Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Czy reflektuje ktoś na jutro ok 120 - 130km na szoszce? Raczej żwawe tempo, kierunek południe (zapewne Kasina i Jurków, chyba że ktoś zaproponuje coś fajnego). W przypadku fajnej trasy mógłbym pokusić się o 150km+. Wyjazd zapewne koło 10-11.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Ja pewnie się gdzieś wybiorę ale teraz nie jestem w stanie powiedzieć kiedy uda mi się wyrwać. | |
|
| |
|
Gdybyś się zdecydował furman to daj znać jutro z rana, może się zgadamy
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Jedziemy coś jutro? Śmignął bym jakąś 3-4h wycieczkę po górkach! | |
|
| |
| Gregu Posty: 146 Miejscowość: Kraków Dołączył: 2 maj 10 |
|
| Niektórzy jutro mają wolne, więc może się ktoś skusi na jakieś 2h w stronę Puszczy. Jadę an góralu ze slickiem, więc możemy też wjechać w lżejszy teren. Tempo raczej tlenowe. Wyjazd koło 9:30- 10, jeśli ktoś odpowie. | |
| Edytowane przez Gregu dnia 22-12-2013 18:52 | |
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
| Ktoś się pisze na jutro na jakieś 120km? start 10-11. | |
|
| |
|
Kuźwa, nie mam kółek w kolarce ..a do tego smarkanie mnie coś bierze. Popieprzona ta pogoda, nie wiadomo jak się ubrać na rower. W wigilię zapociłem, przywiało mnie gdzieś i kicha.
|
|
|
| |
|
| Jutro ciepło i słonecznie. Może by tak rozpocząć sezon jakimś wypadem np do Kasiny. | |
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Za tydzień mam wolna sobotę, mogę z WAMI gdzieś śmignąć w tempie nie szybszym niż 5-6 min na km
|
|
|
| |
| Czacha Posty: 44 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 12 |
|
| Jutro (02.03) jadę na tlenik po górkach w kierunku Dobczyc. Szosa na szosie po szosie 3-4h. Ruszam koło 10 spod Tomexu. Jak ktoś reflektuje to zapraszam. Jak coś to 693850522 | |
|
| |
| Arto Posty: 41 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Właśnie wybrałem się dziś objeżdżając Jezioro Dobczyckie. Po drodze spotkałem weterana szos i pojeździliśmy ostro po górkach. Świetny teren treningowo. | |
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
| Jutro wybieram się na szosę. Trasa na południe (Dobczyce, p. Wierzbanowska, p. Gruszowiec, chyba, że są inne propozycje), tempo średnie, dystans ok. 130-150 km. Start spod Cracovii o 10. Są jacyś chętni? | |
|
| |
|
|
Kuszaca propozycja. Jutro co prawda planowalem cos lzejszego, ale moze chociaz do kasiny bym sie zabral...
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
W niedzielę 15.06.2014 szykuje się ekipa do spokojnej jazdy do Ogrodzieńca szosami. Jestem (moja forma jest) gwarantem spokojności. Dystans około 150 km.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 11-06-2014 16:34 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Ja bym się pisał na wypad szosowy, tylko że coś w niedzielę ma padać. | |
|
| |
|
|
Zobaczymy jak będzie z pogodą, prognozy lubią się nie sprawdzać. Wstępnie godz. 10 spod Parku Wodnego
Куба |
|
|
| |
|
Ja się wybieram, a słów Kuby na temat lajtu nie brałbym zbyt dosłownie. Jeszcze niedawno trudno go było urwać z koła
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
|
Ktoś poza Lukciem się wybiera? Nie wiem czy zajeżdżać pod Park Wodny czy umówić się indywidualnie.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 14-06-2014 20:14 | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Jedzie ktoś jakiś tlenik w czwartek? W planach tak pod 150, wyjazd o 7mej bo nie chcę tracić całego dnia. | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
No, jedziemy. MTB tlenik w Izdebnej... do niedzieli włącznie.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

..a do tego smarkanie mnie coś bierze. Popieprzona ta pogoda, nie wiadomo jak się ubrać na rower. W wigilię zapociłem, przywiało mnie gdzieś i kicha.