Weekendowe jazdy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jutro o godz. 11.00 pod Smokiem, a potem Lasek Wolski w świątecznym tempie aby zrzucić parę zbędnych kilogramów.![]() Zapomniałem dodać, że to bardzo lekki tlenik. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 08-04-2012 20:34 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Lesław, ale w Lasku nie da się jeździć w "bardzo lekkim tleniku", więc może więcej powagi w podawaniu tempa wyjazdu, bo potem panuje dezorientacja gdzie kto i jak szybko jedzie .
Pozdrawiam |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
a kurtki przeciwdeszczowe trzeba brać?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
pocałuj kota w ![]() wczoraj kilka godzin walczyłem z wiatrem :[ MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 08-04-2012 20:50 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
O super, jak pojedziemy w kupie to może obejdzie się bez tych kurtek przeciwdeszczowych :-] To ja chyba będę
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Jutro nie pada wg. ICM, a tempo będzie świąteczne.![]() |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Dziękuję Panowie za wspólną jazdę, mnie wyszło 92,5km. W ogóle nie wiedziałem co to za trasa ale w sumie chyba lepiej a chodziło o wszystkie górki w okolicy na zachód od Krakowa, które się napatoczyły. Jak ta jazda ma wyglądać w terenie jutro/dziś .. próbuję być optymistą i trzymam za Was kciuki. to za dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v…=1&feature=plcp Jacek
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 10-04-2012 16:19 | |
|
| |
|
|
Ja jednak odpadam z dzisiejszej jazdy. Patrzac na to jak jest za oknem, wydaje mi sie ze nie ma sensu sie pakowac w teren. :-(((
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
A jednak Lesław miał rację. Jeśli ktoś zobaczył tą wczorajszą śnieżycę i zwątpił (a ja również do nich należę) to się mimo wszystko pomylił. Lesław i Pocio zaobserwowani o 11:20 na Salwatorze toczący się z wolna pośród tłumu spacerowiczów na odpuście. Lepiej późno niż wcale ale można by gdzieś (Rudno-Dulowska) się dzisiaj wybrać. Tempo spokojne (naprawdę) pełen lajt. Planujemy tandem do 2h i w przypadku możliwości zgrania się z kimś jadącym z miasta proszę dać znać. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| PEPE1974 Posty: 8 Dołączył: 18 sie 11 |
|
|
Hej ktoś jedzi dziś ok. 14.00? pzdr |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Ja jednak odpadam z dzisiejszej jazdy. Patrzac na to jak jest za oknem, wydaje mi sie ze nie ma sensu sie pakowac w teren. :-(((lukcio Niestety zawiodła Cię intuicja. Błota było mało i w łatwych do przewidzenia miejscach. Powietrze rześkie. Naprawdę dobry pomysł na świąteczne przedpołudnie, a stan Lasku idealny na trening techniki i nie ubłocenie się. Ku mojemu zdziwieniu Rubeny nawet nieźle sobie radziły. Co prawda na stromych podjazdach momentami traciły przyczepność ale na tej glince w lasku to nic nie trzyma. Machnęliśmy z Lesławem około 42km w czasie ponad 3 godzin ze względu na moje tempo ale muszę potwierdzić, że lekko dotleniłem płuca. Axi nie miałeś racji w lasku można zrobić lekki tlenik tylko trzeba do tego trochę siły. Jak ktos chce powtórzyć to podaję tracka z jazdy. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Axi nie miałeś racji w lasku można zrobić lekki tlenik tylko trzeba do tego trochę siły. Jak ktos chce powtórzyć to podaję tracka z jazdy.pocio Tylko wiosną z reguły ta siła jeszcze śpi po zimie . No ale jak u Ciebie tlenik jest do 165bpm to spoko, ja po prostu za słabo trenowałem przez zimę .
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Niestety zawiodła Cię intuicja. Nie do końca, bo pojechałem na szoszę
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Dzięki Pocio za wspólne kręcenie po Lasku, było słonecznie i rześko, do następnego razu.![]() |
|
|
| |
|
A ja dziś szosę, to czyściłem
Pozdrawiam |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Jutro szosowa Kasina ktoś chętny? w dobrym tempie czyli na pewno poniżej 4h srednia powinna wyjść w granicach 32,5km/h wyjazd około 11-12 bo rano musze kilka rzeczy ogarnać w domu.
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
Jedziemy z RB jutro na południe (Mszana Dolna), jakby ktoś ew. chciał się dołączyć, to o 10:00 na Matecznym, tylko proszę też dać znać. Tempo na miarę możliwości .
Pozdrawiam |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
Skąd start i ile godzin planujecie jazdy?
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
|
|
Czasowo w granicach 4h. A miejsce startu było podane - to takie rondo jest.
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 21-07-2012 21:14 | |
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
To w takim razie ja sie pojawię jak będzie sucho. 10 mateczne. Do zobaczenia.
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

.

.