Jazda po asfalcie
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
| Jak by ktoś miał ochotę wybrać się w niedzielę na szosę ok 150 km trasa Kraków, Olkusz, Klucze, Ogrodzieniec, Pilica, Wolbrom, Skała. Tempo lightowe(dzień jest długi) przewiduję średnią ok 25 to proszę o kontakt na PW | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Furman jest na przełęczy kocierskiej. Przesyła nam MMS'a. Marcin dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
...prze dzik ....
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Nawet coś kolorowo tam (w sensie że nie biało).
Pozdrawiam |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No niestety śniegu już nie ma. Bardzo żałowałem bo lubię tak z krainy wiosny (Andrychów) wjechać wyżej i zmienić strefę klimatyczną ![]() No nic- cała nadzieje teraz w Krowiarkach. |
|
|
| |
| Jacekddd Posty: 535 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Witam Czy ktoś dzisiaj ok. 14.00 byłby skłonny pokazać jakąś ciekawą traskę, pewnie głównie asfalt, ale na mtb a więc z możliwością lekkiego off na miarę okoliczności tempo lekkie, dystans - byle przed zmrokiem ?? Ogólny kierunek zachodni, Salwator - Kryspinów, może jakieś dolinki dalej, ale jak napisałem przewodnik wskazany. Mam nadzieję, że dobrze ulokowałem posta i może komuś jeszcze ta piękna pogoda za oknem tak jak mnie nie daje spokojnie pracować. Jeśli tak to proszę o głos. Jacek PS. No nic poturlam się gdzieś sam, na azymut, a na koniec sprawdzę czy się 10 min pod zoo mieszczę. PS2. Dzięki Bogdan za wspólną jazdę (ja to ten na Kross'ie level A6), po tych kilku górkach jakie zaliczyliśmy podjazd pod zoo wyszedł nieco blado ;-) | |
| Edytowane przez Jacekddd dnia 24-03-2010 17:04 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Dostaliśmy MMS'a. Furman: Krowiarki zdobyte Marcin dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
| Widać zima już na dobre opuściła nas | |
|
| |
| pole Posty: 1 Miejscowość: Kraków / Cieszyn Dołączył: 27 mar 10 |
|
|
Witam! Mieszkam w Krakowie od 1,5 roku, po roku przerwy w treningach znów zacząłem jeździć no ale nie znam okolic Krakowa stąd moje pytanie czy ktoś trenuje tutaj regularnie na szosie i chciałby mi pokazać jakieś ciekawsze trasy? Pozdrawiam ![]() | |
| Edytowane przez pole dnia 27-03-2010 16:17 | |
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
| Jest ktos chetny na trening szosowy jutro rano? Wyjazd ok. 8-9 tej. Trasa ok. 130-140 km po podkrakowskich gorkach (Swoszowice, Dobczyce, Mszana i powrot przez Myslenice). | |
|
| |
|
|
Ja się wybieram ale jeszcze nie na 100 % Wieczorem będę mógł powiedzieć więcej. | |
| Edytowane przez furman dnia 02-04-2010 12:22 | |
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
Buli a gdzie start? Smok? Jeśli o 9 to bym się chyba pisał (wcześniej raczej mi nie pasuje)
|
|
|
| |
|
|
Okazalo sie, ze mam wiecej czasu po poludniu wiec spotkajmy sie pozniej - o 10tej pod smokiem, rano bedzie na pewno zimniej! | |
| Edytowane przez buli dnia 02-04-2010 15:54 | |
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
no i super!
|
|
|
| |
|
|
Kolarki ? Może podjadę. |
|
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
| To może i ja się zjawię :-) Jak nie odpadnę po drodze to spróbuję się z wami przejechać :-) | |
|
| |
|
Tak Furman, raczej ubierz kolarki, bo Ci jajka zmarzna i nie bedzie co swiecic! ![]() |
|
|
| |
|
Ehe- z prognoz raczej nie straszą upałami
|
|
|
| |
| Pasieczkin Posty: 122 Dołączył: 22 kwi 07 |
|
|
a jaka traska ??? pojedziecie może na Dobczycę, Kasinę ??? - dokoptował bym na wylocie z Krakowa
>>>>>> www.santaclub.pl <<<<<<< |
|
|
| |
| kamileksuskich Posty: 2 Dołączył: 2 kwi 10 |
|
Witam jestem nowy na forum ale juz jezdzilem z enduro bikeholicy itd... jutro bym sie pisal o ktorej i gdzie 10 pod smokiem i jeszcze jedno szosowka czy goral ??? pozdrawiam Kamil ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

....

jutro bym sie pisal o ktorej i gdzie 10 pod smokiem i jeszcze jedno szosowka czy goral ???