Weekendowe jazdy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
Za późno zobaczyłem że odbiłeś na Siepraw (nic już przez te spryskane okulary nie widziałem), ja standardowo pod Krzyszkowice. Już mi się nie chciało zawracać i gonić za Tobą. Pod Krzyszkowicami zwolniłem tempo i doszedł Szbiker a na zjeździe Furman. Potem już razem potoczyliśmy się do Szwoszowic gdzie odbiłem do domu. Niestety tracka też mam niepełnego bo wyłączył się Garmin, myślałem że bateria padła ale chyba wyłączył się od uderzenia w dziurę. Szacunkowo to mi gdzieś że 180-190 km i ponad 2000 w pionie wyszło. Alicja, miałaś nosa żeby zawrócić chociaż przepadła Ci pizza . Dzięki z wszystkim za wspólną jazdę.
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Się działo Jest co wspominać : nieziemski upał i killerskie podjazdy, ciekawa trasa z malowniczymi widoczkami, groźnie wyglądający upadek Alicji, sprinty pod Ostrą, pizza w Mszanie a na koniec burza i jazda w ulewie przez prawie 20km i inne atrakcje mniej lub bardziej ciekawe Dzięki wszystkim za wspólne szosowanie - było super ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Jutro mam w planach wypad do Myślenic i przejechanie trasą Grabkowego maratonu, który odbył się kilka dni temu. Większość trasy jest mi znana ale jest kilka fragmentów, które mnie ciekawią bo ponoć jak na grabkomaraton spory stopień trudności posiadają. Wyjazd myślę tak koło 9 rano. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to możemy się umówić pod Smokiem. Jeśli nie to jadę prosto z domu. | |
|
| |
| Maciek K Posty: 83 Miejscowość: kraków Dołączył: 31 lip 09 |
|
| Czyli spod smoka na rowerze do Myślenić i dalej trasą maratonu. Interesujące. Dam wieczorem znać, konsultacje przeprowadzić muszę. | |
|
| |
|
No chyba tak
|
|
|
| |
|
| Nie dam radykalny a szkoda wielka | |
|
| |
|
|
Odświeżam temat Myślenic i przejechania jutro Grabka, jest ktoś chętny ? Planuję jechać o 10 z Błoń |
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Tylko unikajcie błotka-glinki, bo mnie dzisiaj na Mordowniku nieźle obkleiło - nie mogłem nawet sprowadzać roweru z góry . |
|
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
| Jutro ok 12 planuje troche pojezdzic,ktos sie przylaczy?Moze Ojcow? | |
|
| |
| ukasz81 Posty: 48 Miejscowość: KRAKÓW Dołączył: 17 maj 12 |
|
|
ja chce wyskoczyć do Niepołomic. ktoś chętny?
Mój pierwszy bolid -> GIANT ROAM 1 |
|
|
| |
| nieszakul Posty: 2 Dołączył: 16 wrz 12 |
|
|
Ja się chętnie wybiorę bardziej mtb |
|
|
| |
| marcin81 Posty: 60 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 lip 11 |
|
| To gdzie sie wybierasz i o ktorej? | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Ma ktoś ochotę w sobotę na Pieskową Skałę i okolice, wyjazd byłby z pod Parku Wodnego o godz. 10.00. Oczywiście MTB.![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 28-09-2012 16:02 | |
|
| |
| slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
| Ja bym sie moze dolaczyl po drodze. Mozesz podac nr tel zeby sie zdzwonic? Moj 509 76 11 19 | |
|
| |
|
|
Jak nikt nie reflektuje to pod Parkiem mnie nie będzie, jadę prosto z domu. Mój numer telefonu 602 671 787 Dla niezdecydowanych przejadę jednak pod Parkiem o 10.00, daleko nie mam. ![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 29-09-2012 08:43 | |
|
| |
|
Razem ze Sławkiem, który dołączył do mnie w Giebułtowie pokręciliśmy się trochę w okolicach Ojcowa i Pieskowej Skały. Piękna okolica, a i pogoda dopisała.![]() |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Co tu wiele pisać. Ja się dopiero teraz próbuję wygramolić na rower i to raczej będzie bez finezji szoska. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
| slawekg Posty: 144 Dołączył: 17 sie 12 |
|
| Dzieki Lechu za wycisk :-) | |
|
| |
| BB Posty: 17 Miejscowość: Kraków Dołączył: 6 lis 11 |
|
|
Witam wszystkich Przedstawiam trasę, jaką przejechałem w sobotę po fragmencie drogi św. Jakuba do Santiago de Compostella. 51 km - spokojnie 5h 15' track (wrzucony do wycieczek w okolice Krakowa) BeBe | |
| Edytowane przez Axi dnia 02-10-2012 23:08 | |
|
| |
|
| Pogoda się ustabilizowała, śniegu niewiele, lekko zmrożone, w terenie fajnie się jeździ. Może by jutro jakiś zimowy wypad zrobić. Jakaś pętelka tak co by ze 3 godzinki pośmigać. Pogoda na jutro zapowiada się fajna, lekki mróz, pewnie koło południa słońce go złagodzi. Wyjazd tak koło 10.30 może. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Dzięki z wszystkim za wspólną jazdę.
Jest co wspominać : nieziemski upał i killerskie podjazdy, ciekawa trasa z malowniczymi widoczkami, groźnie wyglądający upadek Alicji, sprinty pod Ostrą, pizza w Mszanie a na koniec burza i jazda w ulewie przez prawie 20km i inne atrakcje mniej lub bardziej ciekawe
Dzięki wszystkim za wspólne szosowanie - było super