26.06.08 krotka wycieczka;)?
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
przyczynić się powstawaniu nowych ścieżek i tolerancji kierowców na drodze;)dziczek dokładnie masa robi więcej szkody niż pożytku połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| izca Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07 |
|
przyczynić się powstawaniu nowych ścieżek i tolerancji kierowców na drodze;)pocio nad tolerancją kierowców najlepiej pracować poruszając się zgodnie z przepisami skoro dla rowerów chcemy równouprawnienia to szanujmy te prawa. włos staje dęba jak widzę jak niektórzy jeżdżą :[
|
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
ok 18 moze kolo tych stolików gdzie mozna grac w szachy pod klasztorem? fajnie gdyby ktos przyjechal pozdrawiam W takim razie godzina 18. Stoliki do szachów - pod Klasztorem na Skałce. Jakiś znak rozpoznawczy? |
|
|
| |
| symulant Posty: 10 Dołączył: 20 cze 08 |
|
skwituję krótko: obiecanki - macanki a głupiemu stoi (spokojnie, mnie tylko wtedy kiedy trzeba ). Całe szczęście, że ekipa która się zebrała nie czekała wiele dłużej niż kwadrans i pojechaliśmy na podbój górek Tynieckich i do Lasku Wolskiego a Lena77 cóż.... może spędziła miło wieczór gapiąc się w TV lub komputer.... |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
myślę, że Lena77 kreśli już kolejną ciekawą traską dla Was chłopaki![]() btw, mnie Lena77 przypomina inną forumowiczkę, która pisywała w przeszłości i proponowała nietypowe pory na wyjazdy grupowe i też miała problemy z ortografią ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Dlatego była otwarta na te "inne propozycje". Hehe, myślała, że zrobi chłopaków w balona, a Oni i tak pojechali.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
Cóż, chłopaki trochę mnie przegonili po pagórkach.![]() Lena77 się nie pojawiła. Na próżno wypatrywaliśmy oczyska za osobą w wieku 77 lat. (sądząc z nicka).PS: Śladów po pokrzywach, co w nie udało mi się wpaść, już prawie nie mam. - bedę żył ![]() | |
| Edytowane przez pe_pawel dnia 28-06-2008 00:10 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Na próżno wypatrywaliśmy oczyska za osobą w wieku 77 lat. A skąd wiesz, czy 77 to nie rok produkcji? ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skandal Posty: 47 Miejscowość: Kraków Dołączył: 1 paź 07 |
|
Na próżno wypatrywaliśmy oczyska za osobą w wieku 77 lat.A skąd wiesz, czy 77 to nie rok produkcji? Albo waga... ![]() |
|
|
| |
| symulant Posty: 10 Dołączył: 20 cze 08 |
|
Na próżno wypatrywaliśmy oczyska za osobą w wieku 77 lat.A skąd wiesz, czy 77 to nie rok produkcji? Panowie, nie popadajmy w paranoję! Jeszcze zaraz dojdziemy, że to 77 jest wyrażane w jednostce [zł/h]!!! ![]() |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
daliście się zrobić , a śmierdziało podpuchą na kilometr ![]() |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Maciu
skoro dla rowerów chcemy równouprawnienia to szanujmy te prawa. włos staje dęba jak widzę jak niektórzy jeżdżą :[
lena77

(sądząc z nicka).
, a śmierdziało podpuchą na kilometr