Skrzyczne Nocą - drugie starcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Właśnie widzę słabe zainteresowanie może temperatura odstrasza? 0'C w nocy a na wysokości nawet -2/3'C wygląda na to że jesteśmy spóźnieni o jakiś miesiąc :/
...całe życie drugi! |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Na tą chwilę widzę wstępne zainteresowanie: PePe, Maciu, MiśQ (o ile złoży górala), Hinol i może Michnik. I tak kilku śmiałków jest, więc o ile pogoda dopisze to zaliczymy
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
Jakoś nie widzę potwierdzenia od Hinola i Michnika, chyba że znów czegoś nie zauważyłem...
PePe |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Moje potwierdzenie padło do tej pory podczas normalnej rozmowy, ale żeby formalności stało się za dość, to oficjalnie deklaruje chęć zdobycia tej góry pod osłoną nocy. | |
|
| |
| ośka Posty: 239 Miejscowość: Chrzanów Dołączyła: 13 sie 07 |
|
| Ja bym jechała, ale o której chcecie wyjeżdzać? | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
W pierwszym terminie absolutnie nie dam rady. Pasuje mi termin numer 2. Termin numer 3 też raczej poza zasięgiem ale być może udałoby się coś wykombinować - ale to planowanie długofalowe. | |
| Edytowane przez Michnik dnia 18-10-2010 20:08 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Jestem za, ale uprzedzam, że jadę swoim tempem i nic mnie nie zmusi do przyspieszenia: ani obelgi MisQ, ani pozytywne motywowanie Michnika, nawet fakt, że Hinol na składaku już dawno na szczycie, oprę się nawet zręcznie skrywanym szyderstwom PePe.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 19-10-2010 13:27 | |
|
| |
|
|
Pogodahttp://www.accuweather.com/en-…a/details5.aspx znaczy się prognoza. Szczegóły wyjazdu (przynajmniej z mojej strony) będę mógł podać dopiero w czwartek.
PePe |
|
|
| |
|
|
A ja sie po raz kolejny zapytam gdzie jest Jelitek?
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
W szpitalu pewnie... ![]() |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
Zastanawiam się czy nie jechać, ale nie w ten weekend. |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
O ktorej planujecie wyjazd i powrot - czy raczej takich dorbiazgow nie da sie zaplanowac...?! ![]() W sobote i niedziele musze sie zajmowac dzieckiem, ale w nocy mialbym czas na smiganko! ![]() |
|
|
| |
|
|
Wyjazd się da - dziś podam wstępne propozycje. Powrót trudniej. PePe |
|
|
| |
|
Pogoda w dalszym ciągu stabilna - ma nie padać. W nocy niestety zimno nawet -2. Obawiam się że wyżej nawet o kolejne dwa stopnie mniej. Dziś same szczyty się zabieliły - mogą być niesamowite widoki .Co do terminów i inne takie. Z pewnością nie dam rady przed 16:00 rozpocząć pakowania. Oznacza to najwcześniejszą realną godzinę załadowania się do bolidów i wyruszenia 17:00 (jeśli chodzi o mnie). Proszę o deklaracje kto jedzie i czy mu godzina odpowiada. Będziemy doprecyzowywali. Wstępne ustalenia z MisQ-iem są takie, że jedziemy dwoma bolidami. Kto chce być tym drugim ?Rowery wchodzą do MisQ-a czyli nie trzeba żadnych rynien i tym podobnych. Powrót niestety trudno planować, rok temu udało się być około 8:00 w Krk. PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 21-10-2010 21:22 | |
|
| |
|
Kurde chciał bym bardzo jechać ale nie jestem pewien czy nie będę musiał zmienić planów weekendowych... Jutro potwierdzę czy pojadę. Jak coś to na dzień dzisiejszy nie dysponuje bolidem.
...całe życie drugi! |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kurczę... Jeśli skład będzie zbyt ubogi, to chyba trzeba będzie rozważyć następny termin Jelitek nie widział tematu, ale patrzył jakieś 2 tyg temu - teraz już wie, bo pisałem do Niego sms. PePe, czy Twój bolid jest brany pod uwagę? Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Jest, jeśli nie będzie innego.
PePe |
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
| Na tą chwile nie mam innych planów, więc mogę się dostosować co do godziny wyjazdu. Księżyc powinien nas dodatkowo wspomagać swoim blaskiem przy bezchmurnej pogodzie, wiec warto było by to dopiąć na te weekend. | |
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
|
Nie wiem jak to możliwe że obserwowałem ten temat regularnie i nie zauważyłem planów. Niestety w ten weekend nie dam rady :-( Generalnie to widzę że jest plan żeby jechać z soboty na niedzielę a ja niestety w niedziele dyżuruję od 8 rano...mógłbym się niby spóźnić dlatego pytanie o której jest planowany powrót? Dodane dnia 22 października 2010 12:19:22 Jeśli byśmy pojechali w następnym tygodniu z piątku na sobotę czyli to co proponował PePe jako II termin to ja bym jechał na 99% i bym mógł wziąć auto. | |
| Edytowane przez Jelitek2 dnia 22-10-2010 12:19 | |
|
| |
|
|
Za jutrzejszym terminem przepowiada pogoda, za następnym - frekwencja. Z tego co na razie na jutro piszą się (wynotowałem wszystkich którzy zabrali głos): 1. MisQ 2. Hinol 3. PePe 3. Maciu? 4. Kubak? 5. Buli? 6. Jlitek? ?. Michnik? ?. Miki? ?. Ośka? Proszę ustalmy jakiś deadline np. dziś do 19:00 końcowe decyzje. Powrót możemy ustalić że będziemy starali się być na 8:00 (7:00) w Krk - będzie mniej czasu na takie zbędne rzeczy jak np. sen. PePe |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

może temperatura odstrasza? 0'C w nocy a na wysokości nawet -2/3'C wygląda na to że jesteśmy spóźnieni o jakiś miesiąc :/