Ostępy Raczy i Rycerzowej - 1 sierpnia 2010.
- « początek
- ‹ poprz
- 5
- 6
- 7
- 8
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Yatzek ![]() Posty: 124 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 gru 07 |
|
|
Mnie oczywiście odpowiada, to zwrot kosztów w 100 %. | |
| Edytowane przez Yatzek dnia 04-08-2010 22:40 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Od samego początku nie kumałem Cię Michniku co kombinujesz ![]() Ale na szczęście Skolioza wybrnął z sytuacji i to jest najlepszy pomysł.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Jeżeli mogę publicznie domyślać się o co chodziło Michnikowi, to idea była taka- jedzie cała ekipa razem, to i koszty ponosi razem. Czyli nie ważne komu gdzie trafiło się miejsce, gdzie jechał "pacjent", gdzie rower- koszt imprezy każdy ponosi taki sam. Tak była idea, ale na praktykę przełożył to doskonale dopiero skolioza. ![]() To jest właśnie siła teamu(o ile tak mogę powiedzieć jako niezrzeszony, niezielony )!"W pojedynkę nic(niewiele) zdziałasz!" ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Wpłynęły do mnie pieniążki od Skoliozy i Versusa. Czekam na resztę. |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Oczywiście, pisząc wyżej o kosztach, nie uwzględniałem wydatków mniej łatwych do policzenia. Amortyzacja samochodu, worek bananów(skolioza), pół piwa(Kubak ), rezygnacja z 4/5 wycieczki na dobra grupy(Jacek) itd., to też koszty. Wiem, że to są sprawy dla wszystkich oczywiste, ale zabierając głos, chcę być dobrze zrozumiany.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Versusie dolicz jeszcze moje dwie znalezione mrówki, które zdechły dnia następnego
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
|
Tak przy okazji: nie widział nikt mojej białej koszulki termoaktywnej w rozmiarze M ? Mogła pozostać w bagażniku Kubaka bądź zaplątać się do MisQ. |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Tak przy okazji: nie widział nikt mojej białej koszulki termoaktywnej w rozmiarze M ? jak u MiśQ'a to przepadło
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
U mnie w aucie niczego innego niż moje bety nie zostały. Jedynie Michnik zostawił aparat, pojemnik i baterie, ale już odebrał. Pocio, za insynuacje możesz dostać bana!
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 06-08-2010 00:32 | |
|
| |
|
| Proszę zainteresowanych o podanie numerów kont na moje PW. | |
|
| |
|
| Numery kont mam ale nie wszyscy wpłacili mi diengi. Wciąż czekam na spóźnialskich cobym przelać mógł kierowcom... | |
|
| |
| wielki-adwersarz Posty: 23 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 lis 06 |
|
|
hej wybaczcie że tak późno, ale byłem na wakacjach a po powrocie satraszny bajzel, także dziś puściłem przelewik z mbanka qui dormit non peccat |
|
|
| |
Yatzek ![]() Posty: 124 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 gru 07 |
|
|
No to może i do mnie trafi przelewik za benzynkę, podobno niektórzy już rozliczeni, mam nadzieję że nie zostałem sam, ostatni w kolejce ![]() Ps. Kasa doszła! Dzięki! | |
| Edytowane przez Yatzek dnia 24-09-2010 18:01 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 5
- 6
- 7
- 8
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |