Weekendowe jazdy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Dzięki za wspólną jazdę. Pod Smokiem stawił się kierownik wycieczki Furman, PePe. Szbiker i ja, czyli Lesław. Trochę naokoło jechaliśmy do tych dolinek, ale cel został zaliczony. Wyszło mi 99,91km, a zatem mogę zapisać pierwszą w tym roku setunię. Czas jazdy 4h 52min Tempo jazdy: lekki tlenik ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Nie chcę mi się teraz pisać więc może tylko kilka fotek. https://picasaweb.google.com/fuurman/24Marca2012Dolinki |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Dzięki chłopaki za wycieczkę - było naprawdę fajnie Furman zaproponował całkiem ciekawą trasę. Oprócz kierownika wycieczki koło smoka stawił się również Lesław, Pepe i ja. Pośmigaliśmy w pięknych okolicznościach natury po Dolinkach Krakowskich. Szczególnie spodobała mi się Dolina Racławki nie w pełni przejezdna i bardzo dobrze ;-] Miejscami na trasie naprawdę niezłe podjazdy na których można było zrobić HRmax jak to uczynił Lesław :-) Bardzo dobrym pomysłem był postój w Będkowicach i tak bez paliwa dalej bym nie zajechał :-) Towarzyszyły nam tam też wiosenne zapachy z okolicznych pól Wszyscy wróciliśmy w kupie do Krakowa. Pepe jednak zrezygnował z Błoń - my chcieliśmy się jeszcze trochę polansować ;-P ...chociaż nie wiem czy ktoś nas zauważył w tym tłumie ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 24-03-2012 17:37 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Dzięki versus za wycieczkę. Po chorobie chciałem sobie zrobić długi tlen. Czas jazdy wyszedł nam 4:54h, dystans 117 km. Było kilka odcinków specjalnych. Z buta na zamek Rabsztyn, szuter w Ojcowie, paris-roubaix na trasie Januszowice-Zielonki Track trasy.![]() galeria | |
| Edytowane przez Marcin dnia 24-03-2012 17:41 | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Towarzyszyły nam tam też wiosenne zapachy z okolicznych pól I w takim stanie się lansowaliście po Błoniach
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
A myśmy z Gruberem - Robertem objechali traskę według Jego planu. http://www.sports-tracker.com/…ine1g7mpunopn6b Na początku Grubera na płaskich odcinkach nosiło ale potem jechaliśmy dając sobie zmiany i jakoś to poszło. http://www.youtube.com/watch?v…=1&feature=plcp Dzięki za wspólną jazdę. Jacek PS. Wyszło 129,6km 4h48min i 900m.
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 24-03-2012 20:37 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Jacekddd, twój aparat deformuje obraz, zobacz moją jakość dzisiejszej wycieczki. ![]() Wycieczka - Jura, Zamek Rabsztyn |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
Bo się zakopało to dla przypomnienia jutro 11:00 róg Błoń, kierownik Axi, ja się wybieram.
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Przypominam o zmianie czasu! Mam nadzieję, że zostały mi jakieś siły po dzisiaj .
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
Marcin - co do Twojego filmu to oczywiście masz wyższą jakoś źródłową bez dwóch zdań, dodatkowo albo ukłony dla Twojej ręki bo wstrząsów prawie nic nie było albo dla stabilizatora. Co do deformacji u mnie są one wynikiem stabilizacji w youtube. Nie dalej jak dwa dni temu zrobiliśmy z moim bratem test Jego canon'a, filmik jest również po po takim procesie zapewniam, że przed nic się nie deformowało. https://www.youtube.com/watch?v=Bq5S8yGS6Cg Jakość mnie już gnębi od jakiegoś czasu więc już mi przysłowiowego gwoździa wbiłeś Marcin ... :-( tymczasem ja dalej nie mam wizji na co zmienić a przydało by się bo sezon rowerowy w pełni. Jacek PS. Tak żeby nie było, że ja zakopałem znowu: Niedziela - Róg Błoń Cracovia - 11.00 - Axi prowadzi
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 24-03-2012 22:00 | |
|
| |
|
Bo się zakopało to dla przypomnienia jutro 11:00 róg Błoń, kierownik Axi, ja się wybieram. spinoza Też się wybieram |
|
|
| |
|
|
To może vimeo/jeszcze coś innego, jak to z YouTube są problemy?!
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Przepraszam pomyliłem ale coś mnie tknęło i przejrzałem Axi proponowałWybieram się w niedzielę ..... Na podjazdach tempo żwawe, reszta spokojne. Jadę na szosówce. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Ja jutro się wybieram na trasę (prawodopodobnie z krzysiekmbt) ... Dobczyce - Wiśniowa - Kasina - Gruszowiec - Dobra - Wilczyce - Łetowe - Mszana - Myślony ... Dystans około 120km - 130km, tempo żwawe ok 30km/h. Jak są chętni to proszę pisać, podam szczegóły wyjazdu. SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
Bo się zakopało to dla przypomnienia jutro 11:00 róg Błoń, kierownik Axi, ja się wybieram. spinoza to ja chyba też się dołączę |
|
|
| |
| matoos Posty: 43 Miejscowość: Zabierzów Dołączył: 20 kwi 07 |
|
Z Axim szosa czy MTB? Już się pogubiłem
|
|
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
| szosa | |
|
| |
|
|
Dziś na błoniach stawiła się dość liczna, wielokolorowa ekipa. Spora grupa na mtb wybrała jednak PnR. W trasę ruszyliśmy furman, RB, schwepes, Dawid, spinoza, szbiker i ja. furman od razu pod wiatr wyrwał jakby zapomniał wodę w łazience zakręcić . Miałem nawet obawy, czy nie pomylił tej jazdy z wyjazdem lukcia. Ogólnie przy tej pogodzie prawie sama przyjemność z jazdy (nie licząc dwóch kawałków bez asfaltu). Dzięki, że tyle na mnie czekaliście, ale niestety po rocznej przerwie w regularnej jeździe wydolność tlenowa trochę kuleje. Stąd też zresztą pisałem: Na podjazdach tempo żwawe, reszta spokojne. Jadę na szosówce.Axi Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 25-03-2012 14:31 | |
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
|
Ja najpierw miałem jechać, potem miałem nie jechać i w końcu pojechałem i było super! Dzięki za wspólny trening
|
|
|
| |
|
| Dzięki za wspólną jazdę. Myślałem że wybierzemy dłużą wersję ale krótsza trasa też była bardzo fajna bo dużo było na niej podjazdów nawet względnie długich. Czysta przyjemność lecieć tak z wiatrem tym równiutkim asfalcikiem do Cholerzyna. Do następnego. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Furman zaproponował całkiem ciekawą trasę. Oprócz kierownika wycieczki koło smoka stawił się również Lesław, Pepe i ja. Pośmigaliśmy w pięknych okolicznościach natury po Dolinkach Krakowskich. Szczególnie spodobała mi się Dolina Racławki nie w pełni przejezdna i bardzo dobrze ;-]
Wszyscy wróciliśmy w kupie do Krakowa. Pepe jednak zrezygnował z Błoń - my chcieliśmy się jeszcze trochę polansować ;-P ...chociaż nie wiem czy ktoś nas zauważył w tym tłumie 

.