(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
| Versus mozna sie dolaczyc do tej wycieczki do Ojcowa? Kiedy i skad planujecie wyjazd? | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Wyjazd w niedzielę, może po śniadaniu(9, 10). Spotkać możemy się na pętli tramwajowej(tradycyjnie?) przy Krowoderskich Zuchów. Warunkiem wyjazdu jest przynajmniej zapowiedź dobrej pogody. ![]() ps. (Może nie zapomnę manetki!) nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Fajnie. Zgadamy sie jeszcze w piatek. A o manetce przypomne ![]() Kto jeszcze chetny na Ojcow w niedziele? |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| a w Sobotę. | |
|
| |
|
W sobotę Michu ścigamy się w Międzygórzu... zapomniałeś?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| angel | |
będę w niedziele ![]() po Niepołomicach obiecałam,że będzie kask wkrótce i.....jest ![]() | |
| Edytowane przez angel dnia 18-06-2010 18:39 | |
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| To będzie wycieczka z dziećmi? Tzn tempo super-lajtowe? | |
|
| |
|
|
Mój syn ma 12lat, 165cm(!) dlatego zabranie go nie oznacza tempa spacerowego. Zlot z dziećmi, bez ograniczeń wiekowych i kondycyjnych jest planowany...
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
A jedziecie przez Dolinę Będkowską? Mniej więcej od 11:30 są zawody. Generalnie jadę z wami, zakładając że pogoda będzie ok |
|
|
| |
|
Trase pewnie ustalimy na biezaco. Mi wszystko jedno ![]() Prognoza jest niestety nie za ciekawa na niedziele, wiec zobaczymy rano czy w ogole warto. |
|
|
| |
| angel | |
| Wszystko zależy od pogody ale....nie jest tak źle,według meteo i meteoprog jutro ma nie padać do godz 14 a później tylko przelotnie,proponuje zbiórkę 9.30-9.45,najpóźniej o 10 trzeba ruszyć. | |
|
| |
|
|
To ja sprawdzam czy nie pada kolo 8:45 i wyruszam. Zbiórka w niedziele o 9:45 na petli tramwajowej Krowodrza Górka. Do zobaczenia i niech pogoda bedzie z nami ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
No to WAM miłego A Lajtowcy się ścigają jutro też
|
|
|
| |
|
|
Ja też decyzję podejmę o 8 45. Może wpiszę na stronę jaką podjąłem. 7 55- pada 7 58- bardzo pada nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 20-06-2010 07:59 | |
|
| |
| angel | |
|
8:09-regularnie leje (centrum Krk) ...z przykrością stwierdzam,że to co widzę za oknem nie rokuje dobrze ![]() może lepszą alternatywą byłoby przesunięcie godziny na np.11-12 i taki nieco późniejszy wypad? (o ile i wtedy nie będzie kapać z nieba ) | |
| Edytowane przez angel dnia 20-06-2010 08:20 | |
|
| |
|
Obudzilem sie i leje ![]() w.g IMG ma przestac ok. 11, a najcieplej ma byc od 14. proponowalbym przelozenie wyjazdu albo decyzji o wyjezdzie na popoludnie? W kazdym razie ja sie nie ruszam przed 11 ... | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 20-06-2010 08:36 | |
|
| |
|
Poludnie Krakowa tez tonie w deszczu... No to czekamy... |
|
|
| |
|
U mnie pada już na całego. Późniejszy start w moim wypadku(z uwagi na popołudniową imprezę rodzinną) nie jest możliwy. ![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| angel | |
Proponuję przełożyć Ojców na następny weekend,dziś już pogodowo nic się nie zmieni a jeśli już to na bardzo krótko |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Przykro mi że się nie odbyło z powodu deszczu. Ale dla mnie przyszły tydzień to dobra wiadomość bo mam wolny weekend. Postaram się być z synem. A jak będzie taki rodzinny lajt z dzieciakami to może i córę do fotelika zapnę. Pozdrawiam i do zobaczenia ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

U mnie pada już na całego. Późniejszy start w moim wypadku(z uwagi na popołudniową imprezę rodzinną) nie jest możliwy.