(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
No niestety na poludniu pada, wiec ja pasuje. Eh ta pogoda... :Jutro pojawie sie na bloniach pokibicowac startujacym. |
|
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
| Jestem za, możemy trochę poczekać z nadzieją, że się wypogodzi. Czyli spotykamy sie 11.30 jak nie będzie padać. | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
chyba ,że przesuniemy na jutro dla większego bezpieczeństwa deszczowego ,jeżeli wam pasuje?
Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| Paula Posty: 22 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 12 lip 10 |
|
jutro nie dam rady ![]() |
|
|
| |
| rozen Posty: 18 Miejscowość: Krakow Dołączył: 5 lip 10 |
|
blotniki przyklejone.. moge jechac ![]() aha i dajcie znać wcześniej co i jak, jaka decyzja bo ja tam przez cały kraków będe się tłukł
hej hej jeszcze raz :P | |
| Edytowane przez rozen dnia 31-07-2010 10:00 | |
|
| |
| angel | |
No niestety na poludniu pada, wiec ja pasuje. Eh ta pogoda... na jutrzejszy maraton zapisanych jest już prawie 3,5 tys osób.Jutro zahaczę o błonia w drodze do tyńca,jadę przewietrzyć rower bo ostatnio w ogóle nie mam na to okazji. |
|
|
| |
|
I jak decyzja, przejaśnia się . Kto jedzie??? |
|
|
| |
|
dobra ja startuje.. jak dojade to bede jakby co to 796560896pzrd ps.nie bojcie sie blota .. niektórzy placa za takie kąpiele
hej hej jeszcze raz :P |
|
|
| |
|
|
Do odważnych świat należy, pogoda dopisała, towarzystwo znakomite. Definicja lajtu troszkę ewoluowała ale było super. Niestety musiałem opuścić peleton w Łazach po awarii barku (do którego części zapasowych w plecaku nie miałem) i telepać się asfalcikiem do Grodu Kraka. Do zobaczenia na następnym lajcie. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Dziękuję wszystkim za wycieczkę. Troszkę pokręciliśmy sobie. Niestety tym razem okazałem się mistrzem awarii i złapałem 2 dętki. W Kryspinowie padało i już do Krakowa uciekaliśmy przed deszczem. Magda przygotowała kilka zdjęć i za chwilę będą dostępne. Do następnego razu. Dwa Pi Er |
|
|
| |
|
| Rzeczywiście tempo nie było bardzo lajtowe. Nie należy jednak się stresować, zawsze się czeka, to jest wycieczka a nie wyścig. Upadki były zbędne, mam nadzieję, że z twoim barkiem wszystko w porządku. Mnie kolano zaczeło później boleć, no i mam pamiątkę w postaci siniaka. Dzięki za jazdę i do następnego. Parę fotekhttp://picasaweb.google.pl/103…obotni31072010# | |
| Edytowane przez Madzik dnia 31-07-2010 20:47 | |
|
| |
|
jakby co to nadal żyje ![]() , dzieki za bardzo fajna wycieczke, taka...taka lajtowa była ale i tak bylo eksterko. do nastepnego (jak się podszkole, co byscie sie nie nudzili ![]() pzdr hej hej jeszcze raz :P |
|
|
| |
| Bizonik Posty: 34 Dołączył: 28 lip 10 |
|
| Szukam kogoś na wypad rowerowy z dzieckiem w wolnym tempie | |
|
| |
| Basia Posty: 52 Dołączyła: 12 maj 10 |
|
Chętnie bym się wybrała. A w jakim wieku jest Twoje dziecko? Jak długą trasę mniej więcej przewidujesz? No i przede wszystkim kiedy
Basia |
|
|
| |
|
|
Jeśli ktoś ma ochotę potoczyć się do Puszczy Dulowskiej w tempie rehabilitacyjnym. To zapraszam w niedzielę na pętlę Krowodrza Górka godzina 10. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
|
| O ile pogoda pozwoli, bede! | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
No niestety na poludniu pada, wiec ja pasuje. Eh ta pogoda... W niedzielę, w Michałowicach jest szansa na pierwszy start Elendil.
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
cześć prawdopodobnie ja. W niedzielę chciałem się wybrać do michałowic, ktoś byłby chętny? |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Krótszy dystans można zrobić w tempie lajtowym i nikt nie będzie mieć o to pretensji! ![]() Zdecydowana większość startujących, zaczynała przygodę z zawodami właśnie w takich okolicznościach i w takim stopniu wytrenowania. Adrenalina na trasie, atmosfera po ukończeniu zawodów warta jest wpisowego!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 06-08-2010 13:15 | |
|
| |
|
|
A ile wynosi krotszy dystans w Michalowicach? Mozna prosic o jakiegos linka? Czy mozna starotwac tylko na 100 % rowerach mtb? |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
: