(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
|
Fajnie że Wam się wyjazd udał i pogoda dopisała. Zebrała się całkiem spora grupa. Rozumiem że jutro są zawody i raczej powtórka nie planowana, więc pewnie zostanę w Bieszczadach. Gdyby coś się jednak szykowało to dajcie znać.
Basia |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
ech, aż się zalogowałam, żeby podziękować za lajcik Naprawdę wyjątkowo udana pod każdym względem wycieczka!![]() |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
| Ja się jutro wybieram do Puszczy Dulowskiej przez Bukową Górę, jakby ktoś reflektował to zapraszam. Wyjazd ok 10 miejsce do ustalenia. | |
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
Górka Krowodrzejowa oj Michu, tam chyba musialo cos byc w tej butelce z pobocza hehe...Mamy kilka fajnych zdjec, tylko nie bardzo umiem je dodac... tzn. widze link do dodaj zdjecie, dzieki któremu przesyla sie je do Administratora, ale nijak nie moge sobie poradzic z dodaniem nowego albumu... moze jakas podpowiedz? |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
nowy album musi założyć admin lub inny zielony z uprawnieniami. Napisz jak ma się ten album nazywać to Ci pomogę.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
Pocio, najlepiej i najprosciej Lajt do Ojcowa, 26.06.2010 Dzieki wielkie!!! http://rowerowanie.pl/photogal…=299&rowstart=0 | |
| Edytowane przez Elendil dnia 27-06-2010 01:07 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
mówisz i masz
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Dzięki za jazdę. Tym razem 57km i prawdziwy lajt - średnia ok. 3km mniejsza niż poprzednio. Mnie odpowiadała, pojechałem przeziębiony z podgorączkową. Niestety jazda mnie nie wyleczyła ![]() Wysłałem zdjęcia do galerii. |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Dziękuję i ja za wspólny wyjazd. Droga do Ojcowa była naprawdę lajtowa, ale powrót miałem dość żwawy. | |
|
| |
|
|
czy moglibyście przełożyć wyjazd na 11? na 10 mogę nie zdążyć. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czy chodzi o Krowodrzą Górkę?
Basia |
|
|
| |
|
| Może być o 11. Pętla Krowodrza Górka (róg Krowoderskich i Fieldorfa Nila). | |
| Edytowane przez skorpion dnia 06-07-2010 20:28 | |
|
| |
|
|
Już dojechałam, zbieram się i będę na pewno na 11.
Basia |
|
|
| |
|
|
Świetnie chętnie posłucham co tam w Bieszczadach, całe wieki tam nie byłem. Do zobaczenia. |
|
|
| |
|
|
Niedawno wróciłam do domu. Wycieczka okazała się nie tak całkiem lajtowa, zwłaszcza dla mnie. Chłopaki napiszą szczegóły odnośnie trasy, jej długości, średniej prędkości i takie tam jak zwykle. Były 4 osoby, oprócz mnie Halina, skorpion i jeszcze Piotrek (nie znam nicka). Pogoda była piękna, słońce przypiekało ale wiał też orzeźwiający wiatr. Trasa bardzo różnorodna, trochę asfaltu, trochę błota i sporo lasu. Piękne widoki i to co mnie dobijało, sporo podjazdów. Jednak kiedy się je już pokonało... wielka satysfakcja . Chciałabym podziękować uczestnikom za bardzo miłą atmosferę, ciekawe rozmowy i doping, szczególnie podczas podjazdów oraz stopniowe dozowanie informacji o ich długości i ilości Było dzięki temu łatwiej. Powrót okazał się bardzo lajtowy, czas i kilometry leciały bardzo szybko. W końcu nagrodą za strome podjazdy okazały się długie zjazdy przez las.
Basia |
|
|
| |
| Scotty Posty: 45 Dołączył: 13 lip 08 |
|
Ja również dziękuję za miłą jazdę i towarzystwo ("Piotrek") a reaczej Paweł Stuknęlo nam 80km 680m przewyższenia, zawrotna średnia prędkość 16km/h. Dotarliśmy do Rudna, wszyscy którzy zostali w domach nie żałują. |
|
|
| |
|
| Dziękuję wszystkim Lajtowiczom za wspaniałą wycieczkę i rewelacyjne towarzystwo, oby jak najwięcej takich wycieczek. W przyszłym tygodniu proponuję dolinę Racławki i powrót przez Bukową Górę, która dzisiaj została jakoś z boku. | |
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Wyjazd naprawdę rewelacyjny! Świetne towarzystwo, ciekawy teren (wielkie dzięki dla Pawła za terenowe urozmaicenia, które dały nieźle w kość, ale też dużo satysfakcji ) Mnie od domu do domu wyszło nawet 94 km.W przyszłym tygodniu jak najchętniej, oby tylko pogoda nie zawiodła. | |
| Edytowane przez halina dnia 28-06-2010 07:35 | |
|
| |
| angel | |
Dziękuję wszystkim Lajtowiczom za wspaniałą wycieczkę i rewelacyjne towarzystwo, oby jak najwięcej takich wycieczek. W przyszłym tygodniu proponuję dolinę Racławki i powrót przez Bukową Górę, która dzisiaj została jakoś z boku. skorpion to będzie sobota czy niedziela? |
|
|
| |
|
| Planuję sobotę wszystkie szczegóły jutro popołudniu. | |
|
| |
|
|
jeśli sobota to się przyłączam
Basia |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Naprawdę wyjątkowo udana pod każdym względem wycieczka!
oj Michu, tam chyba musialo cos byc w tej butelce z pobocza hehe...
lub inny zielony z uprawnieniami. Napisz jak ma się ten album nazywać to Ci pomogę.
.