(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Czy szykuje się jakieś lajtowanie jutro? | |
|
| |
|
To w takim razie proponuje okolice Chrzanowa. Dojazd pociągiem, tak przed południem. Powrót pewnie rowerem. Jak nikt się nie zgłosi nie będę czuł się zobowiązany do pojawienia się ![]() Cvbge dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 04-05-2012 19:55 | |
|
| |
|
| Ponawiam propozycję - może sobota? | |
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
|
Jak nie zmienię zdania to w niedzielę jadę niebieskim szlakiem "Dolina Dłubni" ( jakieś info np tu:http://www.michalowice.malopol…?rodzaj=2&id=46 ). Chciałbym przejechać całość szlaku co by mieć tracka. Wyjazd z ronda Polsadu koło 9:00. Uwaga: - ja się gubię nawet w domu - posiadanie mapy nie powoduję, że się mniej gubię ( i tak nie mam mapy całości szlaku ) - chęć posiadania tracka będzie owocowała szukaniem szlaku po zgubieniu się Więc tylko cierpliwi ludzie mogą ze mną jechać ( albo nawigatorzy mający szlak w głowie )Powrót pewno przez Ojców. Szlak ma koło 40km + powrót + dojazdy -> wycieczka kilkugodzinna. |
|
|
| |
|
|
Co powiesz na konkurencyjny wyjazd do Niepołomic?http://rowerowanie.pl/forum/vi…0249#post_60249 Szlakiem Dłubni jechałem już z 2 razy więc nie bardzo mi się chce ![]() |
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
W sobotę w Chrzanowie jest Rajd Rowerowy związany z dniem dziecka, możecie się wybrać i podłączyć Tempo z pewnością będzie lajtowe, ale macie trochę dojazdu.
|
|
|
| |
|
Co powiesz na konkurencyjny wyjazd do Niepołomic?http://rowerowanie.pl/forum/vi…0249#post_60249 Ale ja piszę o niedzieli a nie o sobocie. W sobotę jadę się przejechać o 7 na max 2 godzinki a później nie mam czasu. |
|
|
| |
|
|
A to sorry. BTW w niedzielę będzie padać ![]() |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Cvbge nie strasz deszczem, chętnie się wybiorę, tam jeszcze nie jechałem.
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
|
Daijvid napisz czy czy wyjazd aktualny bo pogada zapowiada się całkiem fajna.
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
Ja jadę, no chyba że jutro icm powie coś innego ![]() |
|
|
| |
|
|
Wielkie dzięki za wspólne wypatrywane niebieskich znaków. Pogoda dopisała, wycieczka bardzo ciekawa. Udało się nawet Dłubnię przejechać w poprzek lekko mocząc tylko jednego buta ![]() Z dojazdem i powrotem z Trojanowic wyszło 90km. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Skorpion, podrzuć tracka Całości chyba jeszcze nie jechałam, a mam blisko, więc się pewnie pokuszę
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
| czy jutro ktoś planuje wycieczkę w stylu MTB? Konkretną jakoś. | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Do roboty i z powrotem W sumie może i na góralu pojadę, przynajmniej trochę funu ze skakania po krawężnikach ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 06-06-2012 16:42 | |
|
| |
|
|
Co znaczy konkretną? To wątek lajtowy więc konkretne znaczy? Ja bym się gdzieś przejechał, ale jutro będę wiedział, bo zależy wszystko od tego czegoś co mnie atakuje i do łóżka chce wciągnąć, więc trochę to zależy od niepowodzenia tej operacji. PS Ostatnio sobie policzyłem, że średnia długość lajtu w którym brałem udział to ponad 80 km. Wiec w nazwie to chyba chodzi o tempo ( 'dla każdego' ) |
|
|
| |
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
| nie wiedziałem gdzie, to wpisałem tutaj. tak choś koło 80 | |
|
| |
|
Jeżeli ktoś reflektuje, to jutro organizuję zaprzeczenie lajtu tzn. ok. 50-55km ze średnią max 15km/h![]() Odjazd lajtexpresu o 11 z pętli Krowodrza Górka. Trasa asfaltowa z małą ilością szutrowych wstawek. Na mtb dla mnie za dużo błocka, dopiero pół dnia czyściłem bolida. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
a ta szosa to początkowa część trasy? bo rower mtb mam nieprzygotowany wiec na szutrowe wstawki odpadam
|
|
|
| |
|
|
Plan jest taki: dojazd do naprawdę ultralajtoweczewonego szlaku -asfalt czerwony szlak - droga gruntowa , ale możemy objechać Kwietniowe Doły - szuterek (gładki i chyba przejezdny na cieniarce) Ojców, Psia Skała - asfalt tylko nie wiem czy się nie zanudzisz bo dzisiaj tempo ultralajtowe. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

( albo nawigatorzy mający szlak w głowie )

W sumie może i na góralu pojadę, przynajmniej trochę funu ze skakania po krawężnikach