtet  Posty: 2 Dołączył: 12 maj 07  | 
|
| Najprawdopodobniej objazd jez.Roznowskiego | |
| 
 | |
|
marcin napisał/a: nic nie zapomnialem , tylko w sam w temacie pisales ze tempo odpowiednie dla rowerów crossowych / górskich - nie chcialem nikogo w błąd wprwadzać , żeby sie nie skończyło przyjazdem kogoś na grubych oponach ( nie będącego mega szybkim) A tak to sie skończyło że kolega na góralu sie do nas zraził i już nas nie lubi.  | 
|
| 
 | |
|
| 
Dzisiaj po 16.00 planuje pojeżdzić szosą 3h w tempie spalania tłuszczu czyli do HR 70%. Kierunek zachodni przez Czernichów, Kamień, Zalas. Kto ma ochotę pośmigać, niech napisze.  | 
|
| 
 | |
| Skocz do Forum: |