(Bardzo) Lajtowe wyjazdy dla każdego - A może by tak jeszcze raz...
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Elendil Posty: 77 Dołączyła: 8 maj 10 |
|
| Angel a trasa jest dobrze oznaczona w Lasku Wolskim juz za Zoo? W zeszla sobote mialysmy troche problemow na 2 odcinkach z odnalezieniem strzalek... | |
|
| |
| angel | |
tak,w tamten weekend sama pogubiłam się.Dziś już jest wszystko o.k ![]() |
|
|
| |
halina ![]() Posty: 312 Dołączyła: 26 cze 10 |
|
To dobrze, głupio by było się zgubić parę kilometrów przed metą Oczywiście przy optymistycznym założeniu, że aż tam dotrzemy... ![]() Ale za to się pochwalę, że mam już numerek startowy! (chyba pierwszy w życiu, jakby się zastanowić ) |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Zapraszam na start giga o 10tej. Osobiście właśnie na tym dystansie zażywał będę lajtu.Wsparcie przed startem jest bezcenne! Wszystkim początkującym zawodnikom życzę udanego debiutu. Spodziewajcie się tego, że adrenalina potrafi nawet dystans mini zmienić w zapierającą dech w piersi...batalię!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| angel | |
Versusie.szansa na zobaczenie Ciebie to wyłącznie godzina startu? czy przekroczenie linii mety nastąpi gdy służby porządkowe zbiorą ostatnie papierki a polewaczki wyjadą do pracy? ![]() | |
| Edytowane przez angel dnia 27-08-2010 21:14 | |
|
| |
|
I proszę! Już mnie zmotywowano! Dam ognia jak nigdy!
|
|
| |
|
|
Tylko, zeby sprzet wytrzymal ten ogien!!!! A tej adrenaliny to mam nadzieje, ze wystarczy na Mega... |
|
|
| |
| angel | |
Elendil,jedziesz Mega? bravo ![]() ![]() |
|
|
| |
|
Cala nasza czwórka jedzie Mega... w ramach lajtu ![]() |
|
|
| |
| glowacz Posty: 7 Miejscowość: Sosnowiec Dołączył: 8 sie 10 |
|
|
Otoz to, jak lajt, to lajt, pelnym ogniem, wzorem Versusa. Przed polewaczkami powinnismy sie wyrobic :> Mnie juz ta adrenalina tak nosi, ze jakby Baska jechala, to juz na starcie nie mialaby szans ![]() |
|
|
| |
|
|
Rety! Mega! Jest szansa, że spotkamy się na długim finiszu, tylko czy poznacie mnie od tyłu, albo ja was?
|
|
| |
| glowacz Posty: 7 Miejscowość: Sosnowiec Dołączył: 8 sie 10 |
|
|
Poznasz nas po bialej fladze. Jezeli zobaczysz bikerow, ktorzy ja wywiesili, to wyprzedzaj ich smialo, bo to na pewno nie bedziem my ;> |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Poznacie Versusa po tym, że będzie za nim (o ile dam radę utrzymać koła) jechał gość w zielonym i będzie pokrzykiwał do niego "nie hamuj!", "dajesz, dajesz"
Куба |
|
|
| |
| Maximuss Posty: 8 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 10 |
|
Powodzenia,będzie wam potrzebne.Pogoda zapowiada sie nie ciekawie.![]() |
|
|
| |
|
Melduję, że załoga lajtowa w składzie dwuosobowym (Głowacz i ja) wykonała zadanie, czyli dojechała do mety Mega Tyle błota, co dziś, to nie zjadłam w ciągu całego życia Do tego jeszcze miałam jedyną w swoim rodzaju szansę wykazać się samodzielną zmianą dętki w kąpieli błotnej Wielkie dzięki dla Głowacza za wyborowe towarzystwo na praktycznie całej trasie, i dla Pauli i Skorpiona, którym jakimś cudem udało się mnie rozpoznać i przywitać na mecie ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Halina, jestem pod wrażeniem Twojego wyczynu. Gratuluje. Zapraszam do przeklejenia posta do wątku O maratonie Krakowskim. To zdecydowanie nie był lajt
Куба |
|
|
| |
|
E tam, lajt jest kwestią nastawienia - porządny lajtowicz stara się dotrwać do końca wycieczki ![]() Dziękuję ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 28-08-2010 21:00 | |
|
| |
skorpion ![]() Posty: 170 Miejscowość: Kraków Dołączył: 26 maj 10 |
|
|
Długo zastanawialiśmy się z Paulą jak Cię poznać, wyszło na to, że po uśmiechu. Więc jak zobaczyliśmy uśmiechniętego błotnego ducha wiedzieliśmy, że to Ty. Jestem pod wrażeniem, ukończenie mega w tych warunkach było zdecydowanie nielajtowym wyczynem, wyrazy uznania dla Ciebie, Głowacza oraz wszystkich startujących. Jednocześnie zapraszam na lajtowy rozjazd, niedziela godź 10 pętla Krowodrza Górka. Cel Ojców, Psia Skała czyli mało błotna traska. Skorpion - bezwzględny i jadowity pogromca agresji na drodze. |
|
|
| |
| piemag Posty: 6 Dołączyła: 4 lip 10 |
|
Po przeczytaniu wątku maratonowego włos się jeży na głowie, co się dzisiaj wyprawiało... Halina, mimo twoich wcześniejszych odgrażań byłam pewna, że przeżyjesz, ale jednak nie sądziłam, że będzie to takie trudne ![]() Jeszcze raz gratulacje, dla Głowacza oczywiście też! Macie jakąś uroczą fotkę dwóch błotnych sopli na mecie? ![]() |
|
|
| |
|
Jak obiecujesz, że nie po błocie, to jestem ![]() Magda, zdjęcia powinny być nawet z trasy, w Lasku stało kilku profesjonalnie wyglądających fotografów, aż sama jestem ciekawa I chyba Paula coś mi robiła na mecie, ale nie przysięgnę... ![]() | |
| Edytowane przez halina dnia 29-08-2010 09:09 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Oczywiście przy optymistycznym założeniu, że aż tam dotrzemy...
Spodziewajcie się tego, że adrenalina potrafi nawet dystans mini zmienić w zapierającą dech w piersi...batalię!
Dam ognia jak nigdy!