7 dolinek - 19.10.08
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
już po wycieczce. Tempo było wyjątkowo laitowe jak zwykle. Ja takich pulsow nie notuje na maratonach, a nawet na asfalcie nie moglem utrzymać koła. trasa wycieczki smok-smok Dla tych co nie znaja się na trackach podam, że mnie wyszło 78,24 km w czasie 5,06,55 co dałom średnią 15,3. Przewodnikom dedykuje fragment tracka w okolicach Paczołtowic. Kto byl wie o co chodzi. ![]() Widać, że już roztrenowanie bo nie było ani jednego kapcia. Dzieki wszystkim za wspólna jazdę. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Z pod Smoka wystartowało 8 osób: Kasia, Pocio, Maciu, Godul , młody Godul, PePe, "łaciaty kolega" i Lesław. Na Błoniach dołączyła do nas jeszcze jedna osoba, w Rząsce jeszcze Miki ale na cienkich gumeczkach, a w dolinie Kluczwody mt_jr. Mnie z domu wyszło 102km i 4h 52min efektywnej jazdy. Wszystkie dolinki zostały zaliczone zgodnie z tym jak było w planie choć w niepełnym już osobowym składzie, a w kilku miejscach przywitało nas spore błotko. Dzieki wszystkim za miłą wycieczkę i do następnego razu. ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
łaciaty kolega to Kro-Marcin byl z nami w Beskidzie Sądeckim
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| KRoMarcin Posty: 21 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 lip 08 |
|
| Ja również chciałem podziękować za ciekawą wycieczkę w "utytułowanym" towarzystwie. Hamulec udało mi się zrobić 5 minut po Waszym odjeździe... Ale że dodatkowo tylna przerzutka zatarła się i przestała zrzucać to nie goniłem już Was tylko wróciłem do Krakowa. | |
| Edytowane przez KRoMarcin dnia 19-10-2008 20:34 | |
|
| |
| Latka Expressowa Posty: 62 Dołączyła: 19 cze 07 |
|
łaciaty kolega to Kro-Marcin byl z nami w Beskidzie Sądeckimpocio Toż to bimber we własnej osobie a nie Kro-Marcin ![]() |
|
|
| |
| KRoMarcin Posty: 21 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 lip 08 |
|
Ciii, nie dekonspiruj mnie....![]() |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
|
Dziękuję Wam za miłe towarzystwo i piękną trasę. Pomimo, że często trenuję w dolinkach, poznałem wczoraj kilka ciekawych łączników między dolinkami. Pozdrawiam Paweł |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |