(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Ja mógłbym rano, ale muszę wrócić na 11.00. Czyli powiedzmy 9-11. Lasek? | |
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
| Nie no ja na troche dluzej. Tak od 10 do 15, 16. | |
|
| |
|
| OKi, a chcesz początek wspólnie przejechać po Lasku, czy czymś bliskim? Jeśli nie będzie padać, to bym się nieco poruszał. Jeśli planujesz od razu wypad za miasto, to ja odpuszczam. | |
|
| |
|
Spoko, moze byc. Ja bede mial w takim razie wypad na miasto Mam jakies 15 km do Kr wiec przyjade. Tylko jaki styl jazdy preferujesz ? |
|
|
| |
|
Toś mnie załatwił . Czy ja wiem jaki... Tak, żeby było pod górę, z góry i żeby się te 2 style równoważyły, znaczy się muszę wrócić do punktu wyjścia/wyjazdu. Gdzie się spotkamy? Diabelski mostek przy al. Waszyngtona o 9.00? Tylko potwierdźmy rano o 8, ok? |
|
|
| |
|
| Ale powaznie tylko do 11? | |
|
| |
|
| Niestety nie mogę jutro dłużej. | |
|
| |
|
| Nie wiem czy mi sie oplaca jechac na taka chwile? | |
|
| |
|
Zakładałem, że przejedziesz przez Lasek robiąc parę kółek ze mną i potem dalej. Ale tak jak pisałem - jeśli planujesz od razu jazdę poza KRK, to spoko. Może lepiej, bo czyściłem ostatnio rower, a ma padać w nocy . Może przejdźmy na priv, bo zaśmiecamy wątek. | |
| Edytowane przez Marcus dnia 07-09-2012 21:19 | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Ktoś ma ochotę na zamek Lipowiec + skansen w Wygiezłowie?![]() |
|
|
| |
|
A sprawdzał Pan 2 wątek na ten temat? ![]() |
|
|
| |
|
| Ja chcę lajtowo + nie terenowo | |
|
| |
|
| Ja chetnie sie wybiore.O ktorej? | |
|
| |
|
| Np. 10:30 pod Smokiem? | |
|
| |
|
|
Spotkać się nie udało, niemniej jednak zaliczyłem wreszcie (5 podjeście?) ten skansen i zamek. Miałem szczęście (a może pecha?) bo w skansenie był dzień ziemniaka i można było wejść za darmo. Była kupa ludzi i różne atrakcje, np. robienie świec, czerpanie papieru etc. Były też ziemniaki za darmo, ale kolejki straszne i się nie dorwałem. Ludzie stali w kolejce nawet jak już ziemniaków nie było ![]() Na zamek polecam wyjść, fajnie się wchodzi na basztę i widoki niezłe. Niestety forma mi bardzo spadła i wracałem koleją, a i tak wyszło 73km. Parę zdjęć:https://picasaweb.google.com/1…feat=directlink |
|
|
| |
|
| Witam. Ktoś się może gdzieś wybiera w sobote ok 14-15? | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
22.09 jest dzień bez samochodu! Trzeba to uczcić
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
Proponuję pojechać w związku z tym autami do Zawoi i kibicować hinolowi podczas Biegu na Babią ![]() |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
Proponuję pojechać w związku z tym autami do Zawoi i kibicować hinolowi podczas Biegu na Babią Coś mi się wydaje, że będzie więcej osób którym można pokibicować
PePe |
|
|
| |
|
A racja, właśnie, zapomniałem, że Roza pisała o tym . To może się ujawnijcie. Kto jeszcze jedzie? . Właśnie ruszamy na Krowiarki zrobić test czasu przejścia z 25 kg plecakami (wnoszenie depozytu zawodników na szczyt), mamy dzisiaj parę spotkań organizacyjnych na miejscu (Policja, Straż Pożarna, schronisko itd) i przejdziemy testowo trasę biegu, żeby zobaczyć gdzie należy ustawić sędziów, gdzie warto dodać oznaczenia. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Mam jakies 15 km do Kr wiec przyjade. Tylko jaki styl jazdy preferujesz
. Czy ja wiem jaki... Tak, żeby było pod górę, z góry i żeby się te 2 style równoważyły, znaczy się muszę wrócić do punktu wyjścia/wyjazdu. Gdzie się spotkamy? Diabelski mostek przy al. Waszyngtona o 9.00? Tylko potwierdźmy rano o 8, ok?