Weekendowe jazdy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Myślałem o 11:00 z błoń . Tylko nie za szybko żeby zapalenia płuc nie dostać . Jakiś Las Zabierzowski, może coś w stronę Rudna (w sezonie unikałem, bo można było w ciekawsze miejsca jeździć, a na teraz kierunek jak znalazł )?
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 07-12-2012 15:06 | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No spoko, to wstępnie jestem. No i czekamy na resztę zielonych, czerwonych i innych kolorowych
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Pojechałbym ale nie wiem czy mnie nie zajeździcie na śmierć... |
|
|
| |
|
No bez jaj. Zobacz sobie na moje jazdy w jakim tempie jeżdżę dzisiaj miałem średnią 17 km/h |
|
|
| |
|
Kurde ja mam 16... może jakoś podołam ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Pojawienie się przedstawicieli Jazdy Ciężkiej(full) kusi. Jeżeli otrząsnę się z przeziębienia, dzięki adrenalinie, to będę. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
|
Ups. Teraz się kapnąłem, żę o sobote chodzi. Niestety nie mogę w sobotę. Za to w niedzielę na pewno gdzieś pokręcę. Jakby ktoś chciał się dołączyć to o 11 możemy się gdzieś umówić. |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Nie licząc arktycznego spadku temperatury dziś na tym kierunku był lekki śnieg i słoneczna pogoda. W zasadzie zachęcająco. http://youtu.be/VNALXA5jHsM Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
|
No dobra, trochę przesadzili z tym zjazdem temperatury. Mrozy jak w lutym, a ledwo początek grudnia... Coś mi się zdaje, że pójdę pobiegać, może jutro pogoda będzie łaskawsza. Za oknem -11*C, ale już na stopniu wodnym Kościuszko czy w Kochanowie jest po -17*C. Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 08-12-2012 08:49 | |
|
| |
|
| No chyba za zimno jednak. | |
|
| |
|
|
Realny problem to palce dłoni. Mówię o trasie rzędu >3h. Jak dotąd jedyne co wymyśliłem to kilka rękawic jedne na drugie bo kierownica mtb jest wyjątkowo niesprzyjającym podparciem i dłonie szybko marzną. Ergonomiczny kształt 105-ek powoduje, że na szosce ten problem się aż tak nie ujawnia ale jazda nią teraz to już ciężka sprawa. Prawda jest taka, że jest sobota i trzeba gdzieś się ruszyć bo widmo trenażera straszy. Jacek PS. Axi w terenie jest jakieś -12 - 13C. Odczuwalna będzie wyższa póki jest słońce.
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 08-12-2012 09:31 | |
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek to napiszę, ale jestem szczęśliwy, że muszę "świadczyć pracę" i nie mogę wyjść na rower ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
zawiedliście mnie.![]() Dobrze, że posłuchałem żony bo bym zagotował na Błoniach. Dla mnie przy takiej temperaturze większym problemem są stopy. Dobra idę pokręcić na trenażerku. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
I się całkiem porządnie ociepliło. W mieście -3, za miastem -6*C. Można było jechać tylko chwilę później... . Ale jest szansa zatem, że jutro się uda .
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
| To co? O 11 na rogu błoń pod Cracovią? | |
|
| |
|
|
Ja jednak nie dam rady być. Co się odwlecze to nie uciecze i nie wiem czy w ogóle dam radę wyjść.
Pozdrawiam |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Może ja dam radę na roerze, który jeszcze mi został. Dam Ci jeszcze znać Michniku. | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Przemo, daj tutaj znać, bo też jestem zainteresowany.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Ale to dopiero jutro z rana, ok? | |
|
| |
|
|
Udało mi się pojeździć i w karczmie pod Lipowcem zaliczyć nawet szybką zupkę. Słońce i śnieg, widoki przepiękne. Na trasie już w lesie spotkałem Olę, która jechała od Krzeszowic i wspólnie przejechaliśmy fragment. Miała letnie buty w pokrowcach, nie wiem jak Ona to wytrzymywała. Chyba jechała mocniej. Wspominała pozytywnie Otwarte Treningi. Po szybkiej przekąsce która okazała się mieć znaczenie strategiczne, bo zamarzła mi rurka kamela, udało się jeszcze za dnia wyjechać z lasu i pozytywnie zakończyć wypad. http://youtu.be/gmkMdfndqF4 Jacek
Quest, Snoek, Kross | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 08-12-2012 22:39 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Tylko nie za szybko żeby zapalenia płuc nie dostać
.