Wyjazd 1.10.2006 - Góra Leskowiec
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| As Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 17 sty 06 |
|
| zdrówko idzie ku lepszemu a pogoda zapowiada się fantastyczna więc zaczynam pakować placak... | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
MiśQ! obiecałeś!!!! Bierzesz "nerkę" a w niej dowód osobisty i banknot 200zł w woreczku - to zestaw ultra light na wszelkie okazje
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Ja już spakowany teraz tylko trza wstać rano ........![]() |
|
|
| |
|
lo matko 5 rano. |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
a Ja nie spakowany, to jest tylko 90-100 km, nie ma co brać do plecaka koszulka zielona i jazda B) |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
rano będzie zimno więc nie wiem jak się ubrać, czy długiespodnie, czy krótkie, ale chyba wezmę oboje, w plecaku dwie kiełbasy, aparat, zestaw narzędzi i dwie mapy, chyba więcej mi niczego nie trzeba... do jutra, niech będzie fajnie !!!!! |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Ja chory ale jade, nie odpuszcze takiej imprezy B) | |
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
wiec do rana, mam nadzieje ze wstane i odnajde to swiatelko w tunelu -oczywiscie zielone B)
|
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
niestety w ostatniej chwili cos mi wypadlo i musialem zmienic plany ![]() sadzac po pogodzie wyprawa sie udala i na dlugo bedzie co opowiadac mama nadzieje ze jeszcze zdazymy sie poznac |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
ciaposo napisał/a: przecię Cię znamy
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
marcin napisał/a: jakie zielona koszulka i co ważniejsze... jaka jazda ?? przecież Ciebie nie było... !! to już wiem, dlaczego nie potrzebowałeś mieć plecaka... widzę, że kolega Marcin chyba jeszcze nie doszedł do siebie po Krakowie... ? ![]() masz rację, MTB to bardzo ciężka "sprawa" gratulacje dla naszych koleżanek Joasi i Kasi (tej co jest nieśmiała i nie chce pisać u nas postów) !! obie dotarły do Krakowa na biku B) i dzięki wielkie dla wszystkich uczestników wyjazdu za wspólnie miło (jka dla mnie) spędzony cały dzień !! Bidusiu - i jak , żyjesz ?? ![]() | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 01-10-2006 19:57 | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
No Marcinj co to z Tobą się działo, tak się nastawiałeś na ten wyjazd.... A swoją drogą to może nawet dobrze, bo zjazd z Leskowca zebrał srogie i krwawe żniwo i czuję, że miał byś tam z deka problemy. |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Ot i już jest relacyjka Joasi z samotnego powrotu do domu: http://www.rowerowanie.pl/read…p?article_id=58 |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Dla mnie ten wyjazd był bardzo udany jak zwykle kupa śmiechu piękna pogoda ladna trasa + b. trudny technicznie zjazd z Leskowca . Dzieki wszystkim za doborowe toważystwo a Paniom należą się specjalne gratulację za upór i odwagę. |
|
|
| |
|
leszek napisał/a: przy takim wsparciu moralnym i fizycznym..dzięki wielkie |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
furman napisał/a: A tragedia w nocy była, kobieta wróciła z imprezy, czymś się zatruła. Cała noc spieprzona. Jak już zasnąłem, to budzik na 5.00 nas nie obudził. Rano bylem wkurzony, w końcu wyszedłem na rower i spotkałem Wełniacza, zrobił sobie czasówkę Weekend stracony, takie życie... |
|
|
| |
|
Piękny wyjazd proszę Państwa! Sądziłem że na Leskowiec po prostu się wyjeżdża a Ty Furmanie zafundowałeś mi to, co skoliozy lubią najbardziej ![]() A z innej beczki - po naszym rozstaniu Lukas zapiął 44/11 i nie odpuszczał aż do Kryspinowa - rzeźnik! Do domu jechałem 1h10min, gość ciągnął non stop 35 - 40km/h i nie dawał mi wyjść na zmianę! Łukaszu - pełen respekt! Dziękuję za awarię pociągu - dzięki temu spędziłem miły dzień w miłym towarzystwie I dziękuję za wycieczkę wszystkim uczestnikom! www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts | |
| Edytowane przez skolioza dnia 02-12-2006 17:22 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Gratulacje dla kobitek smigaly pod góry jak "stare" wyjadaczki, a z góry tez super. Wzor dla innych! Nic tylko za tydzien jechac znowu ![]() Wracajac przez Kryspinow ze Skoliozem jechalismy rowna godzine razem po odlaczeniu, ze srednia 35km/h zmieniajac sie ciagle na kole. Potem Skolioze odbil na Zabierzow, ja na na Salwator. Do kolekcji zrobilem jeszcze 10km na rikszy. Na dzis mam dosc roweru. Moze dopiero jutro nocny patrol... a moze nie. |
|
|
| |
|
Lukas napisał/a: Dla uściślenia: jechaliśmy 53min razem (sprawdzałem dokładnie!) a zmiany - może dałeś mi ze dwie po 500m
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
|
Było wyśmienicie, dziewczyny faktycznie dzielne, aż miło, że mamy takie babki w teamie i za to im brawo, choć bez łez się nieobyło... Dziękuje wszystkim za super niedzielę (a była długa bo od 5.00 rano ). Do nastepnego miłego ..... Aha wracając z bratem do Krakowa mijaliśmy patrol policji i poprosiliśmy o sprawdzenie speedu przez radar, zmierzyli nam tacy mili ...... | |
| Edytowane przez Tom dnia 01-10-2006 21:53 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
teraz tylko trza wstać rano ........
5 rano.