Zamek Tenczyn w Rudnie - 16.06 2012
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Start o godz. 10.00 spod Smoka, przez Sikornik, Lasek Wolski, Kryspinów, Morawicę, Dol. Półrzeczki i czerwonym szlakiem w kierunku Rudna. Wycieczka odbędzie się pod warunkiem dobrej pogody. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 15-06-2012 07:24 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Z kręgów zbliżonych do KubaKa wiem, że się wybiera
Куба |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
planuję być
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
;( znowu zamki beze mnie
adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 14-06-2012 20:23 | |
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Myślę, że też się pojawię, aczkolwiek zadeklaruję się jutro. Na sobotę zapowiadają ładnie, więc z pogodą nie powinno być problemów. Czy Sikornik wyklucza to, żebym czekał na rogu błoń na wale Rudawy? Czy jednak muszę jechać aż pod smoka?
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Myślę, że też się pojawię, aczkolwiek zadeklaruję się jutro. Na sobotę zapowiadają ładnie, więc z pogodą nie powinno być problemów. Czy Sikornik wyklucza to, żebym czekał na rogu błoń na wale Rudawy? Czy jednak muszę jechać aż pod smoka? możesz czekać na Salwatorze zamiast na Błoniach połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| ukasz81 Posty: 48 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 17 maj 12 |
|
a jakie tempo planujecie? może bym się wybrał pierwszy raz ) |
|
|
| |
|
... Czy Sikornik wyklucza to, żebym czekał na rogu błoń na wale Rudawy? Czy jednak muszę jechać aż pod smoka? To nie jest "aż pod Smoka", tylko 5 minut. ![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 15-06-2012 06:59 | |
|
| |
|
a jakie tempo planujecie? może bym się wybrał Tempo umiarkowane, czyli nie za szybko i nie za wolno. A zasadą podstawową jest zawsze na wycieczkach, że czekamy na wszystkich. ![]() |
|
|
| |
| pconrad Posty: 16 Miejscowość: krk Dołączył: 29 paź 11 |
|
| Czy szosówkowe wycieczki zrowerowani też organizują? Chętnie dołączę w wolnej chwili również na MTB. Pozdrower, kp | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Czy szosówkowe wycieczki zrowerowani też organizują? (...)pconrad zajrzyj na temat leniwej szosy... chociaż na razie tam cisza adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
a jakie tempo planujecie? może bym się wybrał No i super postaram się być ostatecznie potwierdzę wieczorem, pytanko tylko pod Smokiem czyli? chodzi o smoka który stoi pod wawelem? czy o bar na dw głównym?![]() A może ktoś jedzie z piasków nowych? i mnie zabierze na kole? |
|
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
kiedy byles ostatni raz pod dworcem, że chcesz sie tam koło baru Smok umawiać?
|
|
|
| |
|
kiedy byles ostatni raz pod dworcem, że chcesz sie tam koło baru Smok umawiać? TAA jakoś dawno ale tak czy siak to gdzie mam być?
Mój pierwszy bolid -> GIANT ROAM 1 |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Smok w Krakowie jest jeden
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
Będę na 100% pod Smokiem. W kwestii "aż pod smoka" chodziło mi o uniknięcie przejazdu po alejach Ale jakoś się przebiję.
|
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
Błonia, skręt w prawo do Salwatora, wjazd na Bulwary i jesteś pod smokiem jadąc w 98% ścieżką rowerową. Drugi wariant: błonia do stadionu Cracovii, w prawo koło stadionu, za moment w lewo między budynki wjeżdza ścieżka rowerowa, wyjeżdzasz w okolicach hotelu Novotel/Ibis, stąd przejazd przez ulicę i jesteś na bulwarach. Jazda z błoń pod smoka alejami jest delikatnie mówiąc mało mądra. Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
ja bym z błoń przejechał przed Królowej Jadwigi do kościuszki, na bulwary wiślane i jestem
Mój pierwszy bolid -> GIANT ROAM 1 |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Teoretycznie chyba można też przedostać się od góry poprzez jaskinię, wtedy wcześniej trzeba dotrzeć na Wawel.
PePe |
|
|
| |
|
Dziękuję za dzisiejszą wycieczkę Poznałem kolejne ciekawe ścieżki w LW, zaliczyłem jakiegoś pręta 6cm w oponie, ale 73km ze średnią 21,2km/h to ładny wynik i forma podjazdowa nastraja optymistycznie na Karpacz.
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

)