SNOW RIDER- maniacy białego szaleństwa i 3 calówek z kolcami przybywajcie
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
Nie pękaj lox roczek minał i mamy w 2007 juz w listopadzie śnieg a LIstopad po staropolsku oznacza liściospad, przeto co to za kiszka? Ja kolce lubię, chciałbym wielce szeroki balon, wszak pod wachlacz w zimówce nie wejdzie. Boje się że wachlacza na 29era nie znajdę W tym roku loziu to rzeźników na biegówkach spotkasz.
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Co to jest wachlacz?
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Chyba skrzyżowanie wahacza z chlapaczem, jak sądzę.... ![]() |
|
|
| |
|
Zapewne, zapewne, dobrze prawicie panie pilocie A tak na marginesie to nie ma czegoś takiego jak SNOW RIDER. Jazda w nocy to (k)night rider i nie ma tu znaczenia, czy jest śnieg, czy nie. Jazda w dzień po śniegu, to zwykła jazda dzienna.
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| janusz Posty: 138 Miejscowość: kraków Dołączył: 3 paź 06 |
|
Dziczku czyżbyś nie miał naklejki EXTREME SNOW RIDER (swego czasu dystrybuowanej przez ExPrezesa)![]() |
|
|
| |
|
Nie, nie posiadam i nigdy takowej nie widziałem
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
najważniejsze, że tradycja (k)night rider'a nie zamiera ![]() Janusz śmigasz coś jeszcze? |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Słyszałem od ludzi na mieście, że Janusz przymierza się do jazdy w 2008
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 13-11-2007 16:16 | |
|
| |
|
Janusz F. ??? Normalnie nie wierzę
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| janusz Posty: 138 Miejscowość: kraków Dołączył: 3 paź 06 |
|
| Witajcie Koledzy. Życie rodzinne całkowicie wyłączyło mnie z rowerowania, ale planuję zacząć kręcić na wiosnę. Może nie będzie tak intensywnie i maratonowo od początku ale najwyższy czas wrócić do dobrych zwyczajów. Pozdrawiam wszystkich. | |
|
| |
|
|
Zapowiada się na jutro piękna pogoda, mrozik i dosyć pogodnie. Wspaniała okazja, żeby pokręcić, jak najbardziej po śniegu jeśli ktoś ma ochotę, bo ja tak. Jeżeli znajdą się jacyś chętni na zimową przejażdżkę to jadę. Proponuję spotkanie o 10 przy stacji kolejowej Kraków Zabłocie, w pobliżu kościoła św. Jadwigi. Stamtąd możemy pojechać do Ojcowa, w zimie jest tam prześlicznie. Obowiązkowe wyposażenie to platformy i ciepłe buty do chodzenia po górach, bo śniegu tam pod dostatkiem. Zapraszam. To czy jadę, uzależniam od tego, czy ktoś się skusi. Dodane dnia 18 Listopad 2007 09:11:10 Jak widzę, zbyt wielu maniaków białego szaleństwa nie ma, zatem wspólny wyjazd odwołany. Team Jubilat Polska | |
| Edytowane przez dziczek dnia 18-11-2007 09:11 | |
|
| |
| Maly Posty: 95 Dołączył: 8 paź 07 |
|
Oj szkoda, że przegapiłem ten wątek i zaproszenie Dziczka, mogłoby być ciekawie, Wydaje mi się jednak, że śniegu zdecydowanie za dużo, ostatnio coś kombinowałem w śniegu jeździć. Skończyło się, że zaklejał się cały napęd, nie mówiąc o tym że pedałowanie w takich warunkach to jak ciągły podjazd pod sporą górkę, plus ciągłe uślizgi, jednym słowem jest ciężko. Mimo to będę śledził ten wątek .
Rower lekarstwem na wszystko |
|
|
| |
|
Ha, o to właśnie chodzi, dobierasz jedno przełożenie i masz single-speed. Tak się w zimie jeździ
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Trochę dużo lodu... lepszy już śnieg jest...
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Nie marudź, jest co jest, trzeba to dobrze wykorzystać
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
|
Dziczku potrzebujesz tego Linkuś i założysz to na to Link a poczytasz o tym TUTAJ "Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." | |
| Edytowane przez ChuckNorris dnia 21-11-2007 15:53 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |
W tym roku loziu to rzeźników na biegówkach spotkasz.