Otwarte treningi MTB
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Ale nie o takie chodzi fatałaszki? http://autobus.cyclingnews.com…rest07/DV209432 A na poważnie, to coś w tym jest! Widział ktoś kolarza MTB w koszulce w czerwone grochy? ![]() http://www.guardian.co.uk/spor…e-stage-18-live nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 18-06-2012 23:50 | |
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
no i prosze jaka dyskusja ![]() jednak faceci też o "ciuszkach" gadają |
|
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
wychodzi na to, ze i ja jestem nudny, bo zawsze albo na czarno, albo na biało, bez znaczenia czy mtb czy szosa. Dramat
|
|
|
| |
|
|
hmm, może udzieliło mi się Euro 2012 - piłkarze kolorowi, kibice też ... może to przez sygnał HD człowiek widzi i zwraca uwagę na takie rzeczy ale sami powiedzcie czy nie mam racji żeby się trochę "ukolorowić" ? |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Widział ktoś kolarza MTB w koszulce w czerwone grochy? Versusie, a przywieźć Ci taką, bo widziałem w sklepie ![]() |
|
|
| |
|
Jak widać na poniższym wykresie (statystyka - liczba osób odwiedzających profil Otartych Treningów MTB) w czasie pierwszych meczy EURO 2012 liczba osób odwiedzających profil znacznie spadła. Widać, że i nam rowerzystom udzieliła się gorączka piłkarskich mistrzostw europy ![]() statystyka |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
OT: to i tak nic w porównaniu z zużyciem wody w Warszawie w czasie pierwszego meczu (oś pionowa wyskalowana od zera!).
Pozdrawiam |
|
|
| |
| marcheff Posty: 97 Miejscowość: Kraków Dołączył: 6 maj 11 |
|
Pewnie! Szywoj w takiej jeździ, bywał w niej nawet na wtorkowych treningach. Foto |
|
|
| |
|
|
info od Dominika: "Chciałem obwieścić wszem i wobec że jestem cały i zdrowy oraz uspokoić wszystkich tych którzy się martwili. Wczoraj dla świętego spokoju "opiekunów" i swojego udałem się do lekarza, który mnie przebadał i potwierdził że za tydzień widzimy się na treningu. Do zobaczenia " |
|
|
| |
| Czacha Posty: 44 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 12 |
|
No to dobre wiadomości Dzięki wszystkim za trening i do zobaczenia za tydzień mam nadzieje. |
|
|
| |
|
|
Przypominam o dzisiejszym treningu - wtorek 26 czerwca 2012. Spotykamy się tak jak zawsze - godz. 17:30 na rogu Błoń. Według prognoz pogody ma nie padać, chociaż trudno w to wierzyć patrząc co jest aktualnie za oknem - ALE bądźmy dobrej myśli ! Wsiadajcie na rowery i do zobaczenia ! |
|
|
| |
| michalkrakow Posty: 26 Dołączył: 26 cze 12 |
|
|
Witam, chciałbym dzisiaj pierwszy raz wybrać się z Wami na trening, ale nie wiem czy zdążę się przebić przez miasto. o której jest odjazd? Czy jakbym nie zdążył jest szansa dogonić Was gdzieś w Lasku Wolskim? Pozdrawiam Michał! Przepraszam za brak polskich liter, ale bardzo czesto pisze z telefonu ;) |
|
|
| |
|
|
witaj Michale ! ruszamy mniej wiecej o 17:45 teoretycznie mozesz nas zlapac w lasku, ale trudno powiedziec gdzie bedziemy dokladnie. w razie czego dzwon do mnie: 665 122 124 (nie zawsze moge odebrac, bo akurat mozemy gdzies zjezdzac itp. ale jak cos to oddzwonie) |
|
|
| |
| michalkrakow Posty: 26 Dołączył: 26 cze 12 |
|
Dziękuję za odpowiedź ,myślę że do 17:45 się wyrobię - właśnie dałeś mi 15 minut których mogło mi zabraknąć. Do zobaczenia! Przepraszam za brak polskich liter, ale bardzo czesto pisze z telefonu ;) |
|
|
| |
| DarkU Posty: 2 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 cze 12 |
|
Może i ja bym się wybrał Z miłą chęcią poznam z Wami lasek Wolski ![]() Do zobaczenia
Powyższe wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym, autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów w dniu jutrzejszym, bez podawania przyczyny. | |
| Edytowane przez DarkU dnia 26-06-2012 19:59 | |
|
| |
|
|
Zachęcam do oglądania fotek z wtorkowego "fotograficznego" treningu: Rafał Bartuzel fotogaleria Ewa Przybyło fotogaleria |
|
|
| |
|
|
Mam dla was zagadkę: co mija szybciej - 7 dni czy tydzień. Tak czy siak czas leci szybko i jutro znowu się spotykamy na kolejnym treningu MTB - wtorek 3 lipca 2012, godz. 17:30 na rogu Błoń. Co do pogody to jest wielka niewiadoma - jak widać na prognozie ma padać w krótkich seriach ale dość mocno. Ale czyż nie byłoby przyjemnie gdyby zmoczył nas letni deszcz a może nawet ulewa ? Miejmy nadzieję, że jednak będzie ładnie. Przypominam o tym by nie zapominać o kasku, sprawnych hamulcach, napoju w bidonie oraz jak zawsze o pełnej porcji dobrego humoru ! prognoza pogody Dodane dnia 02 lipca 2012 18:18:14 zapomniałem, że miałem w planie dodać link do galerii z lipcowego treningu w zeszłym roku gdy nad Krakowem szalała burza | |
| Edytowane przez Adam70 dnia 02-07-2012 18:18 | |
|
| |
|
|
Kolejny trening za nami, trening ciekawy - jak każdy. Lasek Wolski ma to do siebie, że o różnych porach roku, czy pada czy sucho itp. jest za każdym razem inny. To co wydaje się łatwe i przejezdne innym razem okazuję się, że już takie nie jest. Mimo niesprzyjającej pogody zjawiła się na Błoniach spora grupka miłośników MTB. W trakcie treningu uczestnicy się wykruszali, ale i tak do końca treningu dotrwała grupka - zabłoceni, brudni, ciuszki mokre, rowery brudne ALE szczęśliwi ! Próbowałem dzisiaj zamiast zdjęć zrobić krótki filmik / reportaż, ale niestety było dość ciemno i nie wiele mi z tego wyszło może następnym razem. Filmik pojawi się później.Do następnego treningu - już za tydzień. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
...i oszlifowani pod domami też są przez 4 kółka
|
|
|
| |
|
ku przestrodze - by zawsze jeździć w kasku ! tak wygląda kask po dzisiejszym upadku Roberta. wyobraźcie sobie jak wyglądałaby głowa gdyby nie było kasku !![]() "Kask rozbity, urwana lewa część potyliczna.... u mnie kilka zadrapań." |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

"
może następnym razem. Filmik pojawi się później.