Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość | 
|---|---|
| izca  Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07  | 
|
pogoda ma być.... coś będzie powtórka z zeszłotygodniowej ojcowskiej rozrywki ![]()  | 
|
| 
 | |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06  | 
|
Dzięki Marek za wspólny " tlen ", pomijając czywiście kilka premii górskich.  Mi wyszło z domu 129,5 km przy czasie efektywnej jazdy 4h 55min. | 
|
| 
 | |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06  | 
|
| 
To gdzie jutro jedziemy? Jakieś propozycje? Chełm k.Myślenic? Ja chętnie bym 5h pośmigał na szosie (mtb). Dodane dnia 09 Luty 2008 18:36:29 godzina startu obajętna: 9, 10, 11.  | |
| Edytowane przez Luki dnia 09-02-2008 18:36 | |
| 
 | |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07  | 
|
| 
W wątku niedziela jest info o wyjeździe. Ok. 80-90 km, mtb szosa. Opłotkami do Pieskowej Skały.
 Куба  | 
|
| 
 | |
| Marcin  Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06  | 
|
| Jutro o 11.00 na rogu błoń (cracovia) szosą na zachód (do Krzeszowic), kto ma ochotę pośmigać spokojnie? | |
| 
 | |
|
| 
Może ktoś coś w sobotę wspólnie? Jakieś 60-80, przeważnie asfalt. Kierunek dowolny np. wzdłuż Wisły na wschód, ale jestem otwarty na każdą inną propozycję...
 Куба  | |
| Edytowane przez Kubak dnia 06-03-2008 21:29 | |
| 
 | |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06  | 
|
| 
w niedziele chętnie w sobote się testuję. TTL
 połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama  | |
| Edytowane przez pocio dnia 06-03-2008 22:09 | |
| 
 | |
|
| 
Co sobie robisz?
 Куба  | 
|
| 
 | |
| leszek  Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06  | 
|
  Pocio Pocio   w twoim wieku........TTL.   . I co wy tak z tym asfaltem już wiosna teren ,teren Panie i Panowie ! 
 | 
|
| 
 | |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06  | 
|
Tylko żebyś z DDT nie pomylił   
 | 
|
| 
 | |
|
| 
No to jadę do Rudna. Ruszam ok. 10. Jeśli nikt się nie zgłosi omijam Kraków.
 Куба  | 
|
| 
 | |
|
No to jadę do Rudna. Ruszam ok. 10. Jeśli nikt się nie zgłosi omijam Kraków.Kubak Jezeli robisz tlenik to mi pasuje i może być 10.30 pod Smokiem.  | 
|
| 
 | |
|
Rudno już miałem. Jadę jutro przez sułkowice-bienkówka-jachówka-kalwaria zebrzydowka. Tempo odpowiednie, po drodze podjazd na wysokość 620 m ![]()  | 
|
| 
 | |
|
| 
Ok. Będę pod Smokiem 10.30. Marcin - może dołączysz, coś razem postanowimy na miejscu?
 Куба  | 
|
| 
 | |
|
| 
No i było całkiem fajnie. Razem z Kubakiem śmignęliśmy sobie dzisiaj tlenik. Nasza trasa to: Kr-Kryspinów-Mników-Frywałd-zamek Rudno-puszcza Dulowska-Trzebinia-Bolęcin-Regulice-Grojec-Sanka-Mników-Kryspinów-Kr Mi wyszło z domu 125km i 5h03min efektywnej jazdy.  | 
|
| 
 | |
| mt_jr  Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06  | 
|
| 
Całkiem żwawo jak na ten teren!
 http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga!  | 
|
| 
 | |
|
| 
Tlenik to ja miałem jak czekałem na Lesława pod Smokiem. Do tej chwili nie wrócił (tzn. tlenik nie wrócił, nie Lesław, ani tym bardziej Smok). Wyszło żwawo, bo Lesław ciągnął a ja się wiozłem na kole.  Znakomite tereny do jazdy w Puszczy Dulowskiej. Dane z GPSa - 1100 metrów przewyższeń na 125 km (do mnie do domu, więc wycieczka ok 1030). Куба  | |
| Edytowane przez Kubak dnia 08-03-2008 17:57 | |
| 
 | |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06  | 
|
Ja sobie też szoskę dzisiaj zrobiłem, do Ojcowa. Chciałem sobie Zelków na kolarce zrobić. Nie wiem czy ja jestem taki słaby, biegi mam twarde czy tam po prostu jest naprawdę stromo ![]() Oto co Edge mi wypluło - Kraków-Ojców-Skała-Kraków  | 
|
| 
 | |
|
| 
Ja sobie też szoskę dzisiaj zrobiłem, do Sułkowic. Chciałem sobie bienkówkę zaliczyć, ale Jarek z mixa nie chciał, to wyszło tylko 80 km, średnia prędkość 25,8km/h, suma podjazdów 730 m. Marcin dodał/a następującą grafikę: ![]()  | 
|
| 
 | |
| skolioza  Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06  | 
|
Ja sobie też szoskę dzisiaj zrobiłem, do Ojcowa. Chciałem sobie Zelków na kolarce zrobić. Nie wiem czy ja jestem taki słaby, biegi mam twarde czy tam po prostu jest naprawdę stromo Furmani starzejemy się - byłem tam ostatnio i -o zgrozo - stwierdzam że jest stromo! I pomyśleć że kiedyś to z blatu ciągnąłem  
www.RetroMTB.pl  http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts  | 
|
| 
 | |
| Skocz do Forum: | 

Mi wyszło z domu 129,5 km przy czasie efektywnej jazdy 4h 55min.
 Pocio Pocio 
 . I co wy tak z tym asfaltem już wiosna teren ,teren Panie i Panowie !