Leniwa Szosa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Dzieki za jazde! ![]() |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
|
Ale było super !!! Może miejscami nieleniwie, ale ogólnie dobra baza. U mnie było ponad 130 km i widzę że na szosie to można tych kilometrów natłuc, że ho ho ... i to bez specjalnego zmęczenia. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i wszystkim świętym za wspaniałą pogodę. PS a co za tydzień ? może jeszcze górala da się wyciągnąć ... | |
| Edytowane przez Godul dnia 26-10-2008 19:48 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
PS a co za tydzień ? może jeszcze górala da się wyciągnąć ...Godul palimy świeczki połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
Słusznie, zapomniałem. ![]() Ale, ale ... świeczki to 1-go i najlepiej wieczorem. A co w niedzielę 2-go ? |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Zaduszki czy tam Święto Dziadów ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
A ja tam myślę pokręcić w sobotę i niedzielę. Niedziela też święto i jakoś wszyscy jeżdżą. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
W najbliższą sobotę 14 marca o ile pogoda dopisze planuję "lekki tlenik" na szosie. Planowany jest kierunek wschodni przez Puszczę Niepołomicką i Nowe Brzesko. Dystans około 120km. Zapraszam chętnych pod salon Opla przy al.Jana Pawła II. Wyjazd o godz. 10.00. |
|
|
| |
|
|
Lesław może przełożyć ten lekki tlenik na niedziele, a w sobote udeżyć na bardziej górska traskę? Będzie jak znalazł na rozjazd? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Lesław może przełożyć ten lekki tlenik na niedziele, a w sobote udeżyć na bardziej górska traskę? Będzie jak znalazł na rozjazd? Ja po miesięcznej przerwie muszę trochę odbudować bazę ,a czy sobota czy niedziela wszystko zależy u mnie od pogody. A tak nawiasem mówiąc w drodze powrotnej od Nowego Brzeska masz trochę górek, a i tempo można zaaplikować na nich właściwe. ![]() |
|
|
| |
|
|
ale między Nowym Brzskiem a Krakowem stoja z nową suszarka chłopcy z Proszowic i jest kilka fotoradarów łapiących na najazd i odjazd. Po górach tlenik dziala ja regeneracja. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| Jak ktoś się wybiera ze mną to niech da znać, inaczej nie zajeżdżam pod "Opla" . | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Jeśli to niedziela to ja powinienem się wybrać. Lecz dla mnie bardziej odpowiednią byłą by godzina 11 jeśli innym nie pasuje przesunięcia wyjazdu to na 10 sie nie wyrobię, więc mnie nie będzie
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| A gdzie planujecie jechać ? | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
6 postów wyżej Lesław napisał gdzie...
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
| Mała zmiana planów. Przekładam wyjazd na niedzielę i zmianie ulega również godzina wyjazdu na 11.00. Miejsce startu bez zmian. | |
|
| |
|
|
zgłaszam się na ochotnika.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Więc jadę dzięki za godzinę startu
...całe życie drugi! |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Skusiłbym się, ale boję się tempa - że nie nadążę :/
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Skusiłbym się, ale boję się tempa - że nie nadążę :/MisQ Naprawdę będzie spokojnie,a poza tym miejsce na "ogonie" jest jeszcze wolne. ![]() Zapomniałbym dodać ,że jadę na kolarce. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 12-03-2009 19:02 | |
|
| |
|
Pojechaliśmy "leniwie" w 6 osób: PePe ,Maciu, Pocio, Lukas, Siara ,no i ja. Zaliczyłem 115 km i 4h13min efektywnej jazdy w podwyższonym "tleniku".![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 15-03-2009 17:29 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |