(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
Jutro poprawka delikatnej wycieczki . Zapraszam na ladowisko przy cichym kąciku o 14-tej. |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Hej . To może i ja bym się załapał z córką jeżeli jest to lajt gwarantowany. A jaki mniej więcej kierunek, czy wyjdzie w praniu? |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Będzie full light. A kierunek to pewnie gdzieś w stronę dolinek.
Dwa Pi Er |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Dzięki za wyjazd, było bardzo fajnie. Spokojna jazda w jedną stronę i mocny (przynajmniej dla mnie) powrót. Pogoda dopisała aż za bardzo - niestety opalenizna rowerowa. Następnym razem trzeba zabrać kąpielówki i zatrzymać się w Kryspinowie ![]() Da się dodać do galerii zdjęcia (sztuk 3)? I czy wszystkie będą wyświetlane w tak niskiej rozdzielczości? Zdjęcia są tutaj | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 05-06-2010 22:49 | |
|
| |
| arts Posty: 5 Miejscowość: krakow Dołączył: 3 cze 10 |
|
również wielkie dzięki za wyjazd najdłuższa moja wycieczka,gdyby tylko nie ten ból głowy i z wrażenia jechałem na pustym żołądku moja pierwsza kanapka była dopiero w Rudnie także także tez mi było trochę niedobrze ale myślę ze następnym razem będzie lepiej noi dostosuje się do zaleceń żywieniowych Michu ale było super |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
To ja sobie pojechałem dzisiaj na lajcie ... Najpierw skoki przez pnie w Ojcowie na ścieżce, potem błoto po kolana w dolince Będkowskiej a potem pieprzony barszcz czy jak to się nazywa po kolana Zapieprzam do apteki bo zaraz zwariuje, piecze już 3 godziny. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
hehe wiem, ze to nieladnie sie smiac, ale nie moglam sie powstrzymac ![]() |
|
|
| |
| angel | |
Kocie to naprawdę niebezpieczne poparzenie,barszcz sosnowskiego ma w sobie substancje podobne do kwasu solnego,odczyn zapalny występuje długo i może się nasilać przez kilka dni zażyj sobie zyrtec i posmaruj to maścią przeciwhistaminową nawet ze sterydem (elocom),na noc fenistil (trochę schłodzi ) |
|
|
| |
|
Spoko - właśnie wróciłem z kliniki na Kopernika ![]() Lekarz internista w przychodni jak zobaczył powiedział że on woli nie tykać i dał od razu skierowanie. Na Kopernika przemiłe (naprawdę) panie przepisały mi tabletki jakieś, maść i dały zastrzyk w dupsztala na pożegnanie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
Zastrzyk pewnie sterydowy na odczulenie. Teraz nikt Cię nie dogoni![]() |
|
|
| |
|
Dokładnie - sterydy - nie dość że nogi pieką jeszcze mocno to teraz mnie d... boli ![]() idę pobiegać w takim razie
|
|
| |
|
| A mozna zapytac jak wyladowales w tym barszczu? | |
|
| |
|
|
W dolince Będkowskiej warunki jakich nie widziałem w życiu - zero drogi, jedno błoto - buty przemoczyłem po 50 metrach jazdy, zero suchego gruntu w górnej części dolinki. W pewnym momencie rowerzysta przede mną wjechał w błoto dosłownie po kolana - ja już miałem dosyć po kostki i wjechałem w krzaki gdzie było twarde podłoże ale wśród traw widocznie czekał barszczyk ![]() Myślałem że pokrzywa ale jak nie zeszło przez 30 min zacząłem się lekko stresować
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
A ugotowałeś ziemniaki do barszczu czy na surowo go jadłeś.
|
|
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
A ugotowałeś ziemniaki do barszczu Michu daj sobie nieco na wstrzymanie z takimi bezsensownymi postami bo tylko zaśmiecasz tematy! Co prawda ten konkretny temat jest dość luźny ale OT też ma swoje granice... |
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
|
Witam, moj pierwszy post Kocur nie jestes sam, tez bylem wczoraj w Ojcowie a potem w Dolinie Bedkowskiej , ogolnie bloto po kostki , nie obylo sie bez wycieczek przez pokrzywy ![]() |
|
|
| |
| angel | |
Organizujemy się na nadchodzący weekend Panie i Panowie?![]() |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
Jutro poprawka delikatnej wycieczki .Dzięki za zaproszenie.Spóźniliśmy się trochę.Tak że niezdążyliśmy się poznać. Ale wycieczka udała się rewelacyjnie, czas spędzony z córą bezcenny.Zresztą my jesteśmy wycinaki i nie dotrzymalibyście nam tempa (z braku cierpliwości 30km średnia 13km/h). Najważniejsze że pogoda i humory dopisały.Pozdrawiam i witam wszystkich na razie zaocznie. |
|
|
| |
|
|
Ja najprawdopodobniej jade w góry w ten weekend. Jesli jednak zostane, to oczywiscie bede obecna na kolejnej wycieczce. Organizujcie sie bo fajna tradycja nam sie tworzy!!! P.S. Jesli mozecie to poczekajcie z Ojcowem na weekend 19-20 czerwca ![]() |
|
|
| |
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
Elendil, szkoda że Cię nie będzie w ten weekend, a może coś się jeszcze zmieni. Ja z kolei w kolejny weekend bawię się na weselu. W najbliższy weekend wybieramy się gdzieś? Angel, wspominałaś że w niedzielę, ja też się chętnie przyłączę. Już się nie mogę doczekać
Basia |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Zapraszam na ladowisko przy cichym kąciku o 14-tej.
ale było super

zażyj sobie zyrtec i posmaruj to maścią przeciwhistaminową nawet ze sterydem (elocom),na noc fenistil (trochę schłodzi )