Żwawy lajt
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| KRZYSIEK36 Posty: 53 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 5 paź 11 |
|
| Co do niedzieli jeszcze wszystko się okaże.Jedno jest pewne.Trzeba umówić się wcześniej niż o 11 00.Dzień się szybciej kończy to raz,a po drugie tak jak dziś dość szybko ogrzewa się powietrze.I będzie można dłużej cieszyć się słońcem i pieknymi widokami.A zatem na tę chwilę pozwolę sobię ustalić termin jutrzejszej wycieczki na godzinę 10 00,ew. 10 30 na Błoniach na lądowisku. | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Ja w niedzielę chętnie bym się gdzieś wybrała, choć przyznam szczerze, że wolałabym się umawiać w wątku (Bardzo) lajtowe wyjazdy... Dni teraz krótkie, jeśli chce się gdzieś dojechać trzeba szybko kręcić... Co do niedzieli jeszcze wszystko się okaże.Jedno jest pewne.Trzeba umówić się wcześniej niż o 11 00.Dzień się szybciej kończy to raz,a po drugie tak jak dziś dość szybko ogrzewa się powietrze.I będzie można dłużej cieszyć się słońcem i pieknymi widokami.A zatem na tę chwilę pozwolę sobię ustalić termin jutrzejszej wycieczki na godzinę 10 00,ew. 10 30 na Błoniach na lądowisku.KRZYSIEK35 Mnie 10 pasuje |
|
|
| |
| Aga2 Posty: 50 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 sie 11 |
|
Jasne, no problem. Udanej wycieczki ![]() |
|
|
| |
|
Czy oprócz mnie i Cvbge nie ma chętnych na jutrzejszy żwawy lajt? Zgłaszać się,zgłaszać![]() |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Dzięki za wspólną jazdę Luzak i Kresowiak. Była to jak dla mnie chyba jedna z najładniejszych tras i najprzyjemniejszych wycieczek w tym sezonie. Jakoś tak samo wyszło chyba dzięki temu, że pogoda również dopisała choć muszę przyznać, że jak powiedzieliście mi o temperaturze 16,5 i 19st.C to zrozumiałem czemu taki jestem odwodniony. Było zwyczajnie za ciepło. Ja np. już w drodze w tamtą stronę opróżniłem przeszło litr płynu z kamela. Zgodnie z planem zaliczyliśmy trasę m.in. przez Puszczę Dulowską i dotarliśmy pod Lipowiec. U mnie na liczniku 123,1km i 6h 45 Linki będą jak się wszystko wgra. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
| Dzięki, dzięki | |
|
| |
|
| Żwawy lajt jutro 10 30 jednak z początku Błoń,a nie z lądowiska.Na tę chwilę wiem,że będzie Ilbi,Cvbge i ja.Zapraszam... | |
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Dziękuje wszystkim za dzisiaj, Kresowiakowi za kolejny wspólny wypad i Jackowi za cenne rady które będę musiał przemyśleć![]() A tak z ciekawości Krzysiek35 ile planujecie km jutro? Luźna łyda = wysoka kadencja | |
| Edytowane przez Luzac dnia 05-11-2011 20:49 | |
|
| |
|
| Pojeżdzimy pewnie okolo 5 , 6 godzin czyli pewnie z 70 wyjdzie... | |
|
| |
|
| 10:30? A nie miała być 10:00 ? | |
|
| |
|
|
Cześć Tu jeszcze macie filmik z dzisiejszego wypadu: http://www.youtube.com/watch?v=v_eu7jLuCfc Oraz trasę w obu kierunkach. http://www.sports-tracker.com/…5i01l9kc1mdbimk http://www.sports-tracker.com/…5u9kdb0ltqtgq6q Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
Cvbge-jednak 10 30.Is that ok?![]() |
|
|
| |
|
| ok | |
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
|
Filmik: 2:07 "Ciśniemy?" i scenka następna ![]() Wyszło idealnie ![]() |
|
|
| |
|
|
Dzięki za wyjazd, było super, wieloma ścieżkami dawno nie jechałem! Wyszło 61km Błonia-Błonia, ale z dość niską średnią (nie pamiętam teraz ile) Zdjęcia:https://picasaweb.google.com/1…feat=directlink Do następnego! | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 06-11-2011 17:16 | |
|
| |
|
Już podziękowalem osobiście,ale ta droga także to uczynię.Dziekuję Ilbi i Cvbge za dzisiejszą cudną wycieczkę Było wspaniale. |
|
|
| |
|
|
Daijvid - No jakoś się tam samolot przyplątał. Ok dementuję, nie skończyliśmy przy moście o 19:06, mój licznik ma czas sprzed przestawienia. Była 18:06. Strasznie szybko ten zmrok zapada, trzeba by chyba na 8-9.00 się umawiać. Swoją drogą super się jechało przez zupełnie ciemny las tylko przy oświetleniu. Żal mi tylko, że na filmie wyszła z tego kropka w ciemnościach i nie było czego pokazać. Ktoś jeszcze uważa, że zamiast wstecz czas powinien być przestawiany w przód ? Jacek
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 07-11-2011 11:10 | |
|
| |
|
| Witam.Wstępnie rzucam hasło na temat-piątkowy żwawy lajt.Wiem,że ma być zimno,ale pogoda wciąż się utrzyma.Trzeba ciepło się ubrać i...mozna pojechać szoso-terenem na jakiś ciepły posiłek..gdzieś.To tylko lużna propozycja.Pozdrawiam i zapraszam do ewentualnego udziału.Wyjazd byłby z Błoń i fajnie byłoby spotkać się w okolicach godziny 10 45,aby o 11 00 już jechać.To tyle na razie z mojej strony. | |
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Idea warta poparcia, mam ochotę na coś zupełnie innego tylko jeszcze nie wiem co (w sensie rejon do zwiedzania) Mnie się marzy Beskid Wyspowy ale nie znam tam szlaków rowerowych (piesze są cudne) i w miarę przejezdnych(bez pchania roweru).Ale to pewnie na coś więcej niż żwawy lajt chociaż....![]() | |
| Edytowane przez Luzac dnia 09-11-2011 20:28 | |
|
| |
|
| Ja jestem otwarty na propozycje.Mój pomysł byl tylko lużną ideą.Zobaczymy co sie urodzi do jutra wieczór.Wtedy przydałoby się już ustalic konkrety. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
Mimo szczerych chęci nie jestem tak żwawa jak większość tu. Cvbge może zaplanujesz swoją niedzielną wycieczkę pod tym kątem? Zawsze dobrze ci szło przewodnictwo na lajtach
No ale jeśli wolisz tym razem mocniej pokręcić to też rozumie i pojadę sobie gdzieś sama w swoim tempie.Aga2