(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Autor Wiadomość
Elendil kobieta

Elendil
Dodane 27-08-2010 20:03 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Angel a trasa jest dobrze oznaczona w Lasku Wolskim juz za Zoo? W zeszla sobote mialysmy troche problemow na 2 odcinkach z odnalezieniem strzalek...
angel
Dodane 27-08-2010 20:06 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
tak,w tamten weekend sama pogubiłam się.Dziś już jest wszystko o.k :)
halina kobieta

halina
Dodane 27-08-2010 20:32 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
To dobrze, głupio by było się zgubić parę kilometrów przed metą ;) Oczywiście przy optymistycznym założeniu, że aż tam dotrzemy... ;)
Ale za to się pochwalę, że mam już numerek startowy! (chyba pierwszy w życiu, jakby się zastanowić ;))
Versus mężczyzna

Miejscowość: Kraków
Dodane 27-08-2010 20:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Zapraszam na start giga o 10tej. Osobiście właśnie na tym dystansie zażywał będę lajtu.Wsparcie przed startem jest bezcenne!
Wszystkim początkującym zawodnikom życzę udanego debiutu.brawo! Spodziewajcie się tego, że adrenalina potrafi nawet dystans mini zmienić w zapierającą dech w piersi...batalię!

nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych

angel
Dodane 27-08-2010 21:03 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Versusie.szansa na zobaczenie Ciebie to wyłącznie godzina startu? czy przekroczenie linii mety nastąpi gdy służby porządkowe zbiorą ostatnie papierki a polewaczki wyjadą do pracy? :)
Edytowane przez angel dnia 27-08-2010 21:14
Versus mężczyzna

Dodane 27-08-2010 21:11 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
I proszę! Już mnie zmotywowano! B)Dam ognia jak nigdy!:[

Elendil kobieta

Elendil
Dodane 27-08-2010 21:15 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Tylko, zeby sprzet wytrzymal ten ogien!!!!

A tej adrenaliny to mam nadzieje, ze wystarczy na Mega...
angel
Dodane 27-08-2010 21:32 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Elendil,jedziesz Mega? bravo brawo!brawo!
Elendil kobieta

Elendil
Dodane 27-08-2010 21:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Cala nasza czwórka jedzie Mega... w ramach lajtu :D
glowacz mężczyzna

glowacz
Miejscowość: Sosnowiec
Dodane 27-08-2010 22:02 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Otoz to, jak lajt, to lajt, pelnym ogniem, wzorem Versusa.
Przed polewaczkami powinnismy sie wyrobic :>
Mnie juz ta adrenalina tak nosi, ze jakby Baska
jechala, to juz na starcie nie mialaby szans ;)
Versus mężczyzna

Dodane 27-08-2010 22:36 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Rety! Mega! Jest szansa, że spotkamy się na długim finiszu, tylko czy poznacie mnie od tyłu, albo ja was?

glowacz mężczyzna

glowacz
Miejscowość: Sosnowiec
Dodane 27-08-2010 22:42 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Poznasz nas po bialej fladze. Jezeli zobaczysz
bikerow, ktorzy ja wywiesili, to wyprzedzaj ich
smialo, bo to na pewno nie bedziem my ;>
Kubak mężczyzna

Kubak
Miejscowość: Kraków-Zielonki
Dodane 27-08-2010 23:24 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Poznacie Versusa po tym, że będzie za nim (o ile dam radę utrzymać koła) jechał gość w zielonym i będzie pokrzykiwał do niego "nie hamuj!", "dajesz, dajesz"

Куба

Maximuss mężczyzna

Maximuss
Dodane 28-08-2010 06:41 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Powodzenia,będzie wam potrzebne.Pogoda zapowiada sie nie ciekawie.:|
halina kobieta

halina
Dodane 28-08-2010 19:50 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Melduję, że załoga lajtowa w składzie dwuosobowym (Głowacz i ja) wykonała zadanie, czyli dojechała do mety Mega :) Tyle błota, co dziś, to nie zjadłam w ciągu całego życia ;) Do tego jeszcze miałam jedyną w swoim rodzaju szansę wykazać się samodzielną zmianą dętki w kąpieli błotnej ;)

Wielkie dzięki dla Głowacza za wyborowe towarzystwo na praktycznie całej trasie, i dla Pauli i Skorpiona, którym jakimś cudem udało się mnie rozpoznać i przywitać na mecie :)
Kubak mężczyzna

Kubak
Miejscowość: Kraków-Zielonki
Dodane 28-08-2010 20:00 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Halina, jestem pod wrażeniem Twojego wyczynu. Gratuluje. Zapraszam do przeklejenia posta do wątku O maratonie Krakowskim. To zdecydowanie nie był lajt :)

Куба

halina kobieta

halina
Dodane 28-08-2010 20:57 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
E tam, lajt jest kwestią nastawienia - porządny lajtowicz stara się dotrwać do końca wycieczki ;)
Dziękuję :)
Edytowane przez halina dnia 28-08-2010 21:00
skorpion mężczyzna

skorpion
Dodane 28-08-2010 21:22 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Długo zastanawialiśmy się z Paulą jak Cię poznać, wyszło na to, że po uśmiechu.
Więc jak zobaczyliśmy uśmiechniętego błotnego ducha wiedzieliśmy, że to Ty.
Jestem pod wrażeniem, ukończenie mega w tych warunkach było zdecydowanie nielajtowym wyczynem, wyrazy uznania dla Ciebie, Głowacza oraz wszystkich startujących.
Jednocześnie zapraszam na lajtowy rozjazd, niedziela godź 10 pętla Krowodrza Górka.
Cel Ojców, Psia Skała czyli mało błotna traska.

Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze.

piemag kobieta

Dodane 28-08-2010 23:23 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
Po przeczytaniu wątku maratonowego włos się jeży na głowie, co się dzisiaj wyprawiało... Halina, mimo twoich wcześniejszych odgrażań byłam pewna, że przeżyjesz, ale jednak nie sądziłam, że będzie to takie trudne :)
Jeszcze raz gratulacje, dla Głowacza oczywiście też! Macie jakąś uroczą fotkę dwóch błotnych sopli na mecie? ;)
halina kobieta

halina
Dodane 29-08-2010 07:34 RE: (Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...

Jednocześnie zapraszam na lajtowy rozjazd, niedziela godź 10 pętla Krowodrza Górka.
Cel Ojców, Psia Skała czyli mało błotna traska.skorpion

Jak obiecujesz, że nie po błocie, to jestem :)

Magda, zdjęcia powinny być nawet z trasy, w Lasku stało kilku profesjonalnie wyglądających fotografów, aż sama jestem ciekawa :) I chyba Paula coś mi robiła na mecie, ale nie przysięgnę... ;)
Edytowane przez halina dnia 29-08-2010 09:09
Skocz do Forum: