Trening techniki jazdy na rowerze górskim.
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Bartek lajtowcem? No nie wiem! Trening bardzo udany! Bartek w roli trenera spisał się doskonale. Ja byłem niestety jedynym paparazzo, zatem nie miałem kogo podpatrywać. Nie udało mi się dopracować jednego elementu- rozmycie tła. Muszę to przećwiczyć w spokojniejszych warunkach. Od czego w końcu ma się Żonę! ![]() Zdjęcia już wgrywam. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Dzięki za wypad - jednak ćwiczenie techniki ma sens :-) Było fajnie Szkoda że nie udało mi się zjechać ze ścianki z kamieniem na zakrzówku ale mam już dosyć zużyte opony i zębatki ![]() |
|
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
Dzięki za jazdę. Fajnie było. Też żałuję, że nie zjechałem z tej ścianki, o której wspomina szbiker (ale napewno tego spróbuję w nieokreślonej przyszłości). Bartek jesteć super trenerem . Niestety musiałem wcześniej skończyć, ale tak to jest jak jedzie się po długiej przerwie nie na swoim rowerze. P.S. Kiedy następny trening? | |
| Edytowane przez oscar dnia 30-10-2010 17:12 | |
|
| |
|
Versus super zdjęcia![]() |
|
|
| |
|
|
1.Bardzo dużo tego wyszło. Program to jeszcze wymieszał! 2.Publikuję wszystkie, bo w kategorii pamiątka- bóg wie dla kogo coś jest udane/nieudane. 3.Dużo muszę się jeszcze nauczyć, amatorskie body(dostęp do ustawień) niestety nie pomaga! 4.W pełnej rozdzielczości jest trochę lepiej, za butelkę taniego... (schodzę na psy ) piwa(!) oddam płytkę z oryginałami. Oczywiście o ile nie pojawią się protesty.5.Odkryciem jest jedno z ujęć Axiego robione podczas "zumowania". Bolą oczy! Zapraszam! http://picasaweb.google.com/10…mGoscinnieAtka# nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 30-10-2010 17:42 | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Coś w temacie: http://www.youtube.com/watch?v…feature=related |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
![]() My tak zjeżdzamy ![]() |
|
|
| |
|
|
Właśnie, na ty filmie widać jak ważny jest trening z kimś, kto potrafi więcej. Ja dzisiaj mało zjeżdżałem, ale jazda za kimś, kto wskazuje drogę i możliwość przejazdu jest bezcenna. Na dzisiejszy wypad mądrze było zaopatrzyć się także w ochraniacze. Głowa, odciążona o obawę o resztę ciała pozawala na więcej.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Coś w temacie: Bartek podał ten sam link kilka postów wcześniej ;-) ale rzeczywiście niektóre skarpki przyprawiały dzisiaj o dreszcze aczkolwiek dzwonów prawie nie było ;-) Versus, dziękujemy za fotki tym bardziej że instalowanie się na różnorakich skarpach dla zajęcia strategicznego miejsca :-) z całym sprzętem nie należało do łatwych. | |
| Edytowane przez szbiker dnia 30-10-2010 18:41 | |
|
| |
|
|
Zgadłeś! Raz nawet prawie poleciałem w dół!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
Coś w temacie: Wg mnie podał linka do tego filmu: http://www.youtube.com/watch?v=yFfGqA35Jys ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
teoretycznie masz rację, ale praktycznie Bartek dał oba linki tylko w różnych postach
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| zuczek Posty: 109 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 maj 09 |
|
Fajne foty. A propos rozmycia tła - pokombinuj z błyskiem flesza, który dodaje ostre szczegóły nałożone na rozmytą sylwetkę z pierwszego planu. Szerokim kątem z dość bliska. Staraj się "pociągnąć" aparatem za bikerem. Eksperymenty z rozmyciem dają super rezultaty ale trzeba się liczyć z dużą ilością zepsutych klatek. |
|
|
| |
| 1bartek Posty: 39 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 gru 08 |
|
Genialne foty, dla fotografa ![]() |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
Dziękuję za wspólny trening. Fajnie tak odkurzyć stare zjazdy, na niektórych to już szmat czasu nie byłem. A motywacja w grupie do zjeżdżania dużo większa niż samemu . Versus fajne foty .
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
|
Dziękuję za kurtuazyjne wyrazy uznania dla fot, ale sami wiecie, że bez częstego, solidnego treningu także w tej dziedzinie się nie obejdzie. Fotografia sportowa to trudna działka. Do tej pory, z uwagi na aktywny udział w zawodach, temat mam zaniedbany!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 31-10-2010 09:47 | |
|
| |
|
|
Mariusz co ty masz w tylnej kieszonce??? http://picasaweb.google.com/10…849492208064850 |
|
|
| |
| 1bartek Posty: 39 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 gru 08 |
|
...w tylnej kieszonce Versusa są kiełbaski energetyczne ![]() P.S. A tak na prawdę to małpka - tylko że ciasno jej tam i dla tego wystają jej łapki ![]() |
|
|
| |
|
Fenomenem tej małpki jest jeszcze to, że po naciśnięciu wydaje dopingujące odgłosy![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Bartku, czy masz w planach aby takie treningi techniki odbywały się cyklicznie?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Szkoda że nie udało mi się zjechać ze ścianki z kamieniem na zakrzówku ale mam już dosyć zużyte opony i zębatki 

) piwa(!) oddam płytkę z oryginałami. Oczywiście o ile nie pojawią się protesty.

. Versus fajne foty