(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| arts Posty: 5 Miejscowość: krakow Dołączył: 3 cze 10 |
|
| Elendil to ja pisałem e-mejla do Ciebie ostatnio, ok to sie ciesze zbiurka jutro o 11 pod smokiem tzn pod Wawelem czy to wasze jakieś inne miejsce? | |
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
Tak, Smok pod Wawelem ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| Ciekawe ilu NAS będzie. | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Nie liczy się ilość ale jakość ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
proszę się ze mnie nie nabijać mam nadzieje ze Was rozpoznam o ile nie będzie więcej grup![]() |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Nas się nie da nie poznać ![]() |
|
|
| |
| angel | |
proszę się ze mnie nie nabijać Grup będzie więcej ale nierowerowych ,na bulwarach jutro jest piknik rodzinny z okazji parady smoków ![]() Miłej wycieczki Wam życzę i proszę zamieścić dokumentację fotograficzną "po" ![]() |
|
|
| |
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
Powodzenia, pogoda zapowiada się piękna ale Wam zazdroszczę
Basia |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Też się piszę | |
|
| |
|
To co 100 km robimy no nie
|
|
|
| |
|
100 km Ja tam mykam do Mnikowa i wracam lajtowo ![]() |
|
|
| |
|
nom ale podobno odwołali paradę smoków przełożą na inny weekend, Dodane dnia 04 czerwca 2010 22:52:02 Elendil 100 km tez moze być lajtowo ![]() | |
| Edytowane przez arts dnia 04-06-2010 22:52 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| ..też mam zamiar się pojawić . | |
|
| |
|
|
Pytanie zasadnicze. Kto bierze APARATA :? |
|
|
| |
| angel | |
To co 100 km robimy no nie Chyba pękła Wam dziś ta 100 bo do tej pory cisza w wątku ![]() |
|
|
| |
| elteha Posty: 19 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
To co 100 km robimy no nie Eee tam, siedzieli w Mnikowskiej pół dnia
| |
| Edytowane przez elteha dnia 05-06-2010 16:52 | |
|
| |
|
|
Hej. Jestem wreszcie. Mi wysżło 97,4 km... Relacje napiszę a chwilkę i galerię się zrobi. Dodane dnia 05 czerwca 2010 18:47:55 Zaczęło się o godzinie 11:00 Spotkaliśmy się pod naszym Smokiem. 7 osób trzy piękne kobiety i 4 strasznie brzydkich mężczyzn. Kierunkiem docelowym była Dolinka Minkowska ale jak się później okazał trafiliśmy do Rudna i Krzeszowic więc lajt się udał chyba w 100%...powoli przetoczyliśmy się przez bulwary zajmowane przez smoki i ruszyliśmy przez błotniste okolice KRK do Minkowskiej gdzie na postoju spotkaliśmy 6 osobową grupkę chłopa z Enduro69.pl...po wymianie kilku zdań uznaliśmy że nie można tak pięknego bardzo marnować dnia i udaliśmy się do Rudna na ruiny Zamku.... Po dość sporym pikniku odprowadziliśmy Elendi na Pociąg w Krzeszowicach do Krakowa a sami w grupie 6 osób ruszyliśmy w stronę KRK...gdzie po drodze w okolicach Kryspinowa spotkaliśmy Paulinę z Bikeholików.... I tak tocząc się tocząc dojechaliśmy do błoń skąd każdy już pojechał w swoją stronę. Dystans całkowity wyszedł mi przynajmniej 97, 4km Cza spędzony w siodełku to 3godizny 57 minut i 29 sekund....więc lajt totalny. Dzięki LUDZIE za obecność do następnego ![]() Dodane dnia 05 czerwca 2010 18:57:38 http://rowerowanie.pl/photogal…hp?album_id=298 Link do GALERII | |
| Edytowane przez Michu dnia 05-06-2010 18:57 | |
|
| |
|
Dzieki wszystkim za udana wycieczke. ![]() Musze przyznac, ze nie-Zieloni dali mi wycisk, ale warto bylo!! Tereny zupelni mi nie znane, ale za to przepiekne. Bylo troche szosy, ale i troche blotka i górek, wiec nie mozna sie bylo nudzic. Rowery góra!!!! ![]() P.S. Tanie Linie Kolejowe moga okazac sie dosc drogie... rowerem jednak i zdrowiej i taniej |
|
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
Dzięki za wspólną wycieczkę i fajne popasy na łące. Brawo dla Elendil dała się namówić na Rudno i dała radę. Następnym razem to nawet wróci z nami![]() |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Dziękuję za wspaniały wypad. Było bardzo fajnie. Bardzo fajna ekipa. Takich lajtowych wycieczek koniecznie potrzeba bo ich po prostu brakuje. W końcu można było delektować się walorami przyrody, zapachem lasów krzeszowickich, malowniczej rzeczki wśród skałek w dolinie Mnikowskiej czy ruinami zamku w Rudnie z wspaniałą tamtejszą panoramą. Na trasie nie brakowało błotka i innych wrażeń. To tak w skrócie Co tu dużo mówić – trzeba przeżyć ! Można też choć trochę zobaczyć w galerii. - dodałem tyle zdjęć ile się dało Do następnego ! | |
| Edytowane przez szbiker dnia 05-06-2010 20:33 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

mam nadzieje ze Was rozpoznam o ile nie będzie więcej grup

ale Wam zazdroszczę
lajtowo