Beskid Sądecki
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Jeszcze samochodów nie ustalaliśmy. W razie czego ja mogę wziąć samochód, Pocio pewnie też. Conajmniej 10 miejsc z tego wychodzi, więc zapisywać się na pewno, to z transportem coś wykombinujemy.
Куба |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
no dobra piszę sie na ten wyjazd na 100%![]() ![]() tylko ze dnia następnego tak jak Lukas jadę maraton Chrzanowski
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Jesteśmy zainteresowani, prosimy o dwa miejsca osobo-rowerowe w samochodzie
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
|
|
Elawinia, Dziczek - zapraszam. Pozostało 1.
Куба |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
No to ja na 99% biorę Lukiego i tym sposobem mam full. Jak się umawiamy, jedziemy razem z Krakowa, czy spotykamy się na miejscu? O której godzinie przewidywany wyjazd z Krakowa? Muszę to wiedzieć wcześniej, bo o 5:45 muszę jeszcze jedną sprawę załatwić. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
prosze o potwierdzenie swojego uczestnictwa u mnie pw lub gg tlen telefon kto zna. W poniedzialek dam newsa. Po tym ustalimy ile samochodów jedzie. Proponuję wspólna jazde z Krakowa około 7,00. Wystarczy by nie być za bardzo zmeczonym i niewyspanym na starcie.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Ja jadę. Z MiśQ na 99% lub z kimś innym jeśli mnie zechce w aucie. | |
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
| Kuba - to ja zarezerwował bym wstępnie to jedno (jeśli jeszcze jest) ktoś z nas pewnie się wybierze. | |
|
| |
|
|
Ok. To mam komplet.
Куба |
|
|
| |
|
|
ponawiam prośbę o potwierdzanie udziału w wycieczce u mnie (dotyczy osób, których nie mam telefonów) Tylko w ten sposób ustalimy szczegóły dojazdu. Dodałem newsa na stronie głównej. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| KRoMarcin Posty: 21 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 lip 08 |
|
| Ja jestem chetny! Chetnie sie do kogos podepne "transportowo" | |
|
| |
|
Ja jestem chetny! Chetnie sie do kogos podepne "transportowo"KRoMarcin to napisz do mnie pw z numerem telefonu połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Uwaga, uwaga. 15.08 to dzień, w którym nie można handlować więc picie i jedzenie trzeba wziąć w większej ilości. Na trasie możemy liczyć tylko na małe sklepiki (nie zatrudniające ludzi) i stacje benzynowe.
Куба |
|
|
| |
|
|
jest jeszcze jedno miejsce wolne.
|
|
| |
| Grzesiu Posty: 65 Dołączył: 3 cze 08 |
|
Się zastanawiam.![]() Tylko nie wiem, czy jest to dobry pomysł jeździć po górkach na dwa dni przed startem w Poznaniu. |
|
|
| |
|
mamy komplet na 3 samochody. Co do wyboru Poznan czy Beskid Sądecki to do Poznania jedzie sie za karę
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
| Niestety, z pewnością nie damy rady. Roza musi do Poznania, a że nie ma z kim jechać, to musimy to sami zorganizować, tak więc jedno miejsce się zwolniło. | |
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
| Gdzie nocujecie w tym Poznaniu? Jakieś sprawdzone miejsca? | |
|
| |
|
|
dwa lata temu spaliśmy w tym miejscu ale teraz to trochę daleko od startu. Spróbuj w akademikach lub hotelach koło Malty poszukać. Jest też hotel w Środzie Wielkopolskiej Wodnik (ale tam to tylko służbowo sypiam cena) i kilka moteli po drodze na Poznań Dodane dnia 13 Sierpnia 2008 09:02:30 zapowiada się niezły upał. Ale tradycja mówi, że burza powinna być. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama | |
| Edytowane przez pocio dnia 13-08-2008 09:02 | |
|
| |
|
|
No to jeszcze jedno miejsce wolne w samochodzie na wycieczkę 15.
Куба |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |