Żwawy lajt
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
hej, chętnie dołączę z Bartkiem, przynajmniej na część. Też mieliśmy się gdzieś wybrać... a w kupie raźniej ;-)
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| KRZYSIEK36 Posty: 53 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 5 paź 11 |
|
| Godzina czyli 10 45 bez zmian,miejsce spotkania to lądowisko na Błoniach.Im więcej przyjedzie osób tym lepiej. | |
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Też będę![]() |
|
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
ja tez powinienem sie zjawic, ktos musi trzymac tył peletonu ![]() pomyslow na trase nie powinno nam zabraknac, wezme mape
| |
| Edytowane przez Fuks dnia 10-11-2011 19:58 | |
|
| |
|
|
mam tylko nadzieję, że nie będzie wiało bo chyba zamarzniemy ;-)
|
|
|
| |
|
Damy radę Trzeba będzie szybko kręcić![]() |
|
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
| jaka trasajest w planie ? bo moze sie wybiore | |
|
| |
|
ja dzisiaj niestety odpadam, obowiązki rodzinne
|
|
|
| |
|
brak planu
|
|
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
No i wyszło 90 km żwawego lajtu. Czasem było naprawdę zimno ale słoneczna pogoda wynagrodziła nam trudy, także do następnego
Luźna łyda = wysoka kadencja |
|
|
| |
|
| Tak to był naprawde żwawy lajt.Tempo było jak najbardziej odpowiednie.Z tego miejsca dziękuję chłopakom za wspólna jazdę,a stawili się-Belfer,Fuks,Luzac,Adam70,jego kolega i ja.Panowie!! Do następnego kręcenia... | |
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
|
ok, ok, przyznaje, ja i Michał (rower Cosinus o ile dobrze pamiętam) odłączyliśmy się pod koniec i wróciliśmy wcześniej. najgorszy był powrót bo pod wiatr, zimny wiatr. mi wyszło 74 km więc nieco mniej. Dodane dnia 11 listopada 2011 19:10:06 szukamy drogi na mapie: ![]() ach ta mapa, dlaczego ona taka duża: ![]() wspięliśmy się na sam szczyt ... : ![]() no dobra, trochę zretuszowałem fotke - tu jest oryginał: ![]() wypoczynek nad jeziorem: ![]() | |
| Edytowane przez Adam70 dnia 11-11-2011 19:10 | |
|
| |
| Belfer01 Posty: 65 Dołączył: 30 cze 11 |
|
Jaki wiatr Ledwie dmuchało . Dzięki za jazdę i do następnego |
|
|
| |
|
|
No wycieczka przednia, mi wyszło około 85km, trasa początkowo klasyczna - lasek, potem moja pseudo-autorska wersja, aż do fascynacji jeziorkami obok Przeginii Narodowej, i zmiany planów - czyli jedziemy jakos, zeby dojechac do Krakowa, niekoniecznie główną drogą. Adam z Michałem sie wycwanili, i odłączyli sie od peletonu zaraz przed jedynym sensownym podjazdem na trasie, z Rybnej do Sanki. Na koniec postanowilismy w dniu narodowego świeta poprzebywać wśród ludzi, stad sesja pod smokiem i honorowy przejazd na Rynek ![]() zdjecia zaraz gdzies wrzuce, tutaj trasa, nudziło mi sie to narysowałem: http://www.bikemap.net/route/1330853 zdjecia jednak jutro, bo bateria w aparacie padla. ale nie zapomne wrzucic, spokojnie ![]() 5 zdjęć z wczoraj: https://picasaweb.google.com/1…feat=directlink | |
| Edytowane przez Fuks dnia 12-11-2011 19:58 | |
|
| |
| ilbi Posty: 77 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 5 cze 10 |
|
Ładnie Chłopcy szalejecie! Jestem z Was dumna ![]() Do miłego kręcenia!!! |
|
|
| |
|
Jako,że jutro wyjeżdzam i watpię,abym w tym roku jeszcze coś pokręcił w tym miejscu złożę to oświadczenie Dziekuję za 2 ostatnie miesiące tym z którymi jeżdziłem,dziekuję pogodzie,że tak wydłużyła możliwość jazdy,dziękuję moim dwóm rowerom i...a co mi tam-dziekuję sobie![]() Pozdrawiam i do następnych kręceń,tudzież jazd.Hej |
|
|
| |
|
| A jednak...Jestem niespodziewanie znowu w Krakowie.Ktoś chetny jutro troszkę pokręcić.Taki mix terenu i szosy.Chętni proszę o zgłoszenie się jutro między 10 30,a 11 00 na lądowisku na Błoniach. | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Może się wybiorę.![]() |
|
|
| |
|
| Zapraszam...Czekam także na innych.Dajcie znać jakby co.Pozdrawiam. | |
|