Leniwa Szosa
- « początek
- ‹ poprz
- 8
- 9
- 10
- 11
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
W okolicy Zatoru i do Babic nawet słońce pięknie świeciło. Postój przy sklepie i Węgrzy, którym w Rusocicach gps pokazał pola i tłumaczyłem im jak się wydostać na Oświęcim spowodowały, że na dojeździe trafił się odświeżający deszczyk. Z tą prognozą jest tak: "w sobotę będzie lało" - ok ale kiedy w sobotę bo może po 15:00? Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| gruber Posty: 22 Dołączył: 23 mar 12 |
|
| Na czwartek planuję trasę Skawina - Myślenice - Wiśniowa - Mszana Dolna - Stróża - Budzów - Skawina. Dystans ok. 135 km, tempo zgodne z tytułem tematu. Jeżeli ktoś ma czas i ochotę to zapraszam na wspólna jazdę. Uprzedzam, że planuję dwa postoje po 20-30 minut. Start ok. 10.00 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Start z pod Parku Wodnego 8 lipca, czyli jutro o godz. 10.00, Kierunek wschodni zgodnie ze wskazówkami Darka.![]() |
|
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
| ile trasa ma mieć kilometrów? | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
no to mam motywację by wstać wcześniej, co nie będzie takie łatwe po konsumpcji izotoników z ostatniej dostawy
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
No to moc z tobą Pocio.![]() A km wyjdzie około 70-80 km. |
|
|
| |
|
| No i pomknęliśmy w trójkę, każdy na innym sprzęcie i oponach. Oczywiście był asfalt przez Ruszczę, Kościelniki, Tropiszów, Kocmyrzów, Batowice i do domu. | |
|
| |
| drag Posty: 148 Dołączył: 7 cze 10 |
|
Dzięki za wspólną jazdę , trzeba to powtórzyć za tydzień , góral na oponach terenowych okazał się najszybszy ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
muszę przyznać, że zrobiłem dzisiaj wiele by szoska była leniwa. Lesław pozostał niewzruszony i wyszło jak zwykle. U mnie średnia prędkość jazdy ponad 25km/h. Trochę przepaliłem sie na podjazdach ale ogólnie nie mam mocy. przejechana trasa Jedno było pozytywne to przy tej prędkości wiatr nieźle chłodzi ![]() Znowu walczę z izotonikami
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Z racji roweru MTB i terenowych opon, zwolniłem się z trzymania leniwego tempa szczególnie że kolarka była w peletonie. Nie chciałem żeby usnęła.![]() |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 8
- 9
- 10
- 11
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |