Skrzyczne Nocą - drugie starcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| Pamiętam Maciu :-) Koniecznie słodka herbatka :-) dużo ciepłych ciuchów i coś na przebranie :-) Miki hardkorowych zjazdów nie ma, przynajmniej nie było rok temu. | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Co jeszcze trzeba zabrać poza lampką?
Куба |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
rower? Jako miejsce zbiórki wybieram jednak Kaufland |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
Kubak, zabierz dobry humor! ![]() |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Zbiórka o 18:00 na osiedlu Żabiniec na ul. Reja - zostanie podstawiony bus. Kto nie wie gdzie dokładnie niech dzwoni. Pakujemy się i jedziemy na Ruczaj-Kaufland, myślę, że nie będziemy tam wcześniej niż 19:00 - ale bądźcie czujni. Na ruczaju wsiadają: 1. Jelitek 2. Maciu 3. Pit 4. ? Musi ktoś jeszcze bo bus ma tylko 6 miejsc, albo Jelitek będzie też na Żabińcu lub kogoś zgarnie w innym miejscu. PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 29-10-2010 10:56 | |
|
| |
| dav Posty: 13 Dołączył: 8 lip 09 |
|
|
pytanko o trasę; wybieram się tam w ten weekend i ciekawy jestem którędy chcecie podjeżdżać bo jak w nocy to pewnie łatwiejszym szlakiem, Pepe, daj znać który szlak wybierasz. pzdr |
|
|
| |
|
|
Trawersem Baraniej i Skrzyczego od strony Węgierskiej Górki. W zasadzie bez szlaku. Sama końcówka (100m) to zdaje się niebieski ale i tak jest z buta bo straszny kamieniołom.
PePe |
|
|
| |
| dav Posty: 13 Dołączył: 8 lip 09 |
|
dzięki nie wiem dlaczego pomyślałem, że ze Szczyrku będziecie podjeżdżać ![]() ja pojadę dokładnie odwrotnie ![]() udanego wypadu! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Ja bede na Ruczaju o 19stej! | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
U PePego będą oba bolidy. Do simobusa wejdą wszystkie biki.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Dzięki za wycieczkę! Było miło. | |
|
| |
|
Jak się okazało po powrocie do domu, licznika nie zgubiłem. Po prostu go nie wziąłem Ech, faaaajnie było!! Wrażenia niezapomniane! Od razu chciał bym przerosić wszystkich za moje skandaliczne zachowanie! Teraz już wiem, że nie byłem sobą! Ech, ta moja schizofrenia Coś więcej może napiszę kiedyś, na razie idę wreszcie spać ![]() Kto nie był, może mocno żałować!! Ale szczerze... czasem lekko nie było ![]() W każdym razie wróciliśmy wszyscy, cali i zdrowi (to się jeszcze okaże), defektó większych nie było, atmosfera była gorąca. Zaliczyliśmy: noc, błoto, góry, lasy, śnieg, lód, asfalt, szuter, kamienie i schronisko na Skrzycznem ![]() Dobranoc! Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 30-10-2010 19:48 | |
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Ja po zażyciu dawki snu pozwalającej na dalsze funkcjonowanie mogę powiedzieć: było niesamowicie , będę to długo wspominał. Przyjemność zjechania po kamienistych beskidzkich zjazdach zarąbanych śniegiem czy też dymania pod górkę po ośnieżonej szutrówce, jedynie przy nikłym świetle księżyca - bezcenne. Dzięki wszystkim ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
MiśQ skandalicznie się zachowywałeś? Czyżbyś poniechał szyderstwa i jechałeś potulnie jak baranek? No nie, nie tego od Ciebie oczekuje środowisko.Skandal! ![]() Podobno dwóch bikerów(szerpów?) wróciło na tarczy? nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| simo Posty: 68 Miejscowość: Zabierzów Dołączył: 24 lis 07 |
|
Dzięki wszystkim za wyjazd - niezwykłą atmosferę nocnej jazdy po górach w połączeniu z tym, co trafiło do moich uszu zapamiętam na długo. Było ostro od strony rowerowej, ale nie tylko od tej- MisQ nawet zmienił płeć Jak się okazało po powrocie do domu, licznika nie zgubiłam. MisQ. Domyślcie się czemu ... ![]() |
|
|
| |
|
|
simo - to była literówka. Usypiałem już przed kompem jedząc śniadanie.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
literówka ![]() w profilu też? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Dzięki wszystkim. Należy chyba powiedzieć do następnego razu ...
PePe |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Dzięki. Hardcore, magia i humor. Napisze coś więcej.
Куба |
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
|
MiśQ specjalnie nie zabrał licznika żeby co chwilę się schylać udając że go szuka, tak naprawdę pewnie liczył że ktoś go zapnie od tyłu :-D Baaaardzo dziekuję Wam za super wypad. W połowie drogi do Skrzycznego myślałem że rzucę rower i zacznę płakać. Skończyła mi się życiodajna herbatka i robiło mi się słabo. W przyszłym roku trzeba będzie powtórzyć imprezę dwa razy w roku :-) Świetnie że Simo wziął busa, bo dzięki niemu nie było ścisku. W ogóle to ci którzy nie byli niech żałują. Fotki wrzucę jutro na swoją pikasę. Dzięki Pepe że mogliśmy potraktować Twoją chałupke jako bazę wypadową. Przepraszam chłopaków którzy ze mną wracali za chwile stresu :-( | |
| Edytowane przez Jelitek2 dnia 30-10-2010 22:52 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |