Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość | 
|---|---|
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06  | 
|
Mniej więcej 140 km, więc zajmie to jednak troszkę więcej niż 5 godzin, ale  mniej niż 6  . | |
| Edytowane przez mjn dnia 21-07-2007 15:12 | |
| 
 | |
| mars0  Posty: 70 Miejscowość: Tu i tam. Dołączył: 25 lis 06  | 
|
mjn_bike napisał/a: Dobra - wchodze w To. Mam nadzieje że obudze sie rano... Prosze podaj dokładnie na którym rogu sie spotkamy w niedziele. ///////////////////////////////////////  | |
| Edytowane przez mars0 dnia 21-07-2007 19:48 | |
| 
 | |
|
| Ten obok hotelu Cracovia. | |
| 
 | |
| dziczek  Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06  | 
|
Jesteście bardzo dzielni, bo w taki upał asfalt rozgrzewa się do około 50 stopni Celsjusza, czasami więcej i tak wali w czachę, że żyć się odechciewa. Dzisiejsze odcinki asfaltowe to piekarnik, choć na łąkach było strasznie parno i duszno. Zdecydowanie najprzyjemniejsze odcinki przez las. Niedawno jechałem obok kościoła Królowej Jadwigi na Azorach, temperatura asfaltu była prawie 55 stopni Celsjusza, a powietrza około 35 stopni Celsjusza. Dzisiaj jechaliśmy po nowym "dywaniku" i tak niemiłosiernie waliło węglowodorami, że aż w ustach posmak czuć ![]() Team Jubilat Polska  | 
|
| 
 | |
| superMario  Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06  | 
|
dziczek napisał/a: to juz wiem dlaczego wybrales islandie ;-) -ja tam wole slonce, morze, piasek i piwko w lodowce   -nio i dziewczyna z wielkimi uszami opalajaca sie toples  
 | 
|
| 
 | |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06  | 
|
W lodówce? Ja wolę zimne piwo w ręcach ![]()  | 
|
| 
 | |
| dziczek  Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06  | 
|
ciaposo napisał/a: Z uszami powiadasz... Team Jubilat Polska  | 
|
| 
 | |
| superMario  Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06  | 
|
| hehehe -sluchajcie chodzi mi o to ze dla mnie SLONCE to zycie! -i nie wyobrazam sobie lepszego treningu niz w piekny letni dzien! -kiedy sie budze rano o 5:00 by jechac do pracy i widze piekny wschod slonca to wiem ze Zyje! -precz z Zima! -Lato forever!! | |
| 
 | |
| elawinia  Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06  | 
|
0 5 rano to lato jeszcze śpi Ciaposo   No ładnie, zawsze się człowiek czegoś nowego dowie - a ja głupia przez chwilę się zastanawiałam o co chodzi z tymi uszami ;-)  | 
|
| 
 | |
|
I już po, dystans okazał się troszkę mniejszy - 130 km. Tempo było dosyć żywe  , może odrobinę za żywe. Dzięki za wspólny wyjazd. | |
| Edytowane przez mjn dnia 22-07-2007 20:09 | |
| 
 | |
| mars0  Posty: 70 Miejscowość: Tu i tam. Dołączył: 25 lis 06  | 
|
mjn_bike napisał/a: No u mnie od domu do domu wyszło 147.5km Po polarze widze że było stanowczo za żywe   no albo jestem taki starsznie słaby.
///////////////////////////////////////  | |
| Edytowane przez mars0 dnia 23-07-2007 00:48 | |
| 
 | |
|
Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat  . W sobotę planuje trasę Kraków - Skawina - Zebrzydowice - Lanckorona - Myślenice - Chełm - Myślenice - Kraków. Tempo raczej intensywne. Chętnych zapraszam, wyjazd 10:00 z Błoń. | |
| Edytowane przez mjn dnia 16-08-2007 20:10 | |
| 
 | |
| Marcin  Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06  | 
|
| Na początku przyszłego roku planuję śmigać szosą w tempie spokojnym bez zrywów, ale długie dystanse. Szukam grupę ludzi na cienkich gumkach, którzy są chętni wyrobić sobie dobrą bazę na sezon startowy. | |
| 
 | |
| izca  Posty: 82 Dołączyła: 12 lut 07  | 
|
wstępnie piszę się na taką jazdę: spokojnie    i długo ![]()  | 
|
| 
 | |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06  | 
|
Długo to ile? ![]() Też bym pośmigał jakieś sensowne trasy typu Chełm i z powrotem.  | 
|
| 
 | |
| skrzynia  Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06  | 
|
... albo np Bochnia, Puszcza Niepołomicka itp - płasko - do buduwania bazy w sam raz. Ja się piszę na to  
 | 
|
| 
 | |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06  | 
|
Treningi na szosie bez zdobywania premii górskich pasują mi w każdą niedzielę.![]()  | 
|
| 
 | |
| skrzynia  Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06  | 
|
To może w najbliższą niedzielę jakiś trening inauguracyjny (jeśli nie będzie padać, jestem świeżo po chorobie więc na razie się trochę oszczędzam) ?  
 | |
| Edytowane przez skrzynia dnia 11-12-2007 19:48 | |
| 
 | |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06  | 
|
Kiedy Ty Lesław premie górskie masz we krwii. Wystarczy Ci pół koła odjechać i już gonisz ma maxa ![]()  | 
|
| 
 | |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06  | 
|
| 
no cóż ja tez będę w niedziele jeździl po szosie ale na góralu bo szosy jeszcze nie mam. A co do premi górskich to faktycznie trzeba znaleść trase idealnie płaską bo pod góre to pluca można sobie z Wami wypluć  
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama  | 
|
| 
 | |
| Skocz do Forum: | 

.

i długo