Leniwa Szosa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Mandragoro, jak zakupisz szoszkę, to będziesz mówić/pisać " O! Znowu szoszka, jak super! " - obiecuję Ci to ![]() A może by tak ze 160km po płaskim? Można by jechać na zachód czyli w stronę Oświęcimia i jeszcze trochę dalej. Tam są bardzo przyjazne tereny. Tylko, czy to będzie leniwie, czy "lekki tlenik"?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
To może na ciastka do Bochni?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
kurcze, jak jest wycieczka na ciastka to ja nie jadę. to nie fair![]() ![]() no nic, znowu będę się włóczyć na własną rękę (własne dwa kółka). Miłego kręcenia
adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez mandraghora dnia 21-03-2012 21:01 | |
|
| |
|
kurcze, jak jest wycieczka na ciastka to ja nie jadę. to nie fair a myślisz, że bez ciastek tą trasę da się przejechać? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
kurcze, jak jest wycieczka na ciastka to ja nie jadę. to nie fair Masz jakieś dziwne podejście do jazdy Nie raz zatrzymywaliśmy się na pizzę czy zapiekanki. Gdyby nie pizza nie dojechałbym z Myślenic do domu jak pojechaliśmy z Maciem i Miki'm po sikiere do Koniny
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
To może na ciastka do Bochni?pocio A są tam gdzieś jakieś szczególnie warte uwagi ciastka, bo raz na jakiś czas się tam rowerem zapuszczam? Pozdrawiam |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
kurcze, jak jest wycieczka na ciastka to ja nie jadę. to nie fair myślę że nie, ale żal mi że mi dobre ciastka przepadną i doborowe towarzystwo do konsumpcji
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
ja bym zrobił jakiś długi tlen, ale obawiam się że z Miśkiem to nie będzie żaden tlen ![]() |
|
|
| |
|
|
Właśnie zostawiłem szoszkę w serwisie na jakieś tam przesmarowanie. W sobotę raczej uderzamy w Tatery. Jeśli nie będę mieć szoszki i będę mieć siłę to ruszę na MTB w jakiś teren. Może nie ma już wielkiego błota? .Schwepes, ze mną teraz można robić rege, bo w tlen jeszcze nie "wchodzę"
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
To może na ciastka do Bochni?pocio W niedzielę mam zamiar jechać do Tarnowa(wracam w poniedziałek). Za "koło" do Bochni będę wdzięczny! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
MiśQ, w terenie nie jest tragicznie. Dzisiaj przejechałem dol. Racławki i na całej długości lekko rozjeżdżone przez crossy błoto, ale takie w mocno przyschniętym stanie, nie odrywające się od ziemi. Chociaż w niektórych miejscach było bardziej miękko. Ogólnie myślę, że wszystko co pochyłe będzie raczej suche, a płaskie odcinki to już w zależności od zacienienia i lokalnych cieków wodnych Koniec OT
|
|
|
| |
|
To może na ciastka do Bochni?Versus to wrzuć jakąś godzinę na start np M1 Z prognozy wynika, że będzie silny wiatr zachodni więc powinno pójść dość szybko. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 534 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Jeśli by ktoś planował szosówkę na jutro czyli sobota to również mam taki plan i chętnie pojadę w towarzystwie. Tempo lekkie, 4-5h, kierunek byle nie wschodni, czas startu ok 11:00. W niedzielę mam tylko chwilę na rowerowanie więc trzeba choć w sobotę się gdzieś ruszyć. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
Przed wyjściem z domu ubierz na siebie pałatkę i... powodzenia Szybkiej jazdy życzę
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 534 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Niewiem co ja teraz zrobię, nie mam pałatki przeciwdeszczowej. Ale... może nie będzie wcale potrzebna MiśQ. Kiedyś gdy latałem szybowcami śledzenie pogody było nabożeństwem ale teraz zerkam za okno tyle - niespodzianka. Wybiera się ktoś? Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Ja się gdzieś jutro wybieram. Ale nie wiem jeszcze gdzie. Będzie to moje 4 wyjście na rower w tym roku więc tempo też będzie odpowiednie ![]() I jadę na mtb. W każdym razie najpóźniej o 10 startuję bo mam czas do 15. Może tradycyjną wiosenną przejażdżkę na Chełm sobie zrobię. A jak będzie lało to oglądam transmisję z wyścigu w Houffalize. O i jeszcze jest parówka w odwodzie jutro ![]() | |
| Edytowane przez Michnik dnia 14-04-2012 11:50 | |
|
| |
|
Faktycznie nie pada! Aż żałuję, że dopiero wstałem z łóżka .
|
|
| |
| schwepes Posty: 194 Dołączył: 21 mar 10 |
|
MiśQ, rege jest najważniejsze ![]() |
|
|
| |
|
|
a ja sobie setkę strzeliłem
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Przed jazdą czy po ?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

" - obiecuję Ci to

Nie raz zatrzymywaliśmy się na pizzę czy zapiekanki.