Leniwa Szosa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
Nie jest to żadna kontralternatywa z mojej strony, ale gdyby ktoś wolał jednak raczyć się nieco ładniejszymy krajobrazami niż Proszowickie pola rolne ( ) to jutro 10:00, ze skrzyżowania Turowicza - Witosa ruszam podziwiać jesienne krajobrazy w górach, na trasie Świątniki - Dobczyce - Wiśniowa - przeł Wierzbanowska - przeł Gruszowiec - Jurków - Wilczyce - Łętowe - Mszana Górna - Lubień - Myślony - Kraków. Tempo jesienne, wycieczkowe, ale takie żeby zdążyć przed zmrokiem. Trzeba korzystać póki jest pogoda (a zapowiada się nieźle) i noga w miarę silna
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| planuję być :-) | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Leniwa szosa zaliczona. W rowerowym leniuchowaniu uczestniczyli: Furman, Maciu, Miki, Pocio i Lesław.![]() Mnie wyszło 64 km i 2h 42 min efektywnej jazdy. Oj ciężko wchodziły mi dzisiaj kilometry, chyba przez ten dym z wczorajszego ognicha. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Ja bym jednak obstawiał niską temperaturę - dużo więcej energii wysysa.
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Ja o dziwo znacznie lepiej się dziś czułem i nie przypominałem nawet pomnika z Istebnej ![]() Z Szymkiem obskoczyliśmy trasę zgodną z założeniami. Pogoda dopisała w 100%, widoczki pierwszorzędne, tylko niestety ziąb przez duże ZIĄ. Wyszło mi 130km, w czasie 4:45h. Było super , kilka pogldądowych fotek: ![]() ![]() ![]() ![]()
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Było pięknie - zresztą wystarczy spojrzeć na fotki Towarzyszyły nam rześkie powietrze i super widoczki Baterie słoneczne naładowane i z optymizmem można rozpocząć nadchodzący tydzień Dzięki wielkie za wspólną wycieczkę |
|
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
Jako, że mam już napompowane opony, jedyną przeszkodą przed wyjazdem, z którą mam nadzieję się uporać jest naprawa przedniej przerzutki. A więc, czy są jacyć chętni na wspólne szosowanie w sobotę lub niedzielę lub poniedziałek lub wtorek? Chodzi mi o trasę raczej maksymalnie o długości 100 kilometrów, gdyż miałem długą przerwę, w czasie której byłem chory. Trasa do ustalenia. ![]() |
|
|
| |
|
Jutro szosa, plan 100km+, w stronę Kasiny Wielkiej i Mszany Dolnej. Tempo raczej lajtowe, bo ja jesienny leszcz jestem Wyjazd ok 10 - 11:00, do dogadania. Czekam na odpowiedź w tym temacie, wtedy podam szczegóły. W przeciwnym razie ruszam sam!
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
Wyjadę godzinę wcześniej, to może wrócimy o podobnej porze ![]() |
|
|
| |
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
| Po szosie jeździcie na góralach czy szosówkach? | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Ja chętine bym pojechał ale na kasine to nie dam rady tak dużo czasu poświęcic
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Po szosie jeździmy na szoszach Maciu to jest jakieś 3,5h -4h jazdy, ale rozumiem, że dla Ciebie max to 50min
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Byłem! Zmarzłem w ciul, ale widoki nadal piękne
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Po szosie jeździmy na szoszach Coś mało leniwie ta reklama zabrzmiała . Ile to jest km?
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Od mojej chasjendy wyszło mi dzisiaj prawie 109km w czasie 3:50min. Na usprawiedliwienie dodam, że tą samą trasę w sezonie robiłem w czasie krótszym o ponad 30min
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
leniwa szosa to było by na ta trasę 5h
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Czy ma ktoś jutro w planach jakąś trasę, tempo jak w temacie.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
Właśnie też miałem w tym temacie pisać. Ja jutro się wybieram tak koło 11:30 przez błonia mogę przejechać. Na zachód szosą - jakaś Alwernia, maksymalnie Wygiełzłów. Zależy czy będą prognozowane 9*C, jak tak to można zaszaleć z 90km, jak nie, to 60-70 będzie dość. Tempo tlen, czyli pewnie tak z 25-27 i b.wolno na podjazdach.
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 26-11-2011 18:52 | |
|
| |
|
|
Chętnie z wami pojadę i fajnie że tempo leniwe bo dzisiaj się trochę styrałem ;-) 11:30 na błoniach ale gdzie dokładnie ..koło hotelu cracovii ? |
|
|
| |
|
a tak, dla mnie błonia na wyjazd rowerowy to trójkąt pod Cracovią i łapię się na tym, że zapominam doprecyzować
Pozdrawiam |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

) to jutro 10:00, ze skrzyżowania

Towarzyszyły nam rześkie powietrze i super widoczki
. Ile to jest km?