W sobote 25.11 ktos cos planuje?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Ola Posty: 33 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 21 wrz 06 |
|
Ech Szkoda że tak późno zajrzałam na forum Już się zdecydowałam na czerwony Turbacz (mam z tą górą na pieńku ! ) Ale wygląda na to że się spotkamy w pociągu ![]() |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
czyli niezła imprezka się szykuje jak nie będzie lało jadę !!!! ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Planować nie ma co. Skolioza napisał, głównym szlakiem beskidzkim, prosta sprawa. Chyba tym razem bez plecaka się nie obejdzie, trzeba wziąć dużo żarcia i dużo ciepłych rzeczy. Wprawdzie na Krupowej jest schronisko ale chyba długo tam nie posiedzimy bo dzień już krótki. No i lampki też pasuje mieć. Pogrzebię na dyskum jak mam jakąś skalibrowaną mapę to zrobię tracka i wrzucę do Garmina żeby to zwizualizować |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
skolioza napisał/a: a prognozowany powrót o której godzinie ? podejrzewam, że trzeba sie nastawić na błoto, zimno i wiatr, kurczę na SPDy trochę zimno, ale nie ma wyjścia... umarzną mi stopy jak tralala To mój dwusetny post, fju, fju... Lukas pośpiesz się
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
To mój dwusetny post, fju, fju... Lukas pośpiesz się Ja tam nie nabijam postow, nie wiem nawet kiedy to sie stalo... czerwony Turbacz (mam z tą górą na pieńku ! ) tez bym w koncu chcial ja zaliczyc ale kroi sie rownie ciekwa wyprawa...co wybrac ?? Ale wygląda na to że się spotkamy w pociągu Bedzie walka o miejscowki ![]() |
|
|
| |
|
|
Ja też nie nabijam specjalnie postów, ale tak wyszło... Jeśli chodzi o wyjazd to... jesteś z nami to i musisz jechać z nami
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Co prawda nie napisałem ,że jadę. Ale ponieważ jeden taki "inspektor" dołączył mnie do listy jadących ,musze zaprotestować i powiedzieć że są to manipulacje. Po prostu chyba nie jadę . Jaki powód ? Chyba przychodzi to z wiekiem. ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Wyjazd w góry tą porą roku. Co kto lubi . Jak widziałem zdjęcia z brodzenia po kolana w błocie to jakoś mi się odechciało .Znajdzie się jeszcze jakiś "domator" na weekend na jakąś spokojną przejażdżkę po okolicach Krakowa ? B) Pozdrawiam |
|
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Leslaw napisał/a: Po prostu chyba nie jadę . Jaki powód ? Chyba przychodzi to z wiekiem. Lesław! Lesław! Nie daj się prosić .. ![]() Axi napisał/a: brodzenia po kolana w błocie B) Cały czas mam nadzieję, że błoto jednak da się obejść .. B) Jakoś.. |
|
|
| |
|
JA już niczego się nie boję, bo właśnie zakupiłem ochraniacze na buty (jeszcze nie mierzyłęm czy pasują ) więc stopy mi nie umarzną ![]() z resztą raz się żyje i tak jadę !! a Ty Lesław, nie daj się prosić, będzie fajnie !! Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
To o której się spotykamy na dworcu i gdzie ? ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Pociąg odjeżdża o 6,41 z głównego. | |
|
| |
|
|
Do jakiej stacji kupujemy bilet? Umawiamy sie przy kasach? |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Tak poważnie to na dwie , trzy godziny mogę wyrwać jutro ale niestety nie na cały dzień. Po prostu obowiązki rodzinne. | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Poiciag faktycznie odjeżdża o 6:41 Jest to pośpiech od Suchej więc skazani jesteśmy zaczynać z Jordanowa Dobra informacja (kolejna) to taka że ma nie padać A poiwrót... Jak dojedziemy do stacji to się będziemy martwić Postaram się być ok 6:15 pod dworcem - do zobaczenia!
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
|
Leslaw napisał/a: jak by to był maraton, to obowiązki rodzinne byłyby mniej ważne
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
MisQ napisał/a: poczekaj pare latek to sam pewne sprawy zrozumiesz. Wydaje mnie się, ze w pełni rozumiem Lesława
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Pocio... jak zwykle żartowałem z Lesława... Jestem już w domu, było CZADOWO i kto nie był, niech żałuje !!!!!!!!!! wiem też, że po dzisiejszej wycieczce straciłem dwie koleżanki i pięciu kolegów... chyba czas zmienić środowisko rowerowe.... (nie liczę Furmana, bo nie jechał z nami w pociągu)fakt, szacunek dla dziewczyn, które "darły" niegorzej od chłopaków, dzięki wielkie dla ziomali, którzy mieli (nie)przyjeność dzisiaj jeździć ze mną ![]() podobno się odmóżdżyłem, bo po zmroku zjeżdżałem w terenie szybciej niż za dnia
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 29-11-2006 00:50 | |
|
| |
|
E tam Miseq w pociągu to już zmęczony byłeś....... A wyjazd co tu dużo mówić miodzio ! Podjazdy, podjazdy ale i zjazdy troszkę kamieni , piękna pogoda nie licząc wiaterku na szczytach... hihihi... Trzeba było się mocno trzymać kierownicy Dziekuję wszystkim uczestnikom, a naszym dziewczyom należy się szacunek i wielkie brawa za wytrwałość , odwagę , umiejętnosci i poczucie humoru Piękne zakończenie letniego sezonu ! |
|
|
| |
|
| Kobitki dzis pieknie jechały! Ale i wielki szacun dla Pita, ze juz myka jak za dawnych czasów. Dziekuje za wspólną jazde! | |
| Edytowane przez Luki dnia 27-11-2006 01:02 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
Szkoda że tak późno zajrzałam na forum
jak nie będzie lało jadę !!!! 

ale kroi sie rownie ciekwa wyprawa...