26.06.08 krotka wycieczka;)?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| lena77 Posty: 5 Dołączył: 25 cze 08 |
|
|
Hejka. Ma ktos czas jutro ok 13-14 moze byc pozniej na przejazdzke rowerowa proponuje okolice bulwarów wislanych w strone tynca i okolic albo w 2- huta i przylasek rusiecki Jestem owarta na inne propozycje Ostanio samej ciezk mi sie zmobilizowac a nie mam z kim jezdzic... pozdrawaim, nowa uzytkowniczka![]() |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Witamy na forum
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Witamy. Widzę że to twój pierwszy post, ale od razu konkretna propozycja ![]() Pomysł do Tyńca fajny - właśnie tam dziś tam byłem. Ale proponuję zdecydowanie późniejszy termin. Tak koło 18-19 godziny (wcześniej praca nie pozwala). |
|
|
| |
| symulant Posty: 10 Dołączył: 20 cze 08 |
|
|
Późniejsza godzina jest zdecydowanie bardziej korzystna. Około 18-tej to i ja bym się przejechał. Propozycja konkretna i to się pewnie wszystkim spodoba, tylko czy masz tyle koleżanek jakby wszyscy faceci odpowiadający na tego posta chcieli pojechać? |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Hejka. Hmmm... brzmi ciekawie z lekką nutką tajemniczości.Czy możesz zdradzić jakie inne propozycje? ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
| mysle ze wycieczka nie musi byc taka krótka, przyjmemnie jest na trasie do Ojcowa, mysle ze nawet przynajmniej niz do przylasku rusieckiego. ale kazda inicjatywa sie liczy. | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
| o 18 w stronę tyńca to i ja bym się z wami przejechał <lena77> proszę i czekam na ostateczną odpowiedź! | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Kobietka napisała, to od razu poruszenie czterech liter ![]() |
|
|
| |
|
myślę że Lena powinna zrobić przetarg, mogłaby na tym cłakiem niezłą kasę zrobić![]() |
|
|
| |
|
Ach ten internet "Pamiętaj, nigdy nie wiesz kto klepie po drugiej stronie kabla"
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Skandal Posty: 47 Miejscowość: Kraków Dołączył: 1 paź 07 |
|
Ach ten internet Może to jakiś groźny pedofil? |
|
|
| |
|
|
hejka Nie nie jestem groznym pedofilem korcze no walsnie ja tez jednak wrocilam poziej z pracy Moglismy dzis oddawac krew iwec chyba jestm dobra a zla i zostalam wiec wiec juz na spokojnie moze jednak wybierzem sie jutro np godz 16.40 na bularach wislanych w okolicach kalsztoru na skalce tam na kazimierzu i wtedy wybierzemy tras? co wy na to?![]() Dodane dnia 26 Czerwiec 2008 15:50:39 korcze przepraszam za literówki ![]() | |
| Edytowane przez lena77 dnia 26-06-2008 15:50 | |
|
| |
|
| literówki wybaczamy, ortografii nie;) | |
|
| |
|
nie uzywam polskich znakow.. taki nawyk |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Proponuję jednak godzinę 18:00. Primo - wcześniej część z nas nie może (np ja) Secundo - jest trochę chłodniej. |
|
|
| |
| Makswelll Posty: 82 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 07 |
|
literówki wybaczamy, ortografii nie;)AndyLo jesteś polonistą?
S-REBRNY S-WORKS S-KŁADAK |
|
|
| |
|
ok 18 moze kolo tych stolików gdzie mozna grac w szachy pod klasztorem? fajnie gdyby ktos przyjechal pozdrawiam![]() |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
o godzinie 18 jutro spod "ADASIA" rusza Krakowska Masa Krytyczna więc można pojechać w dużej grupie jak i również przyczynić się powstawaniu nowych ścieżek i tolerancji kierowców na drodze;)
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
przyczynić się powstawaniu nowych ścieżek i tolerancji kierowców na drodze;)Maciu Wydaje mi się, że wprost przeciwnie, o ile nic się nie zmieniło odkąd wybrałem się raz niefortunnie na to zgromadzenie. To był pierwszy i ostatni raz . Krótko pisząc, nie tędy droga
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
literówki wybaczamy, ortografii nie;)Makswelll Nie, ale od kilku lat myślę o uczestnictwie w ogólnopolskim dyktandzie. Muszę jednak ku(o)rcze popracować na interpunkcją. ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
a nie mam z kim jezdzic... pozdrawaim, nowa uzytkowniczka