Niedziela 10.02.07
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Mnie wyszło 86km . Było . Pod koniec troszkę sił brakowało ale , co tam forma sam nie przyjdzie.....
|
|
|
| |
Yatzek ![]() Posty: 124 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 gru 07 |
|
|
Mnie wybiło 92 kilometry, głupi pulsometr wyświetlił że zużyłem 4560 Kal. i że niby spaliłem 1,52 kg tłuszczu, przecież ja nie mam tłuszczu wcale Dziękuję Wszystkim za super jazdę ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
mnie wyszlo 78 km ale zrobiłem krótszą wersje trasy. Niestety widać, że forma wymarzła albo odeszła z śniegiem bo jechalo mi się ciężko. Największym sukcesem jest przejechanie trasy.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| simo Posty: 68 Miejscowość: Zabierzów Dołączył: 24 lis 07 |
|
Kubak napisał/a: Kubak, jakim sprzetu używasz, żeby uzyskać taki profil? Jestem zielony w tej kwestii ![]() |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
dzięki za miłe rowerowanie ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
simo napisał/a: Odbiornik gps Garmin GPSmap 60CSx Куба |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
| To ja też chciałbym podziękować za towarzystwo i równocześnie rozwiać ten znak zapytania przy moim loginie kilka wiadomości wyżej. Dodatkowo chciałbym przeprosić za bardzo minorowy nastrój, ale większość trasy prowadziłem obserwacje mojego kolana, bo ostatnio lekko się zbuntowało. No niestety obserwacje jak na razie nie wypadają zbyt pozytywnie, niemniej wydaje się że jest jakaś szansa. Do zobaczenia następnym razem. | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
zdaje się, że Lesław dzwonił do mnie o 10,35 ale ja nie słyszałem dzwonka a potem nie sprawdzałem telefonu. Czyli moja wina
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |
. Było