(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Plan wycieczki będzie Może niedziela? Zapewne będzie też zależeć od pogody. :/ Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Plan wycieczki będzie W sumie jak na dzisiaj to termin dowolny - ze względu na planowany kierunek i na uczestników (większość podgórze) to może miejsce spotkania bardziej gdzieś na wschód - my z północy dojedziemy
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Jeśli to będzie sobota to jadę z WAMI bo mam urlop w pracy jeszcze w tej starej
|
|
|
| |
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
|
Fajne fotki!! Zielono i rowerowo!! Niepolomice tempo lajt ;D to fajny pomysl. Odpowiada mi i sobota i niedziela, ale wole sobote... Ja jestem z Biezanowa, wiec nie bede sie wlekla pod Smoka. Moze zrobimy 2 miejsca spotkan: 1 pod Smokiem (lub gdzie tam chcecie), a 2 pod Tesco, albo nawet lepiej na Biezanowskiej pod Orlem tam przy Pollanki... Albo po prostu sie dolacze do was w jakims innym wyznaczonym miejscu... |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
W niedzielę będzie startował Robert Kubica! Sobota jest za to wolna z uwagi na odwołanie maratonu w Szczawnicy. Może dzięki temu pojawi się większa ilość zielonych nie mających w tym dniu innego zajęcia?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| angel | |
w takim razie ja postaram się dostosować do większości czyli sobota cieszę się,że znów padło określenie "tempo lajt" mam nadzieje,że panowie oswoją się z tym terminem (sprzecznym z ich kolarskim zacięciem ) bo już widzę siebie goniącą peleton robiąc przy tym zabójcze interwały na wysokiej kadencji ![]() Elendil Tesco Wielicka to bardzo dobre miejsce na zbiórkę. ![]() | |
| Edytowane przez angel dnia 23-05-2010 20:20 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
angel, o której w sobotę Tesco Wielicka? W sobotę mogę jechać bardzo lajtowo, bo w niedziele mam wyścig ![]() |
|
|
| |
|
Ja proponuję o 10-tej ale to nie ja jestem szefem wycieczki
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| angel | |
godzina 10 jest bardzo dobra czyli sobota Tesco Wielicka na parkingu przed ![]() Marcin,Ty jeździsz z GPS?,weźmiesz ode mnie tracka i poprowadzisz według niego? ![]() |
|
|
| |
|
angel, wezmę gsm i poprowadzę w tempie bardzo lajtowym. Wrzuć tracka tutaj - wybierz katalog szkice (zalogować się trzeba) ![]() |
|
|
| |
|
Mi tez odpowiada 10:00! A wiec do soboty ![]() PS. Fajnej muzyki sluchaja tutaj niektorzy hehe | |
| Edytowane przez Elendil dnia 24-05-2010 20:53 | |
|
| |
| angel | |
Marcin dzięki za pomoc, tracka wrzucę jak tylko opracuję ![]() | |
| Edytowane przez angel dnia 25-05-2010 08:22 | |
|
| |
|
| Angel wrzuciła tracka. Trasa w jedną stronę, z powrotem ta sama. Można w puszczy inną ścieżką wracać. | |
|
| |
|
|
Dla mnie 70 km to za duzo... takze najpewniej wroce sobie wczesniej. Tak czy owak, pojedziemy, zobaczymy! |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Będę jeśli nie będzie padać na 100%. No wreszcie ![]() ![]()
|
|
|
| |
| angel | |
Elendil wysłałam wiadomość na priv ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Szoszki czy MTB?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Szoszki czy MTB?MisQ ja jak się pojawię to na pewno na szosce
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Szoszki czy MTB?MisQ MiśQ - lajtowa, więc dasz radę na tym i na tym
Куба |
|
|
| |
|
Żadne szoszki Albo wprowadzimy błotne modyfikacje do trasy - dziewczyny to polubiły ![]() EDIT: Weźcie pod uwagę że lajt na szoszce nie jest równy lajtowi na mtb
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 25-05-2010 17:59 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

pytanie czy sobota czy niedziela? miejsce zbiórki?-moja propozycja bulwary pod smokiem.Temat otwarty
Sobota jest za to wolna z uwagi na odwołanie maratonu w Szczawnicy. Może dzięki temu pojawi się większa ilość zielonych nie mających w tym dniu innego zajęcia?