(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
|
Ja jadę na Zabierzów tam na północ zielonym szlakiem, nawrotka i powrót jakoś przez Ojców. Jakieś 50-60 km. Pewno koło 8:30 na pętli na Krowodrzy. Godzina wczesna aby uniknąć upału, mało kilometrów bo czasu mam mało. Rano sprawdzam czy ktoś się odezwał, jak nie to jadę o godzinie innej ![]() |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Cześć, wybieram się dziś (sobota) na kilka godzin. Wyjazd pewnie po 17 jak będzie chłodniej. Raczej regiony południowe - pewnie ojców. W niedzielę mam czas do południa - wyjazd rano, powrót przed 13. Jeśli ktoś chce dołączyć lub sam gdzieś jedzie - pisać! |
|
|
| |
|
Wow jeździsz jednak na rowerze ![]() Regiony południowe Ojców... no to się wyprowadziłeś z Krk ![]() Napisz co znaczy niedziela rano, jak wstanę w niedzielę i to jeszcze będzie rano i przed tą godziną to się dołączę, ale to tak 50 na 50 szans. |
|
|
| |
|
|
Ah, to przez ten upal miesza mi sie w glowie :-) A jutro celuje tak w 8:30 mniej wiecej. Jakby co to pod Volvo?Potwierdze jutro rano, jak nic nie napisze tzn ze zaspalem |
|
|
| |
|
| Jest duza szansa na dotrzymanie terminu :-) | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 01-07-2012 06:58 | |
|
| |
|
| Dotarłem do domu na 3:00 więc się wstać mi nie udało. Ale patrząc na termometr chyba nie żałuje... Przeżyłeś? | |
|
| |
|
|
Nie bylo tak zle :-) Paru szosowcow spotkalem, im to dopiero musi byc goraco | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 01-07-2012 12:41 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Póki się jedzie jest nieźle. Jak się zatrzyma, to w momencie zalewa .
Pozdrawiam |
|
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
| Jakie tu pustki. Nikt nie jeździ? Może ktoś się wybiera w sobotę w okolice Kr. Może Ojców itp? | |
|
| |
| ukasz81 Posty: 48 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 17 maj 12 |
|
Ja bym się wybrał w sobotę w kierunku puszczy niepołomickiej? ktoś kiedyś jechał przez N.Hutę do puszczy i bardzo chwalił wycieczkę, może macie ochotę powtórzyć? Chętnie na kole się powiozę
Mój pierwszy bolid -> GIANT ROAM 1 |
|
|
| |
|
|
Rozważam wybranie się w sobotę lub niedzielę do skansenu w Wygiezłowie (http://www.mnpe.pl/) + zamek Lipowiec. Nie byłem jeszcze a chciałbym zwiedzić. W ten weekend ma być tam Festiwal ETNOmania. Jeszcze nie wiem na 100% czy pojadę. Zależy na pewno od pogody - w.g. aktualnej prognozy sobota odpada. Więcej powinienem wiedzieć wieczorem. Wycieczka raczej czysto trekkingowa, bo pojechałbym na trekkingu z cienkimi i gładkimi oponami. | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 20-07-2012 20:01 | |
|
| |
|
Jakie tu pustki.marcin81 No jakoś ostatnio ( ten rok ) tutaj posucha. Cvbge -> jak niedziela to się prawie pewnie że załapię, sobota odpada. Trzeba było użyć słowa 'trekingowa', bo tak to się mogą jacyś pomykacze pojawić i co im z tego? ![]() |
|
|
| |
|
na trekingu do ojcowa to ja chętnie dajcie tylko znać co i jak
|
|
| |
|
Cvbge -> jak niedziela to się prawie pewnie że załapię, sobota odpada.Daijvid Sobota na pewno nie, bo pogoda nie zachęca. Niedziela jeszcze nie wiem - mogę mieć inne zobowiązania Następny update jutro.Trzeba było użyć słowa 'trekingowa', bo tak to się mogą jacyś pomykacze pojawić i co im z tego? Poprawione. Chociaż na moim trekkingu czuję się prawie pomykaczem ![]() | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 20-07-2012 20:02 | |
|
| |
|
| To może niedziela? Ojców? | |
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
| Cvbge, jedziesz na tym trekingu w kierunku Lipowca? moze bym sie zabrał z tobą/wami na szosie w tamtą strone, a odłączył sie jakos w trakcie i wrocil do Krakowa, bo musze byc na 13 z powrotem.. | |
| Edytowane przez Fuks dnia 21-07-2012 21:22 | |
|
| |
|
|
Lipowiec zostawiam na inną okazję... Ponieważ pozmieniały mi się plany, więc postanowiłem pozwiedzać okolice Wisły od momentu gdy kończą się wały (stopień wodny Dąbie) w kierunku wschodnim. Nie wiem czy to będzie ciekawie, ale na googlach jest parę obiektów: elektrociepłownia, odnoga wisły / pompownia ścieków / dziwne dysze, elektrownia przewóz. Zapowiada się dużo błądzenia ![]() Jakby ktoś chciał dołączyć to możemy się umówić - pewnie nie wcześniej niż na 11 - albo nawet po południu... | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 22-07-2012 09:18 | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Wszystkich miłośników lajtowania i gubienia się w dolinkach zapraszam na sobotę. Planujemy objazd Chaszczoka (cześc wschodnia) wyjazd oficjalny o 11 z Kobylan (wlot dolinki). Wcześniej jedziemy przez ul.Zarzecze, wyjazd z pętli autobusowej (zbieg ul.Lindego i Zarzecze) najpóżniej o 10. Zapraszam Link do tematu Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
| A jest ktoś kto chce trochę pojeździć rano? Ma być upał, więc tak ok 8? Nie mam konkretnej trasy, ale może Ojców itp? | |
|
| |
|
|
jest 8 więc to już odpada ale o 9 mógłbym być.
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Następny update jutro.