Weekendowe jazdy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
A może ktoś by był chętny tak około 12:00 na szoskę?
PePe |
|
|
| |
| Dawid Posty: 155 Miejscowość: Krk - Kurdwanów Dołączył: 7 cze 08 |
|
| Jutro z Borysem jedziemy płaskie lajtowne coś na zachód, także wbijać kto chętny pod Smoka o 10:30! | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Zielony peleton jutro MTB odpala
|
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Furman, jestem umowiony z Krolikiem w lasku kolo 8mej. A Wy gdzie i o ktorej jedziecie, moze sie podlacze na chwile...? |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Spod Parku Wodnego o 10 do Ojcowa. | |
|
| |
|
Ktoś chętny na jakieś śmiganie w weekend? Ludzie zmotywujcie mnie coś bo ostatnio mam taką samą ochotę na jazdę jak na szpinak. Jutro mam czas po 13, w niedzielę od samego rana. Szosa, góral wsjo ryba. Dawno na Kudłaczach nie byłem. Można by skoczyć na kawę ![]() |
|
|
| |
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
| Też bym coś pojeździł jutro. | |
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Ja byłbym chętny na górala. Dzisiaj rano kręciłem po B.Małym i było cudnie![]() |
|
|
| |
|
| To co z jazdą? Ja jutro nie mogę... | |
|
| |
|
| ja zaraz jadę do Czernichowa zrobić mała pętelkę więc możesz dołączyć, dłużej dziś nie mogę. Mój nr tel. 600 916 063 | |
| Edytowane przez Luzac dnia 19-07-2014 10:55 | |
|
| |
| miron Posty: 3 Dołączył: 16 lip 11 |
|
|
a może ktoś jutro rano po tej trasie? http://mojrower.pl/trasa/3708/…n-kudlacze-pcim spokojnym tempem |
|
|
| |
|
|
Sorki Luzac rano patrzyłem i nikt nie pisał więc posiedziałem dłużej w robocie. Co do niedzieli odezwe sie wieczorem bo tetaz na komórce jestem i X Źle się pisze. |
|
|
| |
|
furman, ja pisalem . Zmienilo mi sie w miedzyczasie, wiec jestem chetny na te trase miron. Wlasnie pare dni temu patrzylem na mapie na zolty szlak i wyobrazalem sobie, ze musi byc atrakcyjny rowerowo . Jak z transportem? Mozemy wyjechac jakos super rano, poki nie bedzie upalu (ma byc wiekszy niz dzisiaj)? Pisz prosze na priv, to sie umowimy. |
|
|
| |
|
| To napiszcie jak zamierzacie dojechać na miejsce i o której się wybieracie? | |
|
| |
|
| To zależy czy byśmy do Myślenic jechali rowerem czy autem. Jeśli rower to koło 8 można by wyjechać. Jeśli autem koło 9 może być. Jak coś to mam dwa uchwyty na aucie. | |
|
| |
|
| Ja byłbym za wcześniejszym wyjechaniem, żeby uniknąć na miejscu upału. Optowałbym za dojazdem autem, tyle, że sam jechałbym w 1 stronę, bo zostaję w Lubniu. | |
|
| |
|
Jednak nie dam rady z rana. Wyskoczył mi interes do załatwienia. Wiecie...każdy orze jak może ![]() Lecę na szoskę tak koło 10. Ale te Kudłacze zrobie w te wakacje...po urlopie. |
|
|
| |
|
Umówiliśmy się z mironem na wyjazd z KRK o 7 autem. Przejedziemy pętlę z linku a potem zobaczymy co dalej ![]() | |
| Edytowane przez Marcus dnia 19-07-2014 21:46 | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Ktoś był na tych Kudłaczach? - zarzućcie opisem trasy albo trackiem
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
|
Kocurze, byliśmy z mironem na pętli, do której mapkę i opis umieścił nieco wyżej (Lubień, Pcim, Kudłacze, Łysina, zjazd żółtym do Lubnia). Ja potem jeszcze trochę pobawiłem w Lubniu i wróciłem przez Węglówkę, Dobczyce, Koźmice do KRK. Sama pętla górska bardzo przyjemna, urozmaicona - polecamy . Żółty jest dłuuugi ![]() Mironie, dzięki za transport do Lubnia i miłe towarzystwo! ![]() | |
| Edytowane przez Marcus dnia 20-07-2014 21:24 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

.