(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
Było super Widoki przecudne, bardzo ciekawa, różnorodna trasa. Dolinki to świetne miejsce na lajtowe wypady. Były i przygody (na życzenie Haliny która najwyraźniej lubi jak się wiele dzieje ). Trochę pomoczyliśmy buty próbując przejechać przez strumyk. Niestety polegliśmy bo po powodzi ta część dolinki okazała się nieprzejezdna. Nooo ale dzięki temu załapaliśmy się na pyszny bigos. Chętnie bym powtórzyła wypad w dolinki.
Basia |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
Zwracam uwagę, że nie "próbowaliśmy", tylko przejechaliśmy ten strumyk. Akurat w Twoim przypadku jest nawet szczegółowa dokumentacja ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Relacja będzie jutro. Na rower wrócę w niedzielę, jako słomiany wdowiec! Nie dotrzymałem słowa- dzisiaj tylko obrazki! Zapraszam!http://picasaweb.google.com/10…61969/Roztocze# nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Jedzie ktoś dziś gdzieś? | |
|
| |
| piemag Posty: 6 Dołączyła: 4 lip 10 |
|
Pierwszy raz dołączyłam do lajtowców (w sobotę, dolina Racławki), i oczywiście było rewelacyjnie Ekipa bardzo wyrozumiała, bez cienia zniecierpliwienia czekała na mnie na każdym podjeździe. Polecam wszystkim, którzy myślą, że nie dadzą rady ;-) Pogoda, widoki i towarzystwo - na szóstkę. | |
| Edytowane przez piemag dnia 04-07-2010 19:34 | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
Jest mi bardzo miło, że wycieczka wszystkim się spodobała.Szczególne wyrazy uznania dla Magdy, która zrezygnowała z PKP,MPK,PKS i innych form powrotu i dała radę wykręcić skromne 7-dych z uśmiechem na twarzy .Dziękuję za wspaniałą atmosferę i super towarzystwo na kolejnej lajtowej eskapadzie. Następne w przygotowaniu. |
|
|
| |
| Krystek Posty: 20 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 cze 10 |
|
versus rewelacyjne zdjęcia, gratuluje talentu ![]() |
|
|
| |
|
Naprawdę rewelacyjne zdjęcia, Versus. Aż się czuje zapachy ![]() A moje jakoś nie mogą trafić do galerii - może ja coś źle zrobiłam, ale nie wiem co, skoro mi po każdym potwierdzało, że załadowane ![]() Na wszelki wypadek dokumentacja foto tutaj | |
| Edytowane przez halina dnia 05-07-2010 08:36 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
krótkie wyjaśnienie odnośnie galerii. Zdjęcia dodane przez osobę zalogowaną muszą być zaakceptowane przez admina. Oczywiście, żeby dodać te zdjęcia musi być założona galeria przez kogoś z zielonych.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Pocio, dzięki za wyjaśnienie. Tak, dokładałam zdjęcia do istniejącej galerii. I oczywiście rozumiem, że admini nie zajmując się adminowaniem na pełny etat, a weekend był pełen wrażeń . Po prostu współwycieczkowicze pytali, co ze zdjęciami, więc tymczasem wrzuciłam na picassę. | |
| Edytowane przez halina dnia 05-07-2010 08:34 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Zdjęcia są już w galerii
Куба |
|
|
| |
|
Super, wielkie dzięki! ![]() |
|
|
| |
| angel | |
od jutra wracam na rower,w niedzielę planuje wypad do Niepołomic (asfalt,w mocnym tempie lajtowym ) jeśli ktoś będzie zainteresowany i pogoda dopisze,podam miejsce i godzinę. |
|
|
| |
| rozen Posty: 18 Miejscowość: Krakow Dołączył: 5 lip 10 |
|
dzień doberek wszystkim.. a moze dobry wieczór ![]() pojawil sie nowy rowerowiec ... z chęcią pojężdże w większym gronie na rowerku po Krakowie i okolicach.. w tyg 18:00+ i niektóre weekendy. Krakowa nie znam - jestem od kilku dni więc byle "scieżka" mnie zadowoli ![]() pzdr |
|
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Angel bardzo chętnie pojadę do Niepołomic. Podaj miejsce i godzinę. No chyba że ta Pani , która chciała mnie wkomponować w karoserię swojej czarnej limuzyny dzisiaj rano na ścieżce rowerowej przy Twardowskiego będzie bardzo nachalna i uprze się by przerobić mnie na fresk na masce. Wszak przystojniacha jestem i jeszcze w czerwonej koszulce doskonale tam pasuję.Pozdrawiam. P.S. Jutro jadę w niebieskiej też pasuje do czarnego. |
|
|
| |
| angel | |
W planach jest dokładnie puszcza niepołomicka (był już lajt w maju) z tym,że teraz proponuję jazdę od strony os.Lesisko lub mostu Wandy.Zbiórka w niedzielę o godz 10 pod wjazdem do M1 (aleja Pokoju ) pod "dinozaurem " w dwie strony powinno wyjść około 70 km.Zapraszamy ZIELONYCH na rozjazd po maratonie w Tarnowie i pętli beskidzkiej ![]() | |
| Edytowane przez angel dnia 06-07-2010 20:47 | |
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
Tez powinnam sie pojawic, o ile znajde tego dinozaura ![]() |
|
|
| |
|
Będzie można się dołączyć ? aha i tempo lajtowe to jakie zebym dal rade ![]() pzdr |
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
| Lajtowe to takie ze spokojnie dasz rade!! | |
|
| |
|
no niestety dla mnie jazda sie zakończyla ale Wam życze miłej zabawy.. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
Widoki przecudne, bardzo ciekawa, różnorodna trasa. Dolinki to świetne miejsce na lajtowe wypady. Były i przygody (na życzenie Haliny która najwyraźniej lubi jak się wiele dzieje
). Trochę pomoczyliśmy buty próbując przejechać przez strumyk. Niestety polegliśmy bo po powodzi ta część dolinki okazała się nieprzejezdna. Nooo ale dzięki temu załapaliśmy się na pyszny bigos. Chętnie bym powtórzyła wypad w dolinki.

Zapraszam!
.Dziękuję za wspaniałą atmosferę i super towarzystwo na kolejnej lajtowej eskapadzie. Następne w przygotowaniu.