(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Dzięki za pikczersy !!! Jak widać obok jeden już pozytywnie wykorzystany.
Luźna łyda = wysoka kadencja | |
| Edytowane przez Luzac dnia 24-03-2012 18:27 | |
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Ja również dziękuję za lajt chociaż nie od początku i nie do końca |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Ja również dziękuję za wycieczkę i pikczersy ze świetnymi podpisami. Do zobaczenia na następnej wycieczce, może by tak zamek w Spytkowicach? Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
hehe, wybieram się jutro do Spytkowic, dam Wam znać czy warto ;-)
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
Ja również dziękuję za lajt chociaż nie od początku i nie do końca Lekkie sprostowanie aby nie odstraszać chętnych: po prostu Przemo nie jechał z nami od początku i nie na końcu. Sam lajt był lajtem ![]() Za tamte momenty odpowiada sam i co sobie zrobił jego wina. Przypomniałem sobie, że poznałem drugie imię Haliny: Jedźmy. |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Do Spytkowic warto, piękne tereny i super widoczki po drodze. I można jeszcze popływać promem przez Wisłę http://www.bikemap.net/route/1474938 http://mandraghora.bikestats.p…-pod-wiatr.html a jeszcze po drodze jest do zobaczenia pałac w Paszkówce i kościół w Marcyporębie, na szlaku architektury drewnianej... adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 25-03-2012 21:40 | |
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
| Witam. Czy ktoś jutro się gdzieś wybiera? Może Ojców? | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Cześć. Wybrałbym się na rower jutro (sobota). Jak nie będzie kontrpropozycji to jadę do Ojcowa, wyjazd koło 9 z pętli na Krowoderskich Zuchów. Dwa "ale": - muszę być z powrotem w Krakowie koło 14 - nie mam formy ![]() Oczywiście pogoda musi dopisać | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 20-04-2012 18:06 | |
|
| |
|
W końcu ktoś proponuje normalniejsze godziny, co prawda jeszcze trochę późno ale jest postęp ![]() Patrząc się na icm to czas masz dobry z powrotem. Pewno się kawałek z Tobą przejadę jak się nie rozmyślisz. |
|
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
| Ja sie ustawilem na 8 z dwoma kolegami pod Biprostalem, na raczej spokojne tempo. I tez do Ojcowa. Moze moglbym probowac to jakos przesunac na okolice 8:30 (ale znajac zycie kolo 8.20 bedziemy akurat w okolicach tej petli) | |
|
| |
| PEPE1974 Posty: 8 Dołączył: 18 sie 11 |
|
|
Hej Chetnie dołączę do Ojcowa > to 8 czy 8.30? pzdr |
|
|
| |
|
"Normalne" godziny zaczynają się od 9 Jak znam siebie to wcześniej nie dam rady...Poza tym Fuks, czy ty na pewno będziesz lajtowo jechał? | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 20-04-2012 20:01 | |
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
taki mam zamiar, dzisiaj przyłożyłem sobie dosc mocno, a ze w niedziele mam dwa mecze, to jutro jade bardziej dla towarzystwa . Goście są raczej z typu jeżdzącego rekreacyjnie, więc spokojne tempo gwarantowane.8:00 pod Biprostalem, nie marudź tylko wstawaj, ewentualnie mozemy Cie zebrac po drodze gdzieś, bo pewnie spod Biprostalu ruszymy 8:10 albo cos takiego. |
|
|
| |
|
| Musiałbym chyba wstać o 6 - nie da rady | |
|
| |
|
|
Cvbge - dalej dziewiąta? Wstane pewno po 7 wiec wtedy poczytam co się wykluło. |
|
|
| |
|
| Tak, ja jadę ok 9 | |
|
| |
|
| Być przybędę. | |
|
| |
|
Dzięki za wycieczkę! Zaraz za Krakowem dogonił nas PEPE - jak widać tempo mieliśmy bardzo lajtowe. Bardzo ładnie było dziś w Ojcowie, pogoda super, ptaszki ćwierkały, strumyki szumiały, ludzi (i rowerzystów) rano bardzo mało. Na trasie znaleźliśmy domek-pustelnię, krzyże pamiątkowe, cmentarze choleryczne; dobrego obiadu niestety brak Powrót już mniej lajtowy, tuż przed Krakowem odskoczyłem trochę do tyłu (a mogłem dalej prowadzić...) i z przyzwyczajenia skręciłem nie tam gdzie trzeba. |
|
|
| |
| PEPE1974 Posty: 8 Dołączył: 18 sie 11 |
|
|
Ja również dziekuję za wycieczkę. Było bardzo sympatycznie i pełen luzik. Daijvid jak wyszly jakiś fajne foki to prześlij proszę na maila konczakpiotr@op.pl. Teraz nie będzie mnie 2 wekendy ale później chętnie znów się podłączę. Pozdrowienia ![]() |
|
|
| |
|
Licznik pokazał 54.99km mogłem pojeździć w windzie trochę ![]() Miły lajcik i ludu w Ojcowie brak... dziwne Pikczersy - w G+ beznadziejnie widać podpisy, to nie to co Picasa, tak, kiedyś było lepiej bo teraz to panie... |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
Jak widać obok jeden już pozytywnie wykorzystany.

. Goście są raczej z typu jeżdzącego rekreacyjnie, więc spokojne tempo gwarantowane.