(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Przebudzenie po zimie udane. Mnie wyszło 65km spod domu. Puls w granicach norm dla żywego kota ![]() Dzięki! ps. Bikerów faktycznie masa. Oprócz Leslawa, którego spotkaliśmy dwa razy, jeszcze po drodze napatoczył się Hinol, który odkrył dziwny skrót do Krzeszowic wiodący przez Wadowice ![]() I w drodze powrotnej Darek. Plus cała masa Bikeholików goniąca Królika
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 17-03-2012 15:44 | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Mandragora, na zachód było, na zachód Halinko, ja dzisiaj na Ojców, sprawdzałam jak spinning przekłada się na rzeczywistość, ale mokrooo było! Jutro za to chętnie dołączę do jakiejś lajtowej wycieczki – chciałam wyskoczyć do puszczy dulowskiej. PS: przymierzam się do trasy rajdu kraków - trzebinia:http://www.trzebinia.pl/_files…rajdu_2011.pdf. Będę startować ok 10 jak się zbiorę... adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 17-03-2012 19:18 | |
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Było pięknie i cieplutko(niektórym chyba za ciepło ). Pogoda tak sprzyjająca, że miałem czasem ochotę położyć się plackiem w słońcu. Jeszcze dziś na lody wyskoczyłem, piękny dzień na inaugurację sezonu![]() |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
sprawdzałam jak spinning przekłada się na rzeczywistość I jak się przekłada? Ja jutro, niestety, najwyżej jakiś krótki lans do Tyńca, na więcej nie mam czasu ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 17-03-2012 20:02 | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Ja bym jutro gdzieś bryknął. Będą chętni na lajcik czy mam się nastawiać na "Polskę na rowery" ? | |
| Edytowane przez Michnik dnia 17-03-2012 20:11 | |
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
Witam. Czy ktoś mnie przygarnie? Chce pojeździć jutro troche na luzie;) Nie wiem może Ojcow itp. Jakieś bliskie okolice. | |
| Edytowane przez marcin81 dnia 17-03-2012 20:26 | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Faktycznie, pogoda nas zaskoczyła prawie letnimi temperaturami i momentami szukaliśmy cienia. Fajnie, że udało się obudzić Kota, a nawet Skorpiona, widać lato już niedługo. Dziękuję wszystkim poszukiwaczom wiosny za świetną wycieczkę ![]() I rzeczywiście tłum Bikeholików goniący Królika robił wrażenie
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
Miałem rano ochotę dołączyć do was, ale wybrałem jednak wspólną jazdę z synem i jego kolegą - lasek wolski ![]() Jeżeli są chętni na jutro (niedziela) to zapraszam na godz. 11.00 na rogu Błoń w ramach "PnR - Polska na Rowery". |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
sprawdzałam jak spinning przekłada się na rzeczywistość wygląda na to że dobrze się przekłada. Suma weekendu: 126km, więc jak na pierwszą jazdę na zewnątrz to jestem zadowolona z efektu
adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 18-03-2012 23:16 | |
|
| |
|
Gdyby ktoś miał ochotę przewietrzyć siebie i rower w sobotę, to zapraszamy Spotkanie trochę nietypowo, na ścieżce rowerowej do Tyńca pod Mostem Zwierzynieckim, o 11. W planach (luźnych i niezobowiązujących jak zwykle) podjechanie kawałek w stronę źrodeł Wisły, a potem się zobaczy Może jakimś promem popływamy ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 23-03-2012 17:54 | |
|
| |
|
|
Ja również zapraszam wszystkich. Mamy zamiar spenetrować, dotąd nie eksplorowany przez nas, niebieski Rowerowy Szlak Wiślany. Gdybyśmy się zapędzili troszkę to przy ujściu Wisły jest przepiękny rezerwat ornitologiczny "Mewia Łacha".
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Spotkanie w Pychowicach, "Ujście Wisły", "Mewia Łacha", lajt, 750km w jedną stronę... czy Wy przypadkiem nie wypalaliście ostatnio jakiejś trawy/łąki w detalu/na raty? ![]() http://ptasieogrody.pl/wiki/Re…e_Wis%C5%82y%29 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 23-03-2012 17:39 | |
|
| |
|
Jakim cudem ja ujście ze źródłem pokręciłam? Widać wiosny za dużo w powietrzu ![]() |
|
|
| |
|
|
Noooo niby nieeee, ale obserwowałem wypalanie łąk za Skawiną, musiało być toksycznie w powietrzu. A swoją drogą to zaczyna mi się marzyć jakaś kilkudniowa włóczęga, może Jura będzie bardziej pogodna niż w zeszłym roku
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Źródła Wisły... to też nie rzut beretem.![]() A z tymi włóczęgami po Jurze nie zwlekajmy! Ja, na razie lajtuję się na szosie! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
| "Rowerowy Szlak Wiślany" czyli w planach szutro-asflaty? | |
|
| |
|
Czy można się załapać na debiutancki wypad ? Którędy pojedziecie i o której? Ja jadę od Zabierzowa. |
|
|
| |
|
|
Wygląda ziemno-szutro-asfalty, generalnie twardo. Dzisiaj pojeździłem trochę i było przyjemnie bezbłotnie. Marcin81 z Zabierzowa to chyba najprościej będzie jak dołączysz na wysokości Piekar. Powinniśmy przejeżdżać koło pętli autobusowej ok 11.50-12.00,jakby co to dzwoń. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
| A gdzie sie wybieracie konkretnie? | |
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
|
No i po. Brzuchy większe. Pikczersy - podpisy takie, że się chyba nikt nie obrazi ![]() W krzakach nacisnąłem sobie przypadkiem 'stop' na gps'ie... dobrze że był licznik bo by mi odległość wyszła zdziebko zaniżona. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Szkoda, że nie wpadłaś, byłoby zieleniej