Żwawy lajt
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
|
Milo widziec powrot do żwawego lajtu, ale na sobote nie znajdziesz Krzysiu wielu chetnych, bo wiekszosc wybiera sie wlasnie do Trzebinii baaaardzo lajtowym tempem. ALE ! Moze masz ochote 1 maja wyskoczyc do laskow tynieckich w ramach treningu MTB, ew. 3 maja mozna by gdzies wyskoczyc. |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Nie lekceważ potęgi Rajdu... ![]() Np. whttp://rowerowanie.pl/forum/vi…259&rowstart=20 2009 roku czołówka jechała ze średnią 33km/h - czy to spełnia twoje wymagania? | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 25-04-2012 20:51 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Krzysiek36 mam w planie pośmigać trochę żwawo w sobotę , więc jak chcesz możemy połączyć siły.![]() |
|
|
| |
| KRZYSIEK36 Posty: 53 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 5 paź 11 |
|
|
Do Adasia. Adaś! 1 maja lub 3-go bardzo chętnie chyba,że obowiązki zawodowe mi uniemożliwią pobyt w Krakowie.Oby nie.Wtedy chętnie pokręcę. Do Lesława. Lesław! Bardzo chętnie z Tobą pojeżdzę.Jeszcze nie mieliśmy takiej okazji.Zatem mam nadzieję do soboty.A może jeszcze inni nam potowarzyszą.Wstępnie tak jak pisałem planuję wyjazd około 10 30 z Błoń.mamy jeszcze 2 dni to napewno się dogadamy. |
|
|
| |
|
| Jeśli jest ktoś zdecydowany na terenową jazdę jutro,parugodzinną to niech da znać dziś do wieczora.Wyjazd w okolicach godziny 10 30 z Błoń. | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
nie wiem czy Błonia to dobra miejscówka na jutro.. o 11 rusza rajd Kraków Trzebinia, może być się ciężko znaleźć w tłumie kilkuset rowerzystów
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Krzysiek36 jednak odpuszczam żwawy lajt, albo śmignę sobie rajd Kraków-Trzebinia albo zapodam sobie jakiś konkretny trening. | |
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
| sa jacys chetni, zeby jutro przejechac w szybkim tempie, bez postojów, trase maratonu langa? trasa wiadomo, znana kazdemu doskonale, ale kilku fragmentow w tym roku jeszcze nie jechalem, wiec wybieram sie odswiezyc pamiec. | |
|
| |
|
| Fuks. O 11 00 na Błoniach? Myslałem o treningu,ale Twoja propozycja jest ok!! | |
|
| |
|
| Teraz to i tak juz tego nikt nie przeczyta, myslalem ze to wpisalem w poprzednim poscie. ja sie wybieram o 11.30 | |
|
| |
| Kresowiak Posty: 120 Miejscowość: Nowa Huta Dołączył: 20 sie 11 |
|
| Chętnie przejade jutro(środa) trase maratonu. Stawiam się. | |
|
| |
|
| Kresowiak. Jutro chetnie się z Tobą wybiorę.Ustalmy jakąś godzinę.Myślę,że przed 10 00 mozna juz pojechać.Fuks! Dołączysz się? | |
|
| |
|
| okej, mnie 10:00 odpowiada | |
|
| |
|
| Zatem o 10 00 na lądowisku.Mnie pasuje.Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to pisać śmiało. | |
|
| |
|
bede, nie chcialo mi sie samemu jechac, wiec dzis wybralem szose. Ja bym jechał wczesniej niz o 10. wyjechalem z domu w sumie kolo 12, no i specjalnie sprzyjającymi warunkami to bym tego nie nazwał
|
|
|
| |
|
| Fuks.Niech już zostanie ta 10 00,po prostu spotkajmy się przed 10 00 i ruszymy punktualnie o tej godzinie.Będzie nas trzech.Tak akurat. | |
|
| |
| Adinek Posty: 97 Dołączył: 7 cze 11 |
|
Jeśli zdążę zrobić z rowerem to zasilę wasze szeregi ![]() |
|
|
| |
|
|
Postaraj się Adinek!!! |
|
|
| |
|
|
Witam. Czy jest ktoś chętny ruszyć jutro skoro świt 'na wyprawę' standardowo gdzies na zachód od Krakowa w szybkim tempie? |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Cześć, pojawiła się propozycja wyjazdu gdzieś w tą sobotę, co powiedziecie na Niepołomice? Wyjazd np. o 10 spod NCK. Rower mtb, ale trasa oczywiście w większości szosa. | |
| Edytowane przez Cvbge dnia 25-05-2012 19:50 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |