Pieskowa Skała - 29.07.2012
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
To ja też jestem za zmianą tytułu na 29 lipca - niedziela. Czy wyjazd może być wcześniej żeby pojechać kawałek zanim nastanie upał? Tak, czy siak piszę się. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Skoro są głosy optujące za niedzielą, a zwolennicy soboty nie mają nic przeciwko, zmieniam termin na niedzielę. Miejsce i godzina wyjazdu pozostaje bez zmian. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 26-07-2012 22:41 | |
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Jestem wreszcie w Krakowie, może i ja dam radę. | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Planuję być .
Pozdrawiam |
|
|
| |
Tadek ![]() Posty: 31 Dołączył: 2 kwi 07 |
|
| Lesław,mam prośbę,napisz jaką trasą pojedziecie.Ja mieszkam na Kuznicy i nie chce mi się wracać.Czekałbym na Was gdzieś w Zielonkach-Tadek | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Nie będzie mnie pod parkiem, ale będę od razu w Ojcowie w umówionej knajpie. Muszę odespać. Lesław jak się obudzę, zadzwonię do Ciebie to się umówimy na godzinę.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Z wielkim żalem i smutkiem muszę was zawiadomić , nie będzie mnie dzisiaj z wami Rower i Ja musimy być dzisiaj w domu |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
no i z wielkim żalem muszę stwierdzić, że do Pieskowej Skały nie dojechaliśmy. Winnych nie będę wskazywał, ale po raz pierwszy na wycieczce zdarzyło się, by ktoś nie wytrzymał tempa. ![]() Czekam na zdjęcia, szczególnie na zbiorówkę. Lesław jak tam zdrowie? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Dzięki za wycieczkę. Cel przestrzenny nie osiągnięty, ale cel - poznawanie nowych ścieżek - jak najbardziej . Lesławie daj znać czy wszystko ok i czy to tylko obtłuczenie. MiśQ - prześlę Ci link do speców od rehabilitacji na priv. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Dzięki za wycieczkę, dojechaliśmy niestety tylko do Ojcowa/choć zygzakiem/ gdzie czekała na nas pizza i PS-y., dalej i tak nie byłbym w stanie gdyż byłem strasznie poobijany. Na samym początku w lasku na Złotym Wieku na jednym ze zjazdów wpadłem w dół za hopą i zrobiłem solidne salto.. Przydzwoniłem głową i plecami a rower poleciał jeszcze dalej. Pęknięty kask, stłuczona i rozcięta głowa, potworny bół w krzyżu i poobijany to tu i tam. Mam też lekko zwichnięty lewy nadgarstek, ale za parę dni powinno się zagoić. Chwyt od manetki XTR się wykrzywił, nie wiecie czy taką część można dokupić. Zapewne zrobimy powtórkę aby dokończyć zaplanowaną trasę/ ![]() |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Czy to ten sam zjazd co MiśQ wyprzedził rower? Nieźle zbiera żniwo wśród bikerów ![]() MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Lesław ja mam w domu cześci od manetki XT łyżka pod kciuka aluminiowa, pod palec wskazujący plastikowa - do oddania
...całe życie drugi! |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Ten fragment od maneki XT niestety nie będzie pasował do XTRa.
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
|
Kot, z tego, co mi się wydaje, to ta sama (pieprzona) hopka, która mnie załatwiła na cacy Lesław nie potrzebuje przycisku do manetki, tylko obejmę z mocowaniem samej już manetki do XTRa. Załoga "nieśpieszących się" siedziała w knajpie do 17:30, kiedy opad deszczu zmniejszył się. A do tej pory Kuba i Przemo opowiadali napotkanej parze Francuzów ("sakwiarzy") o Polsce i ciekawych miejscach naszej okolicy, które warto odwiedzić. Wracaliśmy w lekkim już deszczu i strugach wody na asfalcie. Było bardzo miło
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Podziękował, było lux! | |
|
| |
Tadek ![]() Posty: 31 Dołączył: 2 kwi 07 |
|
Było dobrze nawet dla dziadka,nigdy jeszcze nie jechałem do Ojcowa tą trasą,teraz wiem ile traciłem.Dzięki. ![]() | |
| Edytowane przez Axi dnia 30-07-2012 22:19 | |
|
| |
|
|
Skromna moja galeria zdjęć z samej posiadówki w Ojcowie.
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| O co chodzi z tą instrukcją Krakowa? | |
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
Bardzo dobrze to Luki ująłeś. Trzeba było Francuzom wytłumaczyć Kraków (znaczy zabytki i żarcie). Mają 3 dni na odfajkowanie wszystkiego ![]() |
|
|
| |
|
No, no patrząc na Plan Krakowa może powinniście zacząć pisać (rysować) przewodnik po Krakowie ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

- niedziela. Czy wyjazd może być wcześniej żeby pojechać kawałek zanim nastanie upał? Tak, czy siak piszę się.

. Lesławie daj znać czy wszystko ok i czy to tylko obtłuczenie. MiśQ - prześlę Ci link do speców od rehabilitacji na priv.