Otwarte treningi MTB
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
Czy ktoś ma tracka z tego treningu? Grupa początkująca lub średniaki. Szukam fajnych miejscówek na trening techniki adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
|
wrzuciłem na strave z grupy początkującej http://app.strava.com/rides/22402702 |
|
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
|
Zapraszam na profil na fejsie: http://www.facebook.com/PnR.Krakow Są tam linki do tracków z treningów, relacja filmowa oraz zdjęcia - nie trzeba się logować na fejsie by przeglądać (!) |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
o, dzięki. Jakoś przeoczyłam te dwa tracki na FB.
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
|
|
Skoro 22 września to początek astronomicznej jesieni to 21 września (czyli piątek) jest ostatnim dniem astronomicznego lata ! Może by tak z tej okazji spotkać się jutro o 17-tej na Błoniach i pokręcić razem po lasku ? W poszukiwaniu oznak jesieni albo pozostałości lata ... jaki powód by nie był myślę, że warto spędzić ostatni dzień lata na dwóch kółkach. A wy jak myślicie ? ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Zawsze zamiast astronomicznego lata można wziąć kalendarzowe, które kończy się 22. września (kalendarzowa jesień przychodzi 23.). W ten sposób połowa weekendu jest jeszcze letnia!
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Dostaje informacje, że niektóre osoby chciałyby jutro ale nie mogą i jest propozycja by spotkać się również w niedzielę o godz. 11.00 - to będzie już astronomiczna jesień więc będziemy jej szukać ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
W sensie, że z Lasku jedziemy na "ziemię niczyją"(Zakrzówek) i tam palimy ogień?![]() Bo te bliki na plakacie to jakby od ogniska.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 20-09-2012 22:34 | |
|
| |
|
| byłoby super ! | |
|
| |
|
|
a więc tak ... ruszyliśmy w trasę w 3 osobowym składzie: ja, Natan i Jarek. Pominęliśmy sikornik i udaliśmy się prosto do lasku wolskiego szuterkiem wzdłuż Rudawy. Było fajnie, ale szkoda, że nie było nas więcej. Dodane dnia 21 września 2012 19:29:28 Zapraszam na wycieczkę MTB z okazji "pierwszego dnia jesieni" w niedzielę - 23 września 2012, ruszamy o godz. 11.00 z Błoń - na rogu na przeciwko Muzeum Narodowego. Tempo dostosujemy do poziomu uczestników. Uwaga ! W niedzielę odbywa się bieg "Capgemini Run" i Błonia mogą być zablokowane (w całości lub częściowo). | |
| Edytowane przez Adam70 dnia 21-09-2012 19:29 | |
|
| |
|
|
W sprawie jutrzejszej wycieczki (niedziela 23 września) - ponieważ jest ona organizowana dość spontanicznie pojawiła się bardzo ciekawa propozycja Dominika - naszego trenera: - - - - - mam propozycje "całodziennej wycieczki z TreneRem" przez dolinki podkrakowskie ![]() Plan wstępnie byłby aby pojechać z Krzeszowic do Krakowa przez Ojców, znam bardzo miły szlak gdzie unikniemy niemal w 100% ulic i będziemy mogli też poznać czego nauczyliśmy się na PnR . Do Krzeszowic musielibyśmy się wybrać pociągiem z o 10.33 [koszt to 8zł + 5 za rower] i wrócić do Krk przez większość podkrakowskich dolinek o których walorach i jesiennych urokach moglibyśmy się przekonać.Napiszcie co o tym myślicie? Pogoda ma dopisać i jeśli będzie łaskawa to może uda się nam zrobić ognisko ![]() Piszcie wieczorem [ok 21ej] zobaczymy czy są chętni i jeśli będą to ustalimy szczegóły. Tempo i dystans dostosowane będą jak zawsze do uczestników więc chętnych ZAPRASZAM i czekam na odzew ![]() - - - - - Zatem prosimy Was o odzew w postaci "lubię to" czy też komentarzy. |
|
|
| |
| slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
| Ja byl bym chetny na ta wycieczke z Krzeszowic, ale bym wsiadl do pociagu w Zabierzowie. Dlatego moglbym prosic o nr tel. kogos kto pojedzie z Krakowa? | |
|
| |
|
| tel. 665 122 124 | |
|
| |
|
|
Zapraszamy na kolejny otwarty trening MTB - wtorek 25 września 2012, godz. 17:00 - na rogu Błoń. Może uda nam się pobić rekord z zeszłego tygodnia i przekroczymy liczbę 50 uczestników i uczestniczek ? Pogoda zapowiada się piękna więc czekamy na Was. Zapraszamy osoby początkujące w MTB - jest specjalna grupa z przemiłym trenerem. Przypominamy o kaskach, sprawdzeniu hamulców oraz o oświetleniu na rower bo szybko się ściemnia. ![]() |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
JUtro mnie nie ma praca i weryfikacja rocznej inwentaryzacji
|
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
| Dzisiaj po dłuższej przerwie przypomniałem sobie co to jest MTB. Brakowało mi dopływu świeżego, adrenaliny i potrzebowałem chwilowego oderwania od życia biurowego . Motywację znalazłem w OT MTB, na które wybrałem się pierwszy raz, chociaż już wiele razy chciałam sprawdzić jak to naprawdę jeździ się na tych treningach. Pojechałem z grupą średniozaawansowaną i chyba był to dobry wybór. Zadania serwowane przez trenera są czasami naprawdę wymagające, ale korzystając z rad i doświadczenia Dominika łatwiej można sobie z nimi poradzić. Ważne, żeby słuchać co ma do powiedzenia i później starać się wykonać zadanie zgodnie z sugestiami. Jak dla mnie największa satysfakcja, to pokonanie jednego ze zjazdów. Stromy i długi, a takich nie lubię zjazdu. Udało się dopiero za trzecim razem, ale okazało się że można również z takimi sobie radzić. Na pewno takie treningi mogą pomóc w przełamywaniu barier i doskonaleniu techniki. Ważne żeby próbować nawet jeśli coś nie wychodzi. Oczywiście trzeba pamiętać, żeby nie przedobrzyć z ambicjami. | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Andy mam nadzieję, że piszesz to po kilku browarach bo ględzisz jak wujek dobra rada ![]() Albo faktycznie to biurowe życie tak daje popalić ![]() |
|
|
| |
|
dobrze mówi i niech mówi ... zachęcam pozostałych uczestników do wypowiadania się ![]() |
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
Andy - czy mam rozumieć, że znalazłeś motywację i wrócisz na trasy maratonów? W zeszłym sezonie byłeś moim motywatorem, teraz musiałem szukać innych. Co do samych treningów to na prawdę dużo dają. Byłem może 2-3 razy, w zeszłym sezonie i było na prawdę ok. W tym jest jeszcze lepiej bo jeżdżą tam regularnie dwie zawodniczki z teamu - Marta i Kasia. Progres na zjazdach widać pomimo, że dziewczynom umiejętności nie brakowało a teraz to aż miło patrzeć jak fruną w dół na zawodach ![]() |
|
|
| |
| Czacha Posty: 44 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 cze 12 |
|
No Marta z Kasią wymiatają Ja byłem kilka razy, niestety godzina tych treningów w połączeniu z pracą w Wieliczce daje w sumie marne szanse na dotarcie
|
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Do Krzeszowic musielibyśmy się wybrać pociągiem z o 10.33 [koszt to 8zł + 5 za rower] i wrócić do Krk przez większość podkrakowskich dolinek o których walorach i jesiennych urokach moglibyśmy się przekonać.