(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
My .Właśnie się wczoraj zastanawiałem jak ten depozyt "dojdzie" na szczyt. Niektórzy zostawiają w nim sporą cześć dobytku. Będą limity - to w regulaminie nie stoi? Czy może będą dwa - jeden który wyjdzie na szczyt a drugi przy Markowych? A i jeśli już tak sobie gaworzymy, czy będzie coś (choćby woda) do picia w trakcie biegu (Markowe?) oraz tuż po, czy właśnie trzeba sobie w depozycie zostawiać, lub brać ze sobą? PePe |
|
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
| Witam. Ma ktoś jutro czas na jakiś mały wypad, może Ojców itp. Tak ok 10. | |
|
| |
| @rek Posty: 123 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 12 |
|
| Ja chętnie ale mam niestety czas gdzieś od 13. | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Gdyby się ktoś miał ochotę przewlec w stronę Dobczyc (na góralach, ale raczej głównie szosa), to wybieramy się jutro ze Skorpionem, w tempie lajtowym mocno. Gdzieś koło 10 planujemy być w okolicach Lidla na Kobierzyńskiej, gdyby się ktoś wybierał, to prosimy o zaanonsowanie się, żeby nie czekać po próżnicy ![]() |
|
|
| |
| Daijvid Posty: 114 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 gru 10 |
|
Ja jadę trochę inaczej - z ronda Polsadu na północ czerwonym mniej więcej, koło Woli Zachariaszowskiej na czarny i nim dalej do okolic Minogi skręt na Ojców i powrót. No chyba że się mi odwidzi ![]() Jak ktoś chce to też niech daje znać i przelew robi -> rondo wcześniej wspomniane około 9:00. Bez przelewów nie czekam. |
|
|
| |
|
| Witam.Wybieram sie do Ojcowa,jedzie ktos? | |
| Edytowane przez marcin81 dnia 29-09-2012 08:59 | |
|
| |
|
Witam raz jeszcze tydzień później Może w sobote rano ktoś się gdzieś wybierze? |
|
|
| |
|
|
A zrobił bym z 50-60 km z rana, gdzieś. Rano ( jeśli wstanę ) sprawdzę wpisy ![]() |
|
|
| |
|
| To o ktorej i gdzie? | |
|
| |
|
|
9:30 rondo Polsadu? mam nadzieje, że się wyrobię. Dodane dnia 06 października 2012 08:35:11 Co prawda nikt więcej się nie odzywał ( może jest jakiś tajniak ), ale plany się zmieniły i 9:30 pod Ikeą. | |
| Edytowane przez Daijvid dnia 06-10-2012 08:35 | |
|
| |
|
| Wygląda na to, że każdy z nas myślał o innej Ikea :-) | |
|
| |
|
| Jutro ok 13 ma ktos ochote troche pokrecic? | |
|
| |
|
No to może w niedzielę ??? ![]() |
|
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
| W sobotę 10.11 proponuję delikatną przejażdżkę do Rudna szlakiem greenway, ale zawsze możemy coś urozmaicić. Start o 10.00 z rogu błoń przy cichym kąciku, zapraszam (o ile nie będzie padać). | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
A rudno i rudno, tam to można pojechać nawet jak lekki śnieg spadnie , zapraszam serdecznie na wyjazd w dolinki korzystając z uroków jesieni póki jeszcze się utrzymuje. Szczegóły w wątku.
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 09-11-2012 11:15 | |
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
W dolinkach jest już dość ślisko, ładnie było tydzień temu, jutro Rudno. No i do Rudna tempo spokojne, po dolinkach pewnie mniej . |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Jak 11*C i słońce w połowie listopada to nie jest ładnie, to ja nie wiem co jest .Oczywiście że tempo spokojne, na niespokojne to był czas wcześniej. Na mnie ostatnio koleżanka musiała na podjazdach czekać .
Pozdrawiam |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
Bardzo chętnie bym pojechał, ale tkwię w pracy Może jutro udałoby się coś zorganizowac? Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
| Wybieram się troche pojeździć w sobote. Ktoś chetny? Moze Ojcow itp. | |
|
| |
|
Witam.Wybiera sie ktos moze teraz gdzies?Szukam kogos bo samemu nudno![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

.
Może w sobote rano ktoś się gdzieś wybierze?
.
.