Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość | 
|---|---|
| Marcin  Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06  | 
|
Wybieram się na cichy kącik na 10:00, bo jeszcze nie byłem ![]()  | 
|
| 
 | |
| superMario  Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06  | 
|
ja jutro mysle o szosie 4h-WT-Wytrzymalosc Tlenowa -czyli luzne spokojne krecenie okolo 100km godz wyjazdu 10 -tak by wrocic na Roberta Kubice   -jak jest ktos chetny i ma jakas fajna plaska traske, niech mi da znac na koma!! -bo nie mam NETA! -600 825 535  | 
|
| 
 | |
| Godul  Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08  | 
|
| Chciałbym trochę terenu i szosy, po co Marcin jedzie na Cichy Kącik ??? | |
| 
 | |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06  | 
|
| Bez względu na pogodę planuję dzisiaj szosowy wypadzik. Raczej górki czyli kierunek południowy. Wyjazd w godzinach 16.30 - 17.00. | |
| 
 | |
|
| 
Planuje dzisiaj asfaltowy wypadzik na zachód lub południowy-zachód (100 km). Chętnych szosowców nie było. Przejechałem 85 km.  | |
| Edytowane przez Marcin dnia 10-08-2008 18:36 | |
| 
 | |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06  | 
|
Nie dość, że szosowców nie było (pewnie jeszcze spali po Istebnej) to jeszcze oszukałeś dystans skracając trasę...  
Grunt to nie przemęczać się!  | 
|
| 
 | |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06  | 
|
| W sobotę bądź w niedziele wybieram się na mej nowej/używanej szosówce na trasę: Skawina, Kalwaria Zebrzydowska, Lanckorona, Myślenice i powrót przez Świątniki Górne. Dystans około 100 km. Start planuje w okolicach 11. | |
| 
 | |
| polson  Posty: 45 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 08  | 
|
W sobotę bądź w niedziele wybieram się na mej nowej/używanej szosówce na trasę: Skawina, Kalwaria Zebrzydowska, Lanckorona, Myślenice i powrót przez Świątniki Górne. Dystans około 100 km. Start planuje w okolicach 11.mjn_bike na niedziele z mila checia  
Subaru AZS UEK  | 
|
| 
 | |
| Szymon  Posty: 67 Dołączył: 16 sty 08  | 
|
W sobotę bądź w niedziele wybieram się na mej nowej/używanej szosówce na trasę: Skawina, Kalwaria Zebrzydowska, Lanckorona, Myślenice i powrót przez Świątniki Górne. Dystans około 100 km. Start planuje w okolicach 11.mjn_bike W niedzielę to ja wstępnie też ![]()  | 
|
| 
 | |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06  | 
|
| 
Właściwie to mi też bardziej pasuje niedziela. To 11:00, Błonia róg przy Cracovii.  | 
|
| 
 | |
|
| Śmigamy coś jutro? Chętnie się przejadę w większej grupie. Trasa dowolna. Tempo leniwe. | |
| 
 | |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08  | 
|
| 
Jestem zainteresowany tym bardziej że jutro zapowiada się 9'C. Ale może poczekamy aż mgła opadnie i pojedziemy ok godziny 11?
 ...całe życie drugi!  | 
|
| 
 | |
|
| 
Ja bym coś myknął jutro, tylko kurcze 11 to za późno, 3-4 godziny jazdy i już późno się do domu zjeżdża. A na Kącik nikt się nie pisze ? O 10.15 wyjeżdżają. Zawsze można się odłączyć w jakimś momencie i polecieć w swoją stronę. Tak po prawdzie to zrobił bym sobie jakąś dłuższą traskę po pagórkach - gdzieś w stronę Kalwarii może. Jak by ktoś chętny był to bardzo chętnie. Dodane dnia 06 lutego 2009 20:40:27 Lecimy z Marcinem w traskę o 9,30 spod Smoka. Dystans koło 100, tak jak napisałem wyżej w okolice Kalwarii. Jadę na góralu.  | |
| Edytowane przez furman dnia 06-02-2009 20:42 | |
| 
 | |
|
| OK, ja też jadę na rowerze z błotnikami. | |
| 
 | |
|
| 
http://gpsies.com/map.do?fileId=uuvywhyijkmtppuo Taki planik jest.  | |
| Edytowane przez furman dnia 06-02-2009 20:56 | |
| 
 | |
| Orkiestra  Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06  | 
|
Jestem zainteresowany tym bardziej że jutro zapowiada się 9'C. Ale może poczekamy aż mgła opadnie i pojedziemy ok godziny 11?Maciu ja sie pisze mistrz ciętej riposty  | 
|
| 
 | |
|
| No to mykłem dzisiaj ponad stóweczkę. Do 45 km w trójkę, dalej już sam. Nie obeszło się bez przygód. U Marcina 2 gumu, u mnie problemy z łańcuchem, potem pobłądziliśmy i wpakowali się w teren. Błoto, śnieg, karkołomne zjazdy - było wesoło. Dalszą część trasy zrobiłem sam bo koledzy wrócili do Krakowa. Nie było lekko, w Lgocie zaczęły się konkretne górki, za Wadowicami nie było lepiej i zacząłem już czuć w nogach. Podjazd do Lanckorony dał mi w kość konkretnie. Dalej już stantardowo przez Radziszów, Skawinę i Tyniec do domciu. Na liczniku wybiło coć koło 125 km. | |
| 
 | |
| Orkiestra  Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06  | 
|
| 
ja  tez z Lanc'em Amstrongiem Maciem sie przeturlikalem troche
 mistrz ciętej riposty  | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 07-02-2009 20:06 | |
| 
 | |
| Michnik  Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06  | 
|
Furmani KOKS he he.![]()  | 
|
| 
 | |
| skolioza  Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06  | 
|
| 
Pogoda wam się idealnie udała - strzał w okno Ja wczoraj nie dałem rady kręcic dziś chciałem ale aura mnie zniechęciła
 www.RetroMTB.pl  http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts  | 
|
| 
 | |
| Skocz do Forum: |