Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość | 
|---|---|
| Dawid  Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08  | 
|
| 
Jedźmy na ostrą. Pojedzie również Krzysiek i Borys także kilka osób już jest chętnych. To gdzie i o której spotkanie?  | |
| Edytowane przez Dawid dnia 23-08-2013 19:57 | |
| 
 | |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06  | 
|
| No to może o 9 pod smokiem. | |
| 
 | |
spootnick ![]() Posty: 584 Miejscowość: Kraków Dołączył: 30 maj 08  | 
|
Nie lepiej o 8  ? | 
|
| 
 | |
|
Na 8 może być problem z zebraniem ekipy  
 | 
|
| 
 | |
|
| o 9 lepiej bo bedzie cieplej! | |
| 
 | |
|
To ja idę spać  
 | 
|
| 
 | |
|
To do zobaczenia o 9 
 | 
|
| 
 | |
| Gregu  Posty: 146 Miejscowość: Kraków Dołączył: 2 maj 10  | 
|
| 
Ja jednak muszę odwołać swój udział, więc nie czekajcie na mnie. Chociaż, jak ktoś jest chętny na lekki tlenik po płaskim, to zapraszam.  | |
| Edytowane przez Gregu dnia 24-08-2013 11:06 | |
| 
 | |
| Borys  Posty: 1 Dołączył: 8 paź 08  | 
|
uff, ale mnie dzisiaj pogoniliście ![]() dzięki za wspólną jazdę, na następny rok lepiej się przygotuję do tych wycieczek ![]()  | 
|
| 
 | |
|
| 
Melduję się jako pierwszy. Ostra nie oparła się dzisiaj naszemu peletonowi składającemu się z 8 osób. Udało się przejechać całą zaplanowaną trasę bardzo przyzwoitym tempem w całej grupie. Oczywiście jak to na takich wyjazdach jednie jechali szybciej, inni wolniej, ale różnice były na tyle małe, że na szczytach co większych podjazdów pozrywany peletonik zbierał się do kupy. Dwa dłuższe postoje, jeden w Limanowej przy sklepie, drugi w sprawdzonej już miejscówce w Mszanie Dolnej. Tam wrzuciliśmy na ruszt pizze i pomknęliśmy starą zakopianką do Myślenic. Za Myślenicami poszło mocniejsze tempo i podzieliliśmy się na kilka grup, które jak się później okazało różnymi drogami dotarły do Swoszowic gdzie zrobiliśmy punky zborny. Trudno w to uwierzyć ale na naszej umownej mecie zameldowały się wszystkie osoby, które wyruszyły z Krakowa. Stąd już każdy pojechał w swoją stronę. Tatry nie wyszły, ale nie ma czego żałować bo jazda byłe extra dzisiaj. Początkowo pogoda nie była specjalna ale im dalej w las tym słoneczko przyświecało nam coraz częściej. Trasa fana, było wszystko co powinno być, długie podjazdy, strome ścianki, kilkunastokilometrowe, szybkie zjazdy, no i oczywiście długie fragmenty płaskiego, gdzie nasz peletonik nadrabiał zniżkującą na podjazdach średnią. Jak dla mnie super wyjazd. I jako wycieczka i jako trening. Trasa na Ostrą  | |
| Edytowane przez furman dnia 24-08-2013 18:13 | |
| 
 | |
|
| 
Dzięki wszystkim za super wyjazd. Piękne 170km po górach zrobiliśmy! Może na wyjeździe dookoła Tatr byłyby ładniejsze widoki (na pewno by były) ale i tak nie ma czego żałować. Do następnego razu!  
 | 
|
| 
 | |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06  | 
|
| 
A czy jutro tj. w niedzielę ktoś, coś planuje?
 Grunt to nie przemęczać się!  | 
|
| 
 | |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06  | 
|
Misiek ja planuję 4 h na szosie, choć kompletnie mi nie leży. Muszę po płaskim bo żebro boli, więc o 10.00 pod Smokiem.![]()  | 
|
| 
 | |
|
| 
To może przy Parku Wodnym o 9:40 i razem pod "zwierzaka" na 10tą? Tylko jak będą podjazdy to sobie po hopiemy, oki?!  
Grunt to nie przemęczać się!  | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 24-08-2013 23:52 | |
| 
 | |
|
OK 9.40 Park, a potem 10.00 zwierzak.![]()  | 
|
| 
 | |
|
Ufff, dopiero wszedłem do domu ![]() wyszło mi trochę więcej kilometrów niż Furmanowi i Lesławowi, bo po objeździe pętli Giga IC postanowiłem się jeszcze pokręcić po okolicy. Na liczniku pokazuje mi 148,5 km ze średnią ciut powyżej 29 km/h. Całkiem mi się dzisiaj dobrze jechało a zwłaszcza "skakało" ![]() Dzięki Panowie za wspólną jazdę  
Grunt to nie przemęczać się!  | 
|
| 
 | |
|
Oj strasznie dzisiaj mnie bolały mięśnie, miałem totalny zapiek chyba po mojej wczorajszej jeździe. Z powrotem to nawet po płaskim nie mogłem docisnąć. A ciebie Misiek strasznie dzisiaj nosiło. Dzięki za jazdę.![]()  | 
|
| 
 | |
|
Mnie zawsze nosi ![]() Grunt to nie przemęczać się!  | 
|
| 
 | |
|
| 
Chętny ktoś na tą Chujuwkę i Makowską, jutro?  Ps. Od tej właściwej strony ![]() Ps. 2 Może być jeszcze dodatkowo z Wieprzcem, nigdy tam nie jechałem, ale chętnie poznam ![]()  | |
| Edytowane przez Gregu dnia 30-08-2013 11:31 | |
| 
 | |
|
Chętny ktoś na tą Chujuwkę i Makowską, jutro? Z różnych względów, przekładam wypad na jutro.  | 
|
| 
 | |
| Skocz do Forum: | 

?